Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Algselt postitas Art1 Vaata postitustMilline sallivus?Tuleviku toetajad jäävad sulle pidevalt ette.Iroonilist ilkumist on sul varemgi esinenud.Ja mis Pärnu fännid?Ei tunne neist kedagi ja pole neist kedagi kõnetanud.Paranoiline tiblade probleem sul võtab juba müstilisi mõõtmeid.
Algselt postitas Art1 Vaata postitustTõesti ilusad väravad Liepaja poolt.Neljas oli eriti meeldejääv.No ja olgem ausad,100% vene jurakatest koosneva Transi keretäit olen nõus alati vaatama. Liepaja jättis teisel poolajal muidugi väga võimsa mulje.Algselt postitas Art1 Vaata postitustTegelikult on meistriliiga mängud palju huvitavamad kui koondise mängud,pealegi on Eesti koondisesse kogunenud mingi kari venelasi.Mina küll ei tea keda nad esindavad ja missugune riik ja maa neile kõige olulisem on.Algselt postitas Art1 Vaata postitustPõlispuude maha võtmine on loomulikult uskumatu sigadus.Kamp süüdimatuid,kelle jaoks vist midagi püha pole.Ühesõnaga,tiblad.Algselt postitas Art1 Vaata postitustLugedes manpe eile 00.53 kirjutatud kommentaari, tekkis mul mõte, et sa nn eestimees võiks ju täiesti vabalt nimeks võtta " poolvenelane". See oleks igati õiglane ja kõiki osapooli rahuldav. Olgem ausad, näha nimetuse " eestimees" all levadia logo on ikka päris tülgastav.Vaielda pole siin enam midagi.Algselt postitas Art1 Vaata postitusteestimees,sa võiksid endale uue nime võtta.Näiteks venemees sobiks ideaalselt.No eestimees ei sobi küll kuidagi.
Üldiselt pole mul enamuste käputäie fännide vastu mitte midagi, kuid sinu väljaütlemised nagu "tiblad" oleks kõigis Tuleviku hädades süüdi on väga madal.
Kommentaar
-
Ma ei hakka üldse vaidlema teemal,et pras väheke mööda on Aga piisab juba lausest,et levadia logo all näha eestimehe nime,on tülgastav,et aru saada-art on pooletoobine.
Kas need sajad eesti poisid kes levadia all mängivad,on ka tülgastavad ja peaksid koduse keele vene keeleks muutma ja igal pool ütlema,et nad on tegelikult venelased?
Mul on lapsepõlve kodu looduskaitse all ja ma ei tohiks ühtki puud siit ilma loata maha võtta.Vanaisa ei mõelnud tuleviku peale ja istutas külma näoga üle 30 eri liigi okaspuid aeda.Aga mina tahaks nüüd rohkem päikest hoovi ja et bürokraatiamasinat vältida ,siis mõne puu või oksa maha võtmiseks,ma luba ei küsi.
Kas see muudab mu automaatselt tiblaks?
Käbi,kui sõna "venelane" on sellises kontekstis siis see on sinu meelest normaalne ja pole rassistlik?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Mis siin süveneda kui su laused on mustvalgel ära toodud.Geograafiaga pole mingit pistmist.
Vasta küsimusele, kas ma pean 11 aastasele ütlema ,et ta on tegelt venelane,sest ta kannab Levadia logo? Või et ta on muidu tülgastav?
Samas on sul kerge elada.Mõistusest ja asjadest arusaamisel esineb puudujääke siis saab alati kokku võtta sõnadega -"tibla"
Kõike paremat!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Art1 on vist tõesti vanakoolimees, kes harjus nende jubedate Levadia fännidega, kes alguses olid, need kes karjusid Eesti vastaseid loosungeid vene keeles. Kuid selliseid fänne Levadial pole ma juba ise mitu aastat näinud. Transi omad on küll ikka veel vahest ebameeldiva käitumisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustArt1 on vist tõesti vanakoolimees, kes harjus nende jubedate Levadia fännidega, kes alguses olid, need kes karjusid Eesti vastaseid loosungeid vene keeles. Kuid selliseid fänne Levadial pole ma juba ise mitu aastat näinud. Transi omad on küll ikka veel vahest ebameeldiva käitumisega.
Eks oma töö tegi venesõjaväes teenimine,aga üldiselt võiks selle teema arutelu lõpetada. TänanOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustArt1 on vist tõesti vanakoolimees, kes harjus nende jubedate Levadia fännidega, kes alguses olid, need kes karjusid Eesti vastaseid loosungeid vene keeles. Kuid selliseid fänne Levadial pole ma juba ise mitu aastat näinud. Transi omad on küll ikka veel vahest ebameeldiva käitumisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustOn kas eesti rahvusest idioote. Lähim näide vast see lollakas kes viskas rongkäigul õllepudeli vastu trammi enne Eest - Vene mängu. Kas peaksin ka hakkama kogu eesti rahvast vihkama mõne idioodi pärast?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustOn kas eesti rahvusest idioote. Lähim näide vast see lollakas kes viskas rongkäigul õllepudeli vastu trammi enne Eest - Vene mängu. Kas peaksin ka hakkama kogu eesti rahvast vihkama mõne idioodi pärast?
Kle PraS võiksid siiski Tuleviku teema risustamise lõpetadaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustOn kas eesti rahvusest idioote. Lähim näide vast see lollakas kes viskas rongkäigul õllepudeli vastu trammi enne Eest - Vene mängu. Kas peaksin ka hakkama kogu eesti rahvast vihkama mõne idioodi pärast?
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustTuleviku fänne vihkad ühe inimese pärast, kas see on siis normaalne? Kumbki seis pole normaalne, mina saan sellest aru kuid sina ei tundu saavat.
Ja kaitz kas sa võtsid mind siis kuulda kui palusin sul selliseid postitusi nagu "nõustun","nojah" mitte teha?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar