Algselt postitas kaitz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi JK Tulevik
Collapse
X
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustIgati tubli tulemus duublitelt ! Alles 65. minutil murdus.
E: ohh, töötaski
Kommentaar
-
Väikemees suri jalgpallitrennis
Madis Luik, reporter
Esmaspäeval Viljandis jalgpallitrennis kokku kukkunud 13-aastane Germo suri. Juhtunu põhjus ei ole veel teada, see selgub pärast lahangut.
Viljandi jalgpallliklubi noortetreeneri Antti Rosenbergi sõnul polnud poisi juures märgata midagi ebatavalist. «Tegime kerge pallimängutreeningu, millele eelnes soojendus,» kõneles treener. Suuri koormusi poistel treeningul polnud, sest kogu meeskond plaanis järgmisel päeval osaleda ümber Viljandi järve jooksul.
«Germo kukkus palli poole joostes maha, üritas veel püsti tõusta, kuid ei jõudnud,» kirjeldas treener juhtunut. Rosenbergi ütlemist mööda taipas ta kohe, et olukord on äärmiselt tõsine. «Tema pupillid ei reageerinud, aga süda veel lõi.»
Staadioni juures viibinud juhuslik noormees viis poisi kohe autoga haiglasse, sest nii loodeti arstiabi kiiremini saada. «Šokeeriva sõnumi teatasid meile meedikud.»
«Ma ei oska praegu öelda, millal täpselt, kuid Germo oli Tartus spordiarsti juures tervisekontrollis käinud. See oli kas kevadel või möödunud talvel,» meenutas Antti Roseberg. «Tervisega tal varem probleeme polnud.»
Treeneri sõnul oli Germo hea pikamaajooksja ning lootis järgmisel päeval järvejooksul oma vanuseklassis esimeseks tulla. «Poisid otsustasid siiski joosta koos ümber järve Germo mälestuseks.»When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkaastunne omastele ja treening kaaslastele.
Aga samad sõnad minu poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustPisike parandus. Treeningukaastaslele. "
Aga samad sõnad minu poolt.
aga Viljandisse kaastunne
Kommentaar
-
Algselt postitas dobermann Vaata postitustei usu, et spordiarst sind aidata suudab
WTF? Ma pole rääkinud, et mul oleks midagi viga. Aga peaks käima ära, et siis teada saada, et süda korras.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar