Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei tea, mulle meeldib see nimi. Aga neljapäeval on see uue hooaja esitlus...keegi teab kus see on ja see pidulik üritus on vist aind siseringis, et tavaline ants sisse vaatama minna ei saa?
püüa end sättida kutsutu kaaslaseks ... ja Pohlakut pole vaja kätelda
Olen kindel, et kui Premium liiga muutub aina populaarsemaks (ja oleme ausad, allapoole see langeda ei saa), siis on A.Le Coq viie aasta pärast liigasponsori staatuse säilitamisest huvitatud ka pikemaks ajaks, misläbi tekibki ehk aastakümnete pikkune traditsioon. Õllefirma jalgpalliliiga sponsorina on iseenesest loogiline, sest õlu ja jalgpall käib fännitasandil päris hästi kokku ning pole karta, et õllefirmal võiks kaduda huvi jalgpalli toetamise vastu (mis võib juhtuda mõne panga või teise valdkonnaga). Seega on iseenesest ainuõige valik.
Tõsi, klubidelt võeti ära võimalus oma kodukoha pruulijaga teha mõni diil, kuid oleme ausad, ega praegu pole ka ükski õllefirma selle vastu piisavat huvi tundnud. Nii et loodetavasti kasutab alaliit raha Premium liiga propageerimisel ja arendamisel efektiivselt, milles pole ka põhjust kahelda.
Ma ei tea, mulle meeldib see nimi. Aga neljapäeval on see uue hooaja esitlus...keegi teab kus see on ja see pidulik üritus on vist aind siseringis, et tavaline ants sisse vaatama minna ei saa?
Mind olen alati olnud traditsioonide poolt ja igasuguste suurte muudatuste vastu, aga see nimi mind küll üldse ei sega. Liiga jääb samaks, meeskonnad samad, vahet pole mis selle liiga ametlik nimi on. Vb jah, Swedbank Liiga või koguni Eesti Energia Liiga ajaks mind marru, aga nagu siin juba varem öeldud on, jalgpall ja õlu käivad kokku ja teevad seda igal pool Euroopas.
Nii et loodetavasti kasutab alaliit raha Premium liiga propageerimisel ja arendamisel efektiivselt, milles pole ka põhjust kahelda.
Ma olen vist liiga palju negatiivset meie jalgpallis näinud, et kahtluseuss on ikka sees. Aga eks ma püüan siis positiivselt mõelda, põhiline, et kogu seda raha tänase ilutulestiku näol taevasse ei lastud
Viimases Jalkas ütleb reklaam küll, et kõik on oodatud.
Suurepärane, on seal kella aeg ka märgitud?
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Korra tegin ja siis kustutasin ära, sest pole kedagi mängimas näinud ja oleks sama hea, kui lihtsalt nooli pilduda. Kuid budu üleskutset ei saa ju kaks korda ignoreerida.
1) Kalju - kõige pikem pink
2) Levadia - oli ka originaalis siin ja superkarikas andis lootust
3) Sillamäe - Vunk ja Zahho tundub naljakas kombinatsioon
4) Flora - pakuks materjali pealt isegi meistriks, kuid Viljandi mängis nii jubedat jalgpalli, et lihtsalt puudub kindlus, et mida uus peatreener teha suudab. Võib-olla on täielik taibu ja võtabki ära, kuid Viljandi tõesti ei meeldinud. Post hooaega lõpuni ei mängi (sama mure on muidugi Sillamäel, kuid noh, üks kahest).
5) Trans - nagu ikka
6) Paide - nagu ikka x2
7) Kalev - Frank aastakese suudab ikka mottida, edasi võib raskemaks minna
8) Infonet - normaalne saavutus
9) Tammeka - Torop on tore poiss, kuid sellega see plusside osa piirdubki, igas liinis tunduvad olevat päris suured augud ja ei tea, kuidas neid lappima hakatakse. Ei näe ka, et Tenno hooaega lõpuni laseks, kui ta rahhi tahaks teenida. Ei taha viimaseks panna, kuigi loogiline oleks.
10) Kuressaare - kuidagi putitatakse ja kontrat on nad alati osanud. Äkki sellel aastal ei piisa.
Pakun ka, et 8 ja 9 vahel on päris pikk vahe.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
4) Flora - pakuks materjali pealt isegi meistriks, kuid eelmise aasta Viljandi mängis nii jubedat jalgpalli, et lihtsalt puudub kindlus, et mida uus peatreener teha suudab. Võib-olla on täielik taibu ja võtabki ära, kuid Viljandi tõesti ei meeldinud. Post hooaega lõpuni ei mängi (sama mure on muidugi Sillamäel, kuid noh, üks kahest).
Kommentaar