Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Ma ei tea, mulle meeldib see nimi. Aga neljapäeval on see uue hooaja esitlus...keegi teab kus see on ja see pidulik üritus on vist aind siseringis, et tavaline ants sisse vaatama minna ei saa?
    püüa end sättida kutsutu kaaslaseks ... ja Pohlakut pole vaja kätelda

Kommentaar

Olen kindel, et kui Premium liiga muutub aina populaarsemaks (ja oleme ausad, allapoole see langeda ei saa), siis on A.Le Coq viie aasta pärast liigasponsori staatuse säilitamisest huvitatud ka pikemaks ajaks, misläbi tekibki ehk aastakümnete pikkune traditsioon. Õllefirma jalgpalliliiga sponsorina on iseenesest loogiline, sest õlu ja jalgpall käib fännitasandil päris hästi kokku ning pole karta, et õllefirmal võiks kaduda huvi jalgpalli toetamise vastu (mis võib juhtuda mõne panga või teise valdkonnaga). Seega on iseenesest ainuõige valik.
      Tõsi, klubidelt võeti ära võimalus oma kodukoha pruulijaga teha mõni diil, kuid oleme ausad, ega praegu pole ka ükski õllefirma selle vastu piisavat huvi tundnud. Nii et loodetavasti kasutab alaliit raha Premium liiga propageerimisel ja arendamisel efektiivselt, milles pole ka põhjust kahelda.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
        Ma ei tea, mulle meeldib see nimi. Aga neljapäeval on see uue hooaja esitlus...keegi teab kus see on ja see pidulik üritus on vist aind siseringis, et tavaline ants sisse vaatama minna ei saa?
        Kumus

Kommentaar

Viimases Jalkas ütleb reklaam küll, et kõik on oodatud.

Kommentaar

Mind olen alati olnud traditsioonide poolt ja igasuguste suurte muudatuste vastu, aga see nimi mind küll üldse ei sega. Liiga jääb samaks, meeskonnad samad, vahet pole mis selle liiga ametlik nimi on. Vb jah, Swedbank Liiga või koguni Eesti Energia Liiga ajaks mind marru, aga nagu siin juba varem öeldud on, jalgpall ja õlu käivad kokku ja teevad seda igal pool Euroopas.

Kommentaar

Ja noh, muudmoodi rahasid ju jalgpalli ei saagi. Miks peaks seesamune Alekokk oma rahasid luhvtitama kui nad vastuteenet ei saa? Elementaarne.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
                Nii et loodetavasti kasutab alaliit raha Premium liiga propageerimisel ja arendamisel efektiivselt, milles pole ka põhjust kahelda.
                Ma olen vist liiga palju negatiivset meie jalgpallis näinud, et kahtluseuss on ikka sees. Aga eks ma püüan siis positiivselt mõelda, põhiline, et kogu seda raha tänase ilutulestiku näol taevasse ei lastud
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Marts Vaata postitust
                  Viimases Jalkas ütleb reklaam küll, et kõik on oodatud.
                  Suurepärane, on seal kella aeg ka märgitud?
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  tagasi, hinga sügavalt ja
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

Mul pole küll ajakirja praegu näpus, aga kuklas oleks nagu 14:00 alguseks, aga seda peaks kontrollima
                    Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

14:00

Kommentaar

No veel mõned päevad võimalus oma ennustus üles panna!
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Korra tegin ja siis kustutasin ära, sest pole kedagi mängimas näinud ja oleks sama hea, kui lihtsalt nooli pilduda. Kuid budu üleskutset ei saa ju kaks korda ignoreerida.

1) Kalju - kõige pikem pink
                          2) Levadia - oli ka originaalis siin ja superkarikas andis lootust
                          3) Sillamäe - Vunk ja Zahho tundub naljakas kombinatsioon
                          4) Flora - pakuks materjali pealt isegi meistriks, kuid Viljandi mängis nii jubedat jalgpalli, et lihtsalt puudub kindlus, et mida uus peatreener teha suudab. Võib-olla on täielik taibu ja võtabki ära, kuid Viljandi tõesti ei meeldinud. Post hooaega lõpuni ei mängi (sama mure on muidugi Sillamäel, kuid noh, üks kahest).
                          5) Trans - nagu ikka
                          6) Paide - nagu ikka x2
                          7) Kalev - Frank aastakese suudab ikka mottida, edasi võib raskemaks minna
                          8) Infonet - normaalne saavutus
                          9) Tammeka - Torop on tore poiss, kuid sellega see plusside osa piirdubki, igas liinis tunduvad olevat päris suured augud ja ei tea, kuidas neid lappima hakatakse. Ei näe ka, et Tenno hooaega lõpuni laseks, kui ta rahhi tahaks teenida. Ei taha viimaseks panna, kuigi loogiline oleks.
                          10) Kuressaare - kuidagi putitatakse ja kontrat on nad alati osanud. Äkki sellel aastal ei piisa.

Pakun ka, et 8 ja 9 vahel on päris pikk vahe.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            4) Flora - pakuks materjali pealt isegi meistriks, kuid eelmise aasta Viljandi mängis nii jubedat jalgpalli, et lihtsalt puudub kindlus, et mida uus peatreener teha suudab. Võib-olla on täielik taibu ja võtabki ära, kuid Viljandi tõesti ei meeldinud. Post hooaega lõpuni ei mängi (sama mure on muidugi Sillamäel, kuid noh, üks kahest).
                            Oota, mida? FC Viljandi treener oli Zaur.
                            Newton Heath 1878

Kommentaar

1) Levadia
                              2) Kalju
                              3) Flora
                              4) Sillamäe
                              5) Paide
                              6) Kalev
                              7) Trans
                              8) Tammeka
                              9) Infonet
                              10) Kuressaare

Las aeg annab põhjendusi!

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
                                Oota, mida? FC Viljandi treener oli Zaur.
                                Pardon, mõeldud on muidugi viimaseid aastaid.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X