Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

"Aastatel 2003 - 2012 toimus jalgpallihooaja avamäng vahemikus 1.-9. märts. Selle ajaga on väljakute kvaliteet astunud suure sammu edasi. Soovime, et järgmise 3-4 aasta jooksul areneks lisaks kevadiste väljakute kvaliteedile ka nende ümber asuv infrastruktuur, mis tähendab tribüüni- ja staadihoone ehitamist, millega saaks senisest enam väljakut ja publikut tuule eest kaitsta ning luua igas mõttes parem atmosfäär," ütles Skiperski.

Elame, näeme. Lootus pidavat ju viimasena surema.

Kommentaar

Et iga klubi ehitab 3-4 aasta jooksul omale korraliku staadioni? Naljaninad.

Kommentaar

Ahjaa, mis ma veel öelda tahtsin, et Kuressaare-Infoneti vahelise kohtumise videokokkuvõtte kaameranurk (ja kvaliteet) oli IMO väga hea.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
          Ei no kui Levadiale meeldib mängida 30 pv.ees ja ka seda piskut 65 pv.-ni paberil duubeldada ja Tammeka mängijatel nagu kuulda, on kahest klubi toetama sõitnud ja jäist ilma trotsinud fanaatilisest fännist poogen, siis lasku käia, mängigu omavahel kasvõi jaanuaris ja - 25-ga või laupäeva hommikul kell 7.00.

Nagu näha, pole nende kahe klubi juhtoinasteni veel jõudnud, et vutt tühjadele tribüünidele on mõttetu.
          Kes tahab, võib minna lugema Tammeka FB lehele. Seal infot, kui peaks juhtuma, et "fännisektor" on tühi.

Kommentaar

Sigmar, tee oma banner lingiks, oleks kõigil mugavam teie fännilehele minna
            BVB - Vaprus

Kommentaar

See nädal on täiesti tüüpiline eelmisele. Nädala keskel valitseb väljas täielik kevad, päike paistab ja linnud siristavad. Nädalalõpuks lubab jälle karmimaid miinuskraade. Ei ole erilist usku Premium Liiga ja Esiliiga täisprogrammi toimumisse ka sel nädalavahetusel.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Tuisku vist päris ei lubata ja pelgalt külma tõttu vast mänge ära ei jäeta? Kuigi jube saab see kindlasti olema.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Norrakad lubavad näiteks Paidesse nädalavahetusel -12 (mängukellaajaks küll -6), kusjuures norrakad on reeglina pigem tagasihoidlikud oma ennustustes. Mina võiks ju minna (kui ma tööl ei peaks olema), pakiks ennast sooja pessu, jopesse ja salli ja vaataks ära, aga mängijaid võiks ju ometi säästa... Raju värk...

Kommentaar

Eelmisel talvel nägin üle pärnu mnt viadukti sõites, kuidas flora -20-ga väljas trenni tegi. Mängijate pärast ei tasu väga muretseda. Ise olen endale välise jalgpallitrenni piiriks seadnud -10 kraadi.
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                      Eelmisel talvel nägin üle pärnu mnt viadukti sõites, kuidas flora -20-ga väljas trenni tegi.
                      Tõsine teravsilm, rsk

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                        Tõsine teravsilm, rsk
                        Kes see muu keset töönädalat külmal talvepäeval ikka vabatahtlikult õues jalgpalli mängib. Tundub, et hästi maksti neile selle eest.
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                          Kes see muu keset töönädalat külmal talvepäeval ikka vabatahtlikult õues jalgpalli mängib. Tundub, et hästi maksti neile selle eest.
                          Keskmiselt, nii 5 kuud hiljem

Kommentaar

Väheke OT, aga mul on tõsiselt närvidele käima hakanud kuidas portaalid üritavad viimasel ajal ilmauudiseid öötemperatuuridega müüa.

Nädalavahetusel tuleb paukuv pakane! Temperatuur langeb kuni -25 kraadini!

Kui teed oma kohustusliku kliki ära, selgub, et 25 kraadi on kusagil perifeerias, kell kolm öössel.. Päevane temperatuur on mahe -2 kraadi.

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                              Norrakad lubavad näiteks Paidesse nädalavahetusel -12 (mängukellaajaks küll -6), kusjuures norrakad on reeglina pigem tagasihoidlikud oma ennustustes. Mina võiks ju minna (kui ma tööl ei peaks olema), pakiks ennast sooja pessu, jopesse ja salli ja vaataks ära, aga mängijaid võiks ju ometi säästa... Raju värk...
                              Ära norrakaid väga usu...soovitan valgevene oma-pogoda.by

Kommentaar

Milleks naabritüdruku seeliku alla pugeda, kui meie oma EMHI on väga asjalik ja täpne.

Kommentaar

Working...
                                X