Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ka Kuressaarel on väga hea kvaliteediga videod peale mängu kohe üleval. Kuna see nv mängu ei olnud siis vast on see ununenud juba?
    Gunner since 97

Kommentaar

üks asi on poolkohustuslikud (pool seepärast, et highlightse ei pea kokku lõikama, aga salvestama peab nii ehk naa, seega miks mitte pisut veel nokitseda, huvilisi rõõmustada ja end promoda) mänguvideod, teine asi JÄRJEPIDEVAD ja enamasti asjalikud ja päevakajalised intekad . Ja selles viimases pole kahjuks ühelgi klubil Florale midagi vastu panna.
      EDIT: aga kui ainult tipphetki hinnata, siis kiidaks veel Transi ja Infoneti kvaliteeti

Kommentaar

Vaatasin uuesti Flora-Kalju mängu momente. Hämmastavalt lihtsalt ikka anti see teine kollane Meltsile. Ma ikka vaatan suhteliselt palju jalgpalli ja mind üllatas väga, et selles olukorras kaart välkus. Kui hakata meenutama, siis peab ikka pikalt mõtlema enne kui mõni samalaadne olukord mälupildis taastuks.
        Ei tea kuidas siin nii vaikne sellega seoses veel on? Kui oleks juhtunud selline olukord mõnes välisliigas, siis oleks 2-3 foorumilehekülge vaidlusi ja ranti täis.
        See näitabki, kui palju Premium liiga huvilist jalgpall huvitab äkki siis?
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
          Vaatasin uuesti Flora-Kalju mängu momente. Hämmastavalt lihtsalt ikka anti see teine kollane Meltsile. Ma ikka vaatan suhteliselt palju jalgpalli ja mind üllatas väga, et selles olukorras kaart välkus. Kui hakata meenutama, siis peab ikka pikalt mõtlema enne kui mõni samalaadne olukord mälupildis taastuks.
          Ei tea kuidas siin nii vaikne sellega seoses veel on? Kui oleks juhtunud selline olukord mõnes välisliigas, siis oleks 2-3 foorumilehekülge vaidlusi ja ranti täis.
          Ma võibolla vaatan läbi roheliste prillide, kuid minu arust üsna õige kollane. Luigend oli läinud, selja tagant kõks vastu kanda olukorras, kus Luigendil oli üsna vaba tee äärest läbi minna..jäi hiljaks, võttis maha, mina ei ütleks, et liiga vale kollane oli.
          FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
            Lihtne seletus on Prinsi kommentaar kohtuniku suunas, mis ütleb tegelt kõik Kalju poolelt ning pole mõtet rohkem oma närve kulutada. (Prins ütles ise välja, et ilmselt ootab nüüd teda karistus selle eest). Järgmine kord tuleb ise veel parem olla ning vältida juhuseid, kus sedasi kaart välkuda võib.
            Hooaeg on pikk ees ja Flora-Kalju kohtuvad omavahel veel 3 korda. Tiitliheitluses siiski ilmselt saab saatuslikuks mängud "nõrgematega"
            Levadia ning Sillamäe on ka mängus edasi.

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
              Ma võibolla vaatan läbi roheliste prillide, kuid minu arust üsna õige kollane. Luigend oli läinud, selja tagant kõks vastu kanda olukorras, kus Luigendil oli üsna vaba tee äärest läbi minna..jäi hiljaks, võttis maha, mina ei ütleks, et liiga vale kollane oli.
              Ma arvan, et kaart oli ikka löögi liigutuse eest.. Ründas vastast küünarnukiga näo piirkonda, kindel kaart.

Kommentaar

Liiga parimale mängijale 50 eurone kinkekaart? Kuu parim saab nüüd endale lubada kaks kasti märjukest, no selle mõnituse oleks võinud küll endale hoida, kui liiga peasponsor paremat autasu välja ei soovi panna.

Kommentaar

Hahahaa, ma vaatasin ka et mida kuradit, 50 eurot Pigem olgu siis juba lihtsalt diplom ilma mingisuguse rahata, oleks natuke uhkem mängijal kodus kapi peale panna.

Kommentaar

Eks see nägu pildi peal ütleb nii mõndagi.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                      http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...29397591_n.jpg

Liiga parimale mängijale 50 eurone kinkekaart? Kuu parim saab nüüd endale lubada kaks kasti märjukest, no selle mõnituse oleks võinud küll endale hoida, kui liiga peasponsor paremat autasu välja ei soovi panna.
                      teisalt, mõni suurem summa, näiteks 500 või 5000 € eest a le coq'i tooteid tarbida... võib sportlikule vormile halvasti mõjuda
                      Seisan üksi mere ääres
                      jalas kollased sandaalid
                      valged, merevahust sääred
                      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                        http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...29397591_n.jpg

kade meel? või oleks jahukott parem kink olnud?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                          Said asjast õigesti aru, aga ega eriti rohkem ei oodanudki.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                            Parem kink oleks olnud korralik aukiri koos nimega ning mille eest see on, mitte sponsori logodega kinkekaart millel pole isegi aastat märgitud.
                            BVB - Vaprus

Kommentaar

Kaljus on palgad väiksed, see 50 eurtsi on kindlasti suur summa, iseasi, mida wakui õlle või limpsiga teeb?

Kommentaar

Paneb järgmine kodumäng oma putka püsti?
                                Ja lisaraha tuleb, ka-ching!
                                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                                X