Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No Leedu liigast võib ka päris tippu jõuda! http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=66354502

Eestist on läbi käinud mõni soomlane,kes on n.ö tipu lähedal olnud. Aga hetkel Eesti liigast küll ei paista sellist välismaalast,kes võiks tulevikus tegusi tegema hakata
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      No Leedu liigast võib ka päris tippu jõuda! http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=66354502

Eestist on läbi käinud mõni soomlane,kes on n.ö tipu lähedal olnud. Aga hetkel Eesti liigast küll ei paista sellist välismaalast,kes võiks tulevikus tegusi tegema hakata
      Võlusõna on... raha.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
        Võlusõna on... raha.
        Raha??? Ei suutnud ta end Rzeczpospolitas avada- järgnes keskpärane periood kodumaal ja nüüd peaks hakkama Spursis lammutama... Sry aga ei usu eriti, et välismaalased iseenesest meie liiga taset tõstavad- äkki peaks klubid vaatama tõsisemalt üle oma (noorte!)treenerid ja tegema seal korrektuure? Viimased uudised u17 ja u19 Balti turniirilt ei ole ka just kõige meeldivamad olnud
        ROHE-VALGE SURMANI

Kommentaar

Algselt postitas Diftong Vaata postitust
          Raha??? Ei suutnud ta end Rzeczpospolitas avada- järgnes keskpärane periood kodumaal ja nüüd peaks hakkama Spursis lammutama... Sry aga ei usu eriti, et välismaalased iseenesest meie liiga taset tõstavad- äkki peaks klubid vaatama tõsisemalt üle oma (noorte!)treenerid ja tegema seal korrektuure? Viimased uudised u17 ja u19 Balti turniirilt ei ole ka just kõige meeldivamad olnud
          Elu on näidanud seda, et Euroopa mõistes täiesti keskpärased leegionärid, kes Floraski olnud on, on olnud ilmselged meeskonna liidrid - Hakola, Minkenen, Zakaria, varasemalt Hamre jne. Ma ei usu, et me jõuame mu eluajal perioodini, mil meil jagub 10 klubi jaoks sellise tasemega mängijaid, mida saaks jalgpalliks kutsuda, isegi juhul kui kõik parimad kodumaal palliksid. Praegu on lihtsalt tohutu defitsiit kohalikest mängijatest. Ei saaks nagu öelda, et noortetööd ei tehtaks, minu hinnangul on Levadia ja Flora iga-aastaselt tootmas korralikke pallureid, väiksematest klubidest tuleb kah, aga palju meil liigas neid "kohustuslikke" leegionäre hetkel on, et üldse meeskonda kokku saada? Eks see rahvaarv lihtsalt liiga väike ole.

Kommentaar

Ma mõtlesin raha all seda, et meie klubid ei saa endale lubada korralikku välismaalast, kõik nad on mingi 2-3 liiga jäägid. Ühtegi kõrgliigast(kus ikka korralik tase) mängijat ei mäleta, et oleks siin olnud.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Elu on näidanud seda, et Euroopa mõistes täiesti keskpärased leegionärid, kes Floraski olnud on, on olnud ilmselged meeskonna liidrid - Hakola, Minkenen, Zakaria, varasemalt Hamre jne. Ma ei usu, et me jõuame mu eluajal perioodini, mil meil jagub 10 klubi jaoks sellise tasemega mängijaid, mida saaks jalgpalliks kutsuda, isegi juhul kui kõik parimad kodumaal palliksid. Praegu on lihtsalt tohutu defitsiit kohalikest mängijatest. Ei saaks nagu öelda, et noortetööd ei tehtaks, minu hinnangul on Levadia ja Flora iga-aastaselt tootmas korralikke pallureid, väiksematest klubidest tuleb kah, aga palju meil liigas neid "kohustuslikke" leegionäre hetkel on, et üldse meeskonda kokku saada? Eks see rahvaarv lihtsalt liiga väike ole.
              Sry Mario, krt aga ei ole see rahvaarv sittagi nii väike... tahtmist on vähe: kui mitte treenerite oskustes mängijaid õpetada/treenida, siis nende oskustes mängijaid motiveerida- nii lihtne see ongi... Kunagi peaks ju loogilselt me vabanema sellest dogmast, et eelmise Liidu ajal oli tegemist venelaste alaga( fakt mida iga vähemalt teine "Jalka" meile toidab) ja peaks hakkama tootma juba tulemusi( on see siis üksikuid talente või üks kõik mis koondise)
              Algselt postitas Ramm Vaata postitust
              Ma mõtlesin raha all seda, et meie klubid ei saa endale lubada korralikku välismaalast, kõik nad on mingi 2-3 liiga jäägid. Ühtegi kõrgliigast(kus ikka korralik tase) mängijat ei mäleta, et oleks siin olnud.
              Neegreid( kehtib kõikide välismaiste mängijate kohta, hoolimata rassist) annab ka valida, ei pea haarama igast õlekõrrest
              Välismaalased ei ole päästerõngas, seda peaks olema käesolev hooaeg juba tõestanud olema: Dimitrjev tegutseb Levas, Sillamäel löövad Zahho ja Vunk osavalt peale, Post on sahistand 10 korda võrku( ok neist küll 6 Kure võrku) ja mida teevad need nn välismaalased? Või soovid sa sama mis on nt Premieris? Välismaalased esimest viiulit mängimas, mis on viinud ka pm koondise, kus nad ka ei oleks...? Tegemist ei ole terava tõmbamisega, minu jaoks on see filosoofiline küsimus- rahvuslik liigas võiks toota ja promoda( müükide läbi) ikkagi mängijaid kellega meil kõigil oleks võimalik samastuda( ja keda mõned meist sooviks ka koondises näha), mitte konstanteerida fakti, et: "oi-oi see tüüp mängis 2 korda selle klubi eest"
              ROHE-VALGE SURMANI

Kommentaar

Või soovid sa sama mis on nt Premieris? Välismaalased esimest viiulit mängimas, mis on viinud ka pm koondise, kus nad ka ei oleks...?
                Raamat Soccernomics julgeb vastu vaielda, et põhjus on välismaalastes. Aga muidu nõustun faktiga, et võõrleegionär pole midagi püha. Meenutades nt Kalju praeguse hooaja algust, kus prooviti kohe uusi väljakaid (Usami, Kimbaloula jt) ja kõik punktid tulid läbi ussiemmi. Siis mõnes järgnevas voorus pandi vaid eestlased sisse (ka Toomet jt) v.a Wakui ja hakkas kuidagi ladusamalt minema. Mõned hooajad tagasi toimis ka see Kalju välismaalaste suurpuhastus ju pigem positiivselt.

Eks nüüd viie ja rohkema aasta pärast hakkab rohkem aimu saama, mis kodune kraam liigas teha suudab nende välismängija ning akadeemias kasvatatud mängija reeglite valguses. Point on ühesõnaga see, et kui võtad välismängija, siis too selline, kes ongi tiimi liider!

Kommentaar

Hetkel on ikka see teema ja eriti nüüd kus piirang pandi, et pead tooma mehe kes keskmise tase ületab ja kannatab. Sest olgem ausad eesti mängiaid pole kes tõstaks taset ja kui neid soovid pead maksma eelmisele klubile üüratu summa tema palga eest. Kui meil vaid Bosman oleks siis oleks meie ML palju tugevam, kuid see on teatud klubi pärast nii . . . .

Samas ma leian,et meie suurim probleem on see, et me suurema rõhu paneme mängijatele ja mitte taustajõududele!

Kommentaar

Sry Mario, krt aga ei ole see rahvaarv sittagi nii väike... tahtmist on vähe: kui mitte treenerite oskustes mängijaid õpetada/treenida, siis nende oskustes mängijaid motiveerida- nii lihtne see ongi... Kunagi peaks ju loogilselt me vabanema sellest dogmast, et eelmise Liidu ajal oli tegemist venelaste alaga( fakt mida iga vähemalt teine "Jalka" meile toidab) ja peaks hakkama tootma juba tulemusi( on see siis üksikuid talente või üks kõik mis koondise)
                    Motiveerimise kohapealt olen nõus, see pole normaalne kui iga-aastaselt noortekoondises mänginud pallureid lõpetab jalgpallikarjääri enne kui see alatagi on jõudnud. Samas kui pea on enamaks kui palli tagumiseks, siis muidugi mõistetav, et "ehk saan 1000 eurose kuupalga seekord kätte" pole atraktiivne eluviis kui naine ja lapsed vaja toita.

Samas on võimatu ka eeldada, et kõik spordis andekad lapsed peaks just jalgpalli mängima, samuti on raske eeldada, et kõik need lapsed peaksid tahtma saada profisportlasteks. Suurim probleem on tegelikult see, et väga paljude nende inimeste, kes ei taha/tahtnud saada profisportlasteks, suurim seotus jalgpalliga on see, et vahel pekstakse kuskil amatöörliigas palli. Näiteks Kaljugi pealt ma võin vaadata, et ma ei kujuta ette kui palju eestlasi on läbi selle perioodi läbi käinud, aga kui vähesed neist Kalju praeguseid mänge külastavad. Kui Itaalia puhul väideti, et iga 4500 noormängija pealt kasvab üks Serie A pallur, siis ma arvan, et kui kõiki tegureid arvestada, siis oleme selle numbriga küllaltki bilansis.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                      .....................Kui meil vaid Bosman oleks siis oleks meie ML palju tugevam, kuid see on teatud klubi pärast nii . . . ...
                      Meil on Bosman, kõigil EL riikidel on Bosman:

Bosman and all other EU football players were given the right to a free transfer at the end of their contracts, with the provision that they were transferring from a club within one EU Association to a club within another EU Association.

Kui Eesti mängijal on leping läbi ja tahab minna näiteks Soome, siis meie klubi ei saa kätt ette panna.

Siseriiklike liikumisi Bosman kahjuks ei käsitle - mitte, et meie süsteem hetkel oleks õige, aga Bosmani alla ta ei lähe.

Kommentaar

Mida annab Premium liigale juurde üks suur skeemitamine? Miks on vaja liiga kindlat peksupoissi hoida nagu sitta pilpa peal? Asi isegi ei ole Kuressaares,vaid see ,et pea igal hooajal tegeletakse mingite jamadega. Vot see ongi teema,miks mina pooldan meistriliigas vaid iseseisvaid klubisi!
                        Mind väga huvitab,et kui isegi tänu skeemitamisele Herr Vesti südameklubi viimaseks jääb,kas siis suurendatakse liigat või saadetakse Trans lõpuks liigast minema?
                        Igatahes mida rohkem FC Asula 4 c skeemitab, seda väiksemaks minu huvi selle liiga vastu kahaneb!
                        Ja miks ei ole siiani Trans karistada saanud oma panustamiste eest? Miks ei ole teised klubid kes patustanud on,oma karistusi kätte saaanud?

Kas meistriliiga mängude korraldus on kõigil klubidel ühel tasemel? Väga kahtlen selles!
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Mõni inime on ikka sündinud loll küll. Nimetada skeemitamiseks Mööli laenule saatmist suudab vist vaid 1 väga väike aju.

Enamik klubisid vahetab juulis mängijaid, aga kure vahetused on skeemitamine.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            Mõni inime on ikka sündinud loll küll. Nimetada skeemitamiseks Mööli laenule saatmist suudab vist vaid 1 väga väike aju.

Enamik klubisid vahetab juulis mängijaid, aga kure vahetused on skeemitamine.
                            Päris julge avaldus EJL töötajalt.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                              Päris julge avaldus EJL töötajalt.
                              Mis julgust siin siis ikka on? Aga kui nii arvad, eks ole siis ikka ise ka julgem.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                Mis julgust siin siis ikka on? Aga kui nii arvad, eks ole siis ikka ise ka julgem.
                                sa oled debiilik.

Kommentaar

Working...
                                X