Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Julgen arvata, et meie Premium Liiga meeskonnad pole kunagi nii võimsalt komplekteeritud olnud. Tuleb väga väga põnev hooaeg!
    No kui eurosarja avaringist kõik klubid edasi ei pääse on midagi küll valesti.

Kommentaar

Ma ei tea, kas ETV Premium Liiga klipil on EJL-iga seos või mitte, seega postitan siia... No tglt ka nagu, kes see ajugeenius oli/on kes suutis sellise klipi väljamõelda. No andke abi....
      ROHE-VALGE SURMANI

Kommentaar

Mulle meenus barakk . puudus vuntsihärra portreesid....

Kommentaar

Algselt postitas Diftong Vaata postitust
          Ma ei tea, kas ETV Premium Liiga klipil on EJL-iga seos või mitte, seega postitan siia... No tglt ka nagu, kes see ajugeenius oli/on kes suutis sellise klipi väljamõelda. No andke abi....
          Mulle küll meeldis, idee oli väga hea. Kui vinguda, siis sutsu pikk (võinuks paar võtet teisiti teha ja mingi 15-20 sekki maha lõigata), kuid pole hullu. Rohkem selliseid!
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
            Mulle küll meeldis, idee oli väga hea. Kui vinguda, siis sutsu pikk (võinuks paar võtet teisiti teha ja mingi 15-20 sekki maha lõigata), kuid pole hullu. Rohkem selliseid!
            Ma ka kiidaks klippi, kuid võiks olla ka näiteks klippe sirka 10kond ja minid, kus kõrvutatakse meeskondade staarmängijaid.

Kommentaar

Kuulge, see aken on juba nagu päris. Tuus!

Kommentaar

Väga väga lahe. Esimest korda ajaloos vist viimasel üleminekupäeval suur sagimine ja suured nimed! Väga üllatav et Pareiko, Lindpere, Purje ja veel paar (eks)koondislast tagasi on!

Kommentaar

Nonii panen oma nimekirja ära lõpuks.

1. Nõmme Kalju, viimasel hetkel vahetasin Levaga kohad. Kuigi kaitseliin on täiesti pask välja arvatud Ken, aga Eesti võimsaim eesliin ja see PEAB tiitli tooma.
                  2. FC Levadia.
                  3. FC Flora
                  4. FC Infonet
                  5. Sillamäe Kalev Ilma kabajevita ei tule sealt midagi.
                  6. Narva Trans
                  7. Paide Linnameeskond
                  8. Viljandi Tulevik Ahjupera, Post ja Tamm on kõvemad täiendused kui Tammeka olematud täiendused see hooaeg.
                  9. Tartu Tammeka
                  10. Pärnu Linnameeskond.

Kommentaar

Üks vanahärra lausus,et eesti jalpallis on nagu suur sulaperjood saabunud.Nagu 5 märts 1953 aastal,kui kõik hingasid kergendatult.

Kommentaar

Tõeliselt äge õhtu!!!

Kommentaar

Algselt postitas Diftong Vaata postitust
                        Klipi tegemises mõlemad pooled osalised, nii ETV kui EJL.

Siin ka vaatamiseks nüüd homset mängu reklaamiv klipp:

Kommentaar

Loodetavasti mõjub see kõik publikunumbritele ka.

Kommentaar

Loodame. Ega suurt hüpet tule, aga ehk siiski veidi suurem kui me harjunud oleme. Kalju tagasi Hiiul, peotäis atraktiivseid koondislasi tagasi kodus, Pärnu/Viljandi esindatud. Kõik see kahjuks ei tule.

Kommentaar

Mis klipist jutt käib ja kust seda näha saab? Või mõeldigi seda homset mängu reklaamivat klippi.

Kommentaar

Ma oletan, et oli ikka sellest jutt.
                                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Working...
                                X