Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
    Mul on su mingi postitus meelde jäänud, et lubasid paar korda hooajal Viljandisse minna Tulevikku vaatama. Kas nüüd on aeg käes ja täidad lubaduse?
    Elan juba aasta aega Viljandi lähistel maal, Felipe, ja olen varjamatu Tuleviku kapifänn. Nii-et neli korda hooaja jooksul ma neile päkka pidada ei saa, aga ülejäänud mängudel katsun maksimaalselt kohal käia. Praegu valmistun lastega linna sõitma nädalavahetuselõbusid nautima ja kell kaks olen nagu ponks Linnastatal kohal

Viljandis on praegu tõsine vutipalavik ja ma soovin Tulevikule kogu hingest edu. Usun, et siit linnast tulevad väga ilusad publikunumbrid sel hooajal!

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
      kell kaks olen nagu ponks Linnastatal kohal
      Tulge ikka kunstmurule, mäng seal juu!

Kommentaar

hallo , Maamesilane - äkki viitsid ka nüüd teha hooaja prognoosi ?
        meenutuseks eelmise hooaja pärl temalt

1.Fora-Lind ja kala,rähn ja piraaja,grusiin ja abhaas lükkavad turbo sisse ja tambivad kõik rajult laiali.Sir Alex tõttab Albionilt ise rämedat keskkaitsepaari kaema. Meeste Inglismaale mineku takistuseks saab see,et DHL kaotab Piiroja paadi ära!
        2.Sillamäe-hooaja algus on kavatu! Ratnikovi poolt orgunnitud saunaõhtu jätkuks minnakse vana jäätmehoidla juurde pidu jätkama ja.....kuskilt tuleb ...power.Klippi helendavast Zahovaikost näidatakse söögi alla ja söögi peale.Põgenikelaagrites söögi asemel! Kristjan Port läheb algul Sillamäele asja uurima,siis elama,hiljem võetakse suisa meeskonda.
        3. Paide.Elari Valmas laseb looma välja-aasta väravakütt. Meelis Rooba lahkub hooaja lõppedes Schalke peatreeneriks!
        4.Levadia.Ei leedu hunt,inglise keelt oskav egiptlane,ega petersoo suuda uppuvat laeva päästa. Kristalit nähakse Tartu bussis.Zelinski pääseb tänu Kaljuveerile AK-sse spordiuudiseid lugema.
        5.Trans.Idasuhted hoiavad veepeal,Kitto teeb omale hirmsa tätoveeringu,mida näitab vastastele karistuslöökide ajal!
        6.Infonet.Hooaja algul ainult võidurada,sealhulgas ka Flora üle,peale mida kihutab Konstantin N. koos kahe afronaudiga Euroopa peale kuulsust rahaks tegema. Rändurid tuuakse Poolast konvoiga tagasi.
        7.Kalju-uued täiendused põruvad sajaga. Reintamit tõmbab soome- ,Vunki Sillamäe naiste poole,Allan lahkub poole hooaja pealt WestHam-i,seal jääb Nolani naisega vahele ja annab paksule Sämile lõuksi ja siis saab osa Jason Stathami uues märulis! Igor Prins muudab nime Pedõkiks! Kuno Tehva baari hakatakse kutsuma Monoks!
        8.Lokomotiiv-9 ja 10 on lihtsalt veel nõrgemad. Mehed üritavad ennast ka jäätmehoidla aia alt sisse pressida,aga endise autobaasi direktori kõrilõikajad peksavad nad sealt minema!
        9.Tln.Kalev-Rüütli lahkub,küll aga jääb ta korraldama skaibiseansse ! Kohapeal saab treeneriks Veet Mano.Ka vv. Savitski näeb valgust ja läheb end Gangesesse õnnistama. Peasponsoriks saab Vahitorn.
        10.Jalgpallikool Tartust-pealehakkamine ei ole ka poolt võitu. Rahadega ei vea ka välja,sest K.Tiirik keeldub Urmas Kruuset ja ansamblit Risk laskma staadionile comeback-i tegema! Kruuse korraldab ülemaailmse tantsupeo ja 38500 tantsijat hävitavad staadioni! Hooaeg lõppeb Ülenurmel Veet Mano loitsude saatel!

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
          Nõmme Kalju fännibuss ning Paide Linnameeskonna meeskonnabuss stardivad peaaegu et ühest kohast.
          Aga miks te ühe bussiga ei lähe? Tuleb soodsam ju.
          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
            Tulge ikka kunstmurule, mäng seal juu!
            No eks ma teen need paar lisasammu edasi siis :-)

Kommentaar

Kommetaatoritele jalgpall.ee ehk Tofoale siis selle veidra nurgalöögi tõi meie maale Arno Pijpers. Hiljem on seda kasutanud Aavo Sarap, Meelis Rooba ning olen kohanud seda nurgalöögi lahtimängimist ka madalamates liigades. Koondises on Piirojaga värava või väravaid nii löönud.

Selline nurgalöök toimib eriti slaavi satside vastu ning kui ka nurgalööki mängival meeskonnal on suured mängijad. Ideaalis kasutatakse ka käte üles tõstmist sel juhul.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                Kommetaatoritele jalgpall.ee ehk Tofoale siis selle lipp veidra nurgalöögi tõi meie maale Arno Pijpers. Hiljem on seda kasutanud Aavo Sarap, Meelis Rooba ning olen kohanud seda nurgalöögi lahtimängimist ka madalamates liigades. Koondises on Piirojaga värava või väravaid nii löönud.

Selline nurgalöök toimib eriti slaavi satside vastu ning kui ka nurgalööki mängival meeskonnal on suured mängijad. Ideaalis kasutatakse ka käte üles tõstmist sel juhul.
                Olen kahjuks linnast ja arvutist eemal. Mis tüüpi lahtimängimisest jutt käib?
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                  Olen kahjuks linnast ja arvutist eemal. Mis tüüpi lahtimängimisest jutt käib?
                  Mängijad kogunevad ette posti ja pall mängitakse sinna. Koondis kasutas sellist variatsiooni, et Piiroja liikus enne nn palli saabumist taha poole esipostist ja koksas ära. Ma tähele ei pannud, et mismoodi see pidi Pärnul täna olema, kuid üldiselt kogunesid mängijad ette posti ja ju siis loodeti sealt pall kuidagi sisse vajutada.

Kommentaar

Meenutades Piiroja koondise väravaid, siis seda varianti kahtlustasingi. Eks väravaid näeb kindlasti kordusestki veel.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                      Kommetaatoritele jalgpall.ee ehk Tofoale siis selle veidra nurgalöögi tõi meie maale Arno Pijpers. Hiljem on seda kasutanud Aavo Sarap, Meelis Rooba ning olen kohanud seda nurgalöögi lahtimängimist ka madalamates liigades. Koondises on Piirojaga värava või väravaid nii löönud.

Huvitav teada, tänud! Polnud tõepoolest kunagi varem midagi sellist näinud. Või vähemasti ei mäletanud seda.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tahan ennast paksuks süüa.

Miks Eesti jalkaklubid ei võiks otsida partnereid võitude ja suureskooriliste mängude toetuseks? Näiteks NBA klubi Washington Wizardsi toetajad saavad homme piletit näidates 50% alet Pap John'si pitsadelt ja lisaks tasuta Chick Fil A võileiva.

Wizards alistas vastase 113-97 ehk nii võidu kui ka 100 punkti eest väike auhind.

Ütleme, et Tammeka puhul saab Kelleris 50% alla kui Tammeka võidab ja lisaks Metroos tasuta võileiva kui on 3 või enam väravat

Kehtib muidugi siis mängul olnutele ehk piletiga.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Floral on kaks sellist kohta. Üks on Arena lähedal olev Opera pizza ja -25%
                          Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

...ja on üsna tõenäoline, et midagi üsna täpselt sellist, nagu Martin kirjeldas, saame ka hooaja jooksul Flora toetajate juures näha

Kommentaar

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
                              Ja Flora pole midagi siin parim KTM-i sats. Pärnu ja Tammeka jaoks on see reegel suurepärane. .
                              Aga kas Pärnu ja Tammeka mehed tõmbavad EJL mingeid niite? Ehk jõuame otsaga jälle tagasi selle juurde, et üks mees peaks sealt kogu oma bandega tagasi astuma ja ajama ühte asja. Asi ei pea mitte ainult olema aus, vaid ka näima aus.

Kommentaar

Teine on kohvik Kohalik, Koidu 82.

Kommentaar

Working...
                                X