Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Luts: positiivne
Kams: nii ja naa
Jääger: positiivne (sai leping Norras, aga äärekaitjaks mitte kesk-, minu arvate ta kk pole ja Sloveenia näitas)
Tamm: hakkas hästi, aga ma arvan et Florasse minekut mojutas. Ta oli pearündaja ja 'star' Viljandiks. Enamus väravad seal skoorinud.
Pareiko: mitte nii positiivne nagu oodatud aga Levadia võitleb ikka tiitlist, mitte midagi kaotanud Smishko Narvassa.
Kink: väga positiivne
Subbotin: positiivne, kui tema aeg välismaal oli lühike
Artjunin: nagu Subbotin
Saag: kadunud objekt, palun tagastate
Purje: väga positiivne alguses, aga nüüd jälgib meeskonna 'downcurve' ('Ründaja on meeskonna termometer' mitte mina aga Hernan Crespo)
Lindpere: otsustas mängu.
Kas keegi unustasin?
vunk
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
See on põhjus, miks Flora ja Levadia mängivad tiitlile ning Kalju võitleb kolmanda koha pärast.
Sattuda kaotusseisu 10 korda hooaja jooksul.. okei, juhtub. Kuid tulla sellest välja ainult 1 kord? Nii ei saa tiitlit võita.
See on põhjus, miks Flora ja Levadia mängivad tiitlile ning Kalju võitleb kolmanda koha pärast.
Sattuda kaotusseisu 10 korda hooaja jooksul.. okei, juhtub. Kuid tulla sellest välja ainult 1 kord? Nii ei saa tiitlit võita.
Täna tuli siis neljas punkt Kaljule, kaheksas transile, levadiale ja Sillamäele ka punkt juurde.
Sest see viimane ei kasuta ja üldse välismaalasi. Mkm.
Algselt postitas Analüütik
Flora tiitlivõidust oleks minul kahju, Eesti meeskond, kelle põhituumik koosneb välismaalastest. Selles suhtes sooviksin ikkagi Levadia või Kalju võitu, aga viimane on loomulikult juba kadunud variant.
Kommentaar