Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Selles ma ei kahtlegi, aga klubi?
    Derbi ei tulene ju minuarusaamist mööda mitte sellest mis rahvusest mängijad klubis mängivad , vaid kogukonnast , ka sellest ,
    kes on klubi omanikud juhtkond .

Pigem kogukonnast .

Madridi Real - Barca . Palju seal neid hispaanlasi ja kataloonlasi mängib , ikka kogukondades on küsimus .

Levadiaga samastavad end ikkagi enam ütleme siis venekeelt emakeelena kõnelevad isikud .

Seega eesti ja vene derbi olemas ju

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
      Vastasseisudel on ju kaks elementi, sportlik ja emotsionaalne. Esimeses plaanis on top 3 klubid omavahel kõik rivaliteedis, aga Tallinna derbi tiitel on mu meelest küll Flora-Levadia mängudelt juba viimasel paaril, kui mitte kolmel hooajal nihkunud Flora-Kalju mängudele. Seda just selle teise elemendi, emotsiooni pärast. Tribüünid teevad suure osa derbist, meeldib see või mitte.

Mario väljatoodud Flora-Sillamäe konfrondi (mis oli ju samuti selgelt emotsionaalne) hääbumine on mulle teadaolevalt tulnud peaasjalikult Sillamäe klubi ja fännide sisekonfliktist. Asjaga kursis olevad inimesed võiks siia valgust heita, on's sel tõsi taga?
      on on, konflikt olemas..... aga ka muid põhjusi miks 95% tõenäosusega enam ei näe Sillamäe mingit fänlust, võib olla tulevikus, aga need tulevad uued inimesed, kel natukene mõistust peas rohkem kui eelmistel alkonautidel

Kommentaar

Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitust
        See küsimus on vales teemas , aga kuna seal ei pruugi seda õige isik seda lugeda , siis postitan selle siia . Vabandan kui reegleid riivan .

Hr . Ratnikov , mis on Teie arvamus , kas Treener Pushtov juhendab Infoneti ka hooajal 2015/16 .

Ma teatasin juba varem oma arvamuse ,et Pushtov ei juhenda järgmisel hooajal Infonetti .

Palun mitte võtta seda isiklikult , teades ,et ta Teie sõber on , aga kui suudate proffesionaalselt võtta , siis Teie arvamus on oodatud .
        Ma arvan, et juhendab küll. Sel arvamusel on mitu põhjust.

1. Juhtkonna usaldus (kui see on selline asi et täna usaldatakse homme aga mitte)
        2. Enam-vähem hooaja eesmärk ka saavutatud (4.koht ja 95% tõenäosusega pilet Euroopasse) puhtstatistiliselt ei võida näiteks karikat Väätsa Vald... Kuigi oht olemas näiteks kui Sillamäe kõrvaldab Levadia satsi ja kohtuvad 1/4 finaalis omavahel Flora-Kalju ja 1/2 Sillamäe-Kalju/Flora aga see on mu teoretiseerimine. Usun, et keegi esikolmikust võidab 2015/2016 karikavõistlused.
        3. Pole teisi sobivaid kandidaate - ei usu, et Infonetti tuleb näiteks Rüütli või Prins (või Kristal) Ratnikovist rääkimata....
        4. Praegune kehv sügisperiood tingitud imho kasvuprobleemidest - paraku kolm aastat pole tõsise klubi loomise piisav aeg (kui just ei hakatud kohe tormama tippude poole) ja eelarvega, mis jääb vist isegi Transile alla pole võimatu näidata midagi stabiilset, seda asjaolul, et ka Infoneti treenerkonnal puuduvad vastavad kogemused. Ma ei ütleks, et Puštov oleks Eesti mõistes tipptreener, kuigi on ta juba satsi 3 aastat juhendanud, kuid minu arvates, ta on siiski algajatreener. Ning on kasvamas oma meeskonnaga. Arvan, et just järgmine hooaeg on see kus me saaksime rääkida sellest kas jääb Puštov ametisse või mitte.

Tänavune ebastabiilne hooaeg on tingitud eelkõige sellest, et ei osanud juhtkond leida ründajat, kes oleks võimeline lüüa kasvõi 20 väravat ning olla sama kasulik nagu Manucho. Kozlovs paraku on hoopis teist tüüpi mees, kes mu arvates vajab abijõudu ning Infonetil selliseid talle pakkuda ei ole olnud.
        Samas võib näha, et klubi probleem on selles seisnud, et pole veel lahti saadud alumise poole klubi psühholoogiast - üsna tugevale koosseisule vaatamata Infonet ei oska mängida alumise poole klubidega ning vastupidi mängib väga motiveeritult Eesti top-klubide vastu. See on pmst sama nagu Tammeka naiskond - Levadia, Flora vastu mängud on ok ja Levadiat on isegi 3 korda võitnud Tammeka naiskond, aga libastunud Tallinna Kalevi ja SK10 vastu, mis kokku võttes võib naiskonnale pronksmedaleid maksma minna. Osaliselt on selles süüdi treener - aga anna Ševoldajevile kinga ja keda siis pakutaks asemele? Mitte kedagi pole võtta....

Sama keiss on ka Infonetis... Nii et, prognoos selline, et Puštov jääb ametisse,kuigi tean, et fännid pole temaga rahul,ent otsustab siiski juhtkond

Kommentaar

Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitust
          Derbi ei tulene ju minuarusaamist mööda mitte sellest mis rahvusest mängijad klubis mängivad , vaid kogukonnast , ka sellest ,
          kes on klubi omanikud juhtkond .

Pigem kogukonnast .

Madridi Real - Barca . Palju seal neid hispaanlasi ja kataloonlasi mängib , ikka kogukondades on küsimus .

Levadiaga samastavad end ikkagi enam ütleme siis venekeelt emakeelena kõnelevad isikud .

Seega eesti ja vene derbi olemas ju
          Selline tunne, et pole mon cher Te Levadia mängudel käinud.
          Ma ei räägi siin ultrafännidest, kellest on nüüdseks 100% hakkanud Florasse ja Kaljusse neutraalselt suhtuma (ma mõtlen siin ikka põhituumikut, mitte casual'seid, kes aeg-ajalt juhtuvad sinna fännipeenrasse)
          Kindlasti Levadial on venekeelseid toetajaid, aga siiski Levadia on rohkem eestlaste klubi -tribüünidel rohkem eestlasi kui venelasi. See pole enam see Levadia kes ta sajandi alguses olnud. Venekeelne toetajaskond on hakkanud Starbunkrit või Infonetti toetama.

Kaljul omal ajal oli ka venelastest toetajad (kui ei eksi need olid Kalju venekeelsete treeninggruppide lapsevanemad)....

Seega ütleks, et Levadia kindlasti pole venelaste klubi. Infonet on rohkem selles nišis, kuid ka eestlastest toetajaid klubil üha rohkemgi.....

Kommentaar

Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
            Ma ei räägi siin ultrafännidest, kellest on nüüdseks 100% hakkanud Florasse ja Kaljusse neutraalselt suhtuma (ma mõtlen siin ikka põhituumikut, mitte casual'seid, kes aeg-ajalt juhtuvad sinna fännipeenrasse)
            Ee... Mida see täpsemalt tähendab?

Kommentaar

Ee... Mida see täpsemalt tähendab?
              tähendab, et eelnimetatud klubidest neil on sügavalt pohui.... Seda on näidanud nädala eest peetud kohtumine Kadriorus... Inimesed nautisid sügisõhtut ja õlut - mingeid aktsioone mu teada polnud toimunud ega plaaniski neid ka polnud... 1 pauk käis, aga teinu sai kiiresti peenrast välja visatud...

Kommentaar

Kas seal pole see teema hetkel, et nimetatud Fantastic Four või palju neid seal ongi, pani esimesel kohtumisel peale stata renoveerimist momentaalselt mingi posu plastmasspinkisid kärssama seal, olgugi, et sellest oli nendega räägitud inimese kombel enne?

Kommentaar

Kas seal pole see teema hetkel, et nimetatud Fantastic Four või palju neid seal ongi, pani esimesel kohtumisel peale stata renoveerimist momentaalselt mingi posu plastmasspinkisid kärssama seal, olgugi, et sellest oli nendega räägitud inimese kombel enne?
                  On küll jah... vist Sillamäe mängul oli nende viimane suur püro tehtud ja 2 tooli nüüd vajavad väljavahetamist... Aga pürolubat sel aastal mu teada levadia ultrad pole isegi küsinud/taotlenud... lisaks neil oli ju keeld ka peal

Kommentaar

Kui ma ei eksi, siis 2015 a. Meistriliiga hooaja vanim mängija, Liivo Leetma, sai kohtumises Kaljuga kirja 300-nda Meistriliiga mängu.

Kommentaar

ei eksi Liivo Leetma 20.01.1977 ja Kalimullin sept.1977 - seega Liivo on jah vanim mängija PL's, siiski 300. mäng on natuke uskumatu väike number ka - mäletan Liivot veel FCF särgis...

aga lõppes mu küsitlus - keda eelistaksite näha PL's 2016 (vastama pidid tuttavad PL'lased - ehk treenerid või mängijad).

Tulemused on sellised, et ca 99% tahaksid, et sel aastal keegi välja ei langeks. Kui peaks aga siiski keegi völja langema, siis eelistused järgmised -3/4 - Santose poolt, 1/8 Tallinna Kalevi poolt ...

Kommentaar

Keskmine publik , millest ka minu eelistus.
                        Kui keegi välja, siis Paide ja Tarvas asemele.

PL
                        7. - Pärnu LM - 375
                        8. - Tammeka - 442
                        9. - Tulevik - 292
                        10 - Paide LM - 173

EL
                        4. - Tarvas - 170
                        5 - Kalev - 87
                        6 - Santos - 95
                        7 - Irbis - 93
                        8. - Vaprus - 122
                        10 - Kuressaare - 74

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          Keskmine publik , millest ka minu eelistus.
                          Kui keegi välja, siis Paide ja Tarvas asemele.

PL
                          7. - Pärnu LM - 375
                          8. - Tammeka - 442
                          9. - Tulevik - 292
                          10 - Paide LM - 173

EL
                          4. - Tarvas - 170
                          5 - Kalev - 87
                          6 - Santos - 95
                          7 - Irbis - 93
                          8. - Vaprus - 122
                          10 - Kuressaare - 74
                          Paraku on objektiivseid põhjusi, miks Tarvasel on vara minna PL'sse.... Ma neid põhjusi tean, aga lubasin et ei räägi avalikkusele -ütlen siiski, et kui Tarvas siiski tõuseb PL'sse, siis suurem tõenäosus, et siiski minnakse... Kordan aga et probleeme on ja mitte vähe. Publiku number on petlik värk ( kasutajal asdf'l palun mitte võtta isiklikult )

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea
                            Tarvas peaks Tuleviku ja Pärnu kombel oluliselt ugevnema
                            Kuidas? Taas hulgaliselt mängijaid Tallinnast? Minu teada arenguvektor Rakveres seda ei näe ette...

Kommentaar

Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
                              Kuidas? Taas hulgaliselt mängijaid Tallinnast? Minu teada arenguvektor Rakveres seda ei näe ette...
                              Eh, oli pikem kommentaar tegelikult, aga kustutasin kohe ära. Sa said ikka eriti kiirelt jaole.

Aga jah, Rakverel oleks oluliselt raskem end tugevdada kui näiteks sel aastal Tulevikul või Pärnul. Viimastel oli siit ja sealt kodulinna mehi ka tagasi tulemas. Rakveres oleks need lood kaugelt kehvemad. Rakveres sündinutest meenub ainult Raudsepp ja see oleks nagu suhteliselt lootusetu ettevõtmine.

Arenguvektor arenguvektoriks, aga on täiesti selge, et praeguse koosseisu juures poleks Tarval PL-is küll mitte midagi teha. Selline piirkondlik patriotism võib madalamas liigas töötada, aga kõrgeimal tasemel jääb sellest ikka väheseks.
                              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                                Eh, oli pikem kommentaar tegelikult, aga kustutasin kohe ära. Sa said ikka eriti kiirelt jaole.

Aga jah, Rakverel oleks oluliselt raskem end tugevdada kui näiteks sel aastal Tulevikul või Pärnul. Viimastel oli siit ja sealt kodulinna mehi ka tagasi tulemas. Rakveres oleks need lood kaugelt kehvemad. Rakveres sündinutest meenub ainult Raudsepp ja see oleks nagu suhteliselt lootusetu ettevõtmine.

Arenguvektor arenguvektoriks, aga on täiesti selge, et praeguse koosseisu juures poleks Tarval PL-is küll mitte midagi teha. Selline piirkondlik patriotism võib madalamas liigas töötada, aga kõrgeimal tasemel jääb sellest ikka väheseks.
                                Seepärast ametiisikute sõnul - kui tõuseb Tarvas siis kutsutakse kõik kokku ja hakatakse mõtlema, kas tõusta või mitte...

Kommentaar

Working...
                                X