Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
no olgem ausad, videost vaadates jättis Saliste ikka täiesti otsitult jala taha sirgu ja vajus siis kõhuli. Kõige lähemal Salistele oli hoopis Welco mehe käsi. Ja käega ta küll jalast kinni ei haaranud.
Olin olukorrast kahe meetri kaugusel Welco värava kõrval, ilmselt tol hetkel parim võimalik vaade. Kindel penalti, nagu dareth ütles. Video petab.
Olin olukorrast kahe meetri kaugusel Welco värava kõrval, ilmselt tol hetkel parim võimalik vaade. Kindel penalti, nagu dareth ütles. Video petab.
Ok ja see püherdamine ja pärast rusikatega õhku löömine nagu oleks esimese mustanahalisena oscari võitnud käib asja juurde? Amatöörsatsi vastu? Energiaring ja uuele ringile euroopasse siis.
Ok ja see püherdamine ja pärast rusikatega õhku löömine nagu oleks esimese mustanahalisena oscari võitnud käib asja juurde? Amatöörsatsi vastu? Energiaring ja uuele ringile euroopasse siis.
Võiksid siiski veidi rahulikumalt seda võtta, tegemist oli siiski mängu lõpuga, kui lõpuks värav löödi ja pealtvaatajaid oli ka palju, seega valitses tõeline jalgpalliatmosfäär, miks mitte rõõmustada.
Tegelt see pole üldse parem koht. Sest oleks vaja nende kõrval olla (ääres) või lahedalam. Selline 'kontakt' ei saa värava kõrval naha paremini. Isegi reisisaatjatel on probleem neid penalti ära ütlema mõnikord.
Kohtunik ka oli natukene kaugel. Ta tegi emotsionaalne otsus minu jaoks.
Vaata jälle: https://www.facebook.com/events/1518...7578263584251/
Tegelt see pole üldse parem koht. Sest oleks vaja nende kõrval olla (ääres) või lahedalam. Selline 'kontakt' ei saa värava kõrval naha paremini. Isegi reisisaatjatel on probleem neid penalti ära ütlema mõnikord.
Kaua sa veel üritad musta valgeks rääkida? Me saame aru, sulle ei meeldi Flora, big diil, move on!
Kahju et Leht see penalti pole torjunud, juba oleks pääsenud legendile!
welco_flora.jpg
Olin tegelikult natuke kaugemal kui kaks meetrit ja rohkem külje peale ka. Helkurvestis, hallide pükstega, pildi vasakus servas. Kindlasti parem vaade kui kohtunikul, jah. Seal piirkonnas nõustusid vist kõik, et tegemist oli penaltit väärt veaga.
Saliste rusikas taeva poole oli mõistetav - Flora õlgadel oli selleks ajaks meeletu kohustus ära lüüa ja ei tulnud sugugi lihtsalt neile see. Küll oli natuke küsitavam Sappineni tähistus - ta jõudis otsajoonel fotograafile poseerimise vahepeal ühe lapsega staadionile tulnud (ilmselt Welco) fänniga väiksesse sõnelusse ka sattuda.
[ATTACH=CONFIG]4352[/ATTACH]
Olin tegelikult natuke kaugemal kui kaks meetrit ja rohkem külje peale ka. Helkurvestis, hallide pükstega, pildi vasakus servas. Kindlasti parem vaade kui kohtunikul, jah. Seal piirkonnas nõustusid vist kõik, et tegemist oli penaltit väärt veaga.
Saliste rusikas taeva poole oli mõistetav - Flora õlgadel oli selleks ajaks meeletu kohustus ära lüüa ja ei tulnud sugugi lihtsalt neile see. Küll oli natuke küsitavam Sappineni tähistus - ta jõudis otsajoonel fotograafile poseerimise vahepeal ühe lapsega staadionile tulnud (ilmselt Welco) fänniga väiksesse sõnelusse ka sattuda.
Seda ma ka nägin et mida ta teeb? Küsitav tõesti. Ehk surve oli selline et tuleb ka natukene arrogantsus üle.
Kindlasti sul oli hea vaatenurk, ja ma ei ütle et kontakt üldse polnud, aga vist Saliste 'dive' kui ta selline tundsis on päris selge. Keegi niimoodi ei kukku kui päriselt on tagant trippinud.
Aga noh, 'what comes around, goes around', Jalgpalli Jumal annab ja võtab.
Kommentaar