Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Karikas 2015-16

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Väga kift loos! Enamus põnevad ja võrdsed paarid.
    Jah, selle ka Tallinna FC Flora – JK Retro (III)

Kommentaar

Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
      no olgem ausad, videost vaadates jättis Saliste ikka täiesti otsitult jala taha sirgu ja vajus siis kõhuli. Kõige lähemal Salistele oli hoopis Welco mehe käsi. Ja käega ta küll jalast kinni ei haaranud.
      Olin olukorrast kahe meetri kaugusel Welco värava kõrval, ilmselt tol hetkel parim võimalik vaade. Kindel penalti, nagu dareth ütles. Video petab.

Kommentaar

Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitust
        Olin olukorrast kahe meetri kaugusel Welco värava kõrval, ilmselt tol hetkel parim võimalik vaade. Kindel penalti, nagu dareth ütles. Video petab.
        Ok ja see püherdamine ja pärast rusikatega õhku löömine nagu oleks esimese mustanahalisena oscari võitnud käib asja juurde? Amatöörsatsi vastu? Energiaring ja uuele ringile euroopasse siis.

Kommentaar

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
          Ok ja see püherdamine ja pärast rusikatega õhku löömine nagu oleks esimese mustanahalisena oscari võitnud käib asja juurde? Amatöörsatsi vastu? Energiaring ja uuele ringile euroopasse siis.
          Võiksid siiski veidi rahulikumalt seda võtta, tegemist oli siiski mängu lõpuga, kui lõpuks värav löödi ja pealtvaatajaid oli ka palju, seega valitses tõeline jalgpalliatmosfäär, miks mitte rõõmustada.

Kommentaar

Kahju et Leht see penalti pole torjunud, juba oleks pääsenud legendile!

Tegelt see pole üldse parem koht. Sest oleks vaja nende kõrval olla (ääres) või lahedalam. Selline 'kontakt' ei saa värava kõrval naha paremini. Isegi reisisaatjatel on probleem neid penalti ära ütlema mõnikord.
            Kohtunik ka oli natukene kaugel. Ta tegi emotsionaalne otsus minu jaoks.
            Vaata jälle: https://www.facebook.com/events/1518...7578263584251/

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
              Tegelt see pole üldse parem koht. Sest oleks vaja nende kõrval olla (ääres) või lahedalam. Selline 'kontakt' ei saa värava kõrval naha paremini. Isegi reisisaatjatel on probleem neid penalti ära ütlema mõnikord.
              Kaua sa veel üritad musta valgeks rääkida? Me saame aru, sulle ei meeldi Flora, big diil, move on!

Kommentaar

Tahaks, et juhtuks nagu eelmine kord - et finaali jõuaksid meeskonnad, kellel veel eurokohta pole.

Kommentaar

Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
                  Kaua sa veel üritad musta valgeks rääkida? Me saame aru, sulle ei meeldi Flora, big diil, move on!
                  Ära muretse minust, parem oma klubi muretsema et ei jää PL's isegi Flora laenudega...

Kommentaar

Ära muretse minust, parem oma klubi muretsema et ei jää PL's isegi Flora laenudega...
                    Pead oma jalkaliiga vist looma.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                        Koer arkas üles...

Kommentaar

Algselt postitas Jaan95 Vaata postitust
                          Pead oma jalkaliiga vist looma.
                          On hea mõtte. Vastu Flora duublidega on natukene igav eks.

Kommentaar

Kahju et Leht see penalti pole torjunud, juba oleks pääsenud legendile!

welco_flora.jpg
                            Olin tegelikult natuke kaugemal kui kaks meetrit ja rohkem külje peale ka. Helkurvestis, hallide pükstega, pildi vasakus servas. Kindlasti parem vaade kui kohtunikul, jah. Seal piirkonnas nõustusid vist kõik, et tegemist oli penaltit väärt veaga.

Saliste rusikas taeva poole oli mõistetav - Flora õlgadel oli selleks ajaks meeletu kohustus ära lüüa ja ei tulnud sugugi lihtsalt neile see. Küll oli natuke küsitavam Sappineni tähistus - ta jõudis otsajoonel fotograafile poseerimise vahepeal ühe lapsega staadionile tulnud (ilmselt Welco) fänniga väiksesse sõnelusse ka sattuda.

Kommentaar

[ATTACH=CONFIG]4352[/ATTACH]
                              Olin tegelikult natuke kaugemal kui kaks meetrit ja rohkem külje peale ka. Helkurvestis, hallide pükstega, pildi vasakus servas. Kindlasti parem vaade kui kohtunikul, jah. Seal piirkonnas nõustusid vist kõik, et tegemist oli penaltit väärt veaga.

Saliste rusikas taeva poole oli mõistetav - Flora õlgadel oli selleks ajaks meeletu kohustus ära lüüa ja ei tulnud sugugi lihtsalt neile see. Küll oli natuke küsitavam Sappineni tähistus - ta jõudis otsajoonel fotograafile poseerimise vahepeal ühe lapsega staadionile tulnud (ilmselt Welco) fänniga väiksesse sõnelusse ka sattuda.
                              Seda ma ka nägin et mida ta teeb? Küsitav tõesti. Ehk surve oli selline et tuleb ka natukene arrogantsus üle.
                              Kindlasti sul oli hea vaatenurk, ja ma ei ütle et kontakt üldse polnud, aga vist Saliste 'dive' kui ta selline tundsis on päris selge. Keegi niimoodi ei kukku kui päriselt on tagant trippinud.
                              Aga noh, 'what comes around, goes around', Jalgpalli Jumal annab ja võtab.

Kommentaar

Sillamäe ja Levadia on oma karikamängu kokku leppinud 21. novembriks. Nojah.

Kommentaar

Working...
                                X