Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Teine poolfinaalpaar on tõenäoliselt küll vähem atraktiivne, aga kas on oodata sama põhjalikku kajastust?
Otseülekanne tuleb, kohal on ka reporter ja fotograaf. Ei julge lubada, et galerii+neli intekat, sest mind ennast seal pole, kuid miskit kindlasti (nt galerii + 2 vms).
OK, see amatöörklubi, kellele antud koodiga kõige rohkem finaalmängule sisenetakse, vabastatakse järgmise aasta liigamaksust. Fair enough. Mingis mõttes üllas organiseerimine.
Lihtsalt vahemärkusena, kuidas garanteeritakse seda, üks ja sama mats ei käiks kogu aeg edasi tagasi erinevate piletitega?
OK, see amatöörklubi, kellele antud koodiga kõige rohkem finaalmängule sisenetakse, vabastatakse järgmise aasta liigamaksust. Fair enough. Mingis mõttes üllas organiseerimine.
Lihtsalt vahemärkusena, kuidas garanteeritakse seda, üks ja sama mats ei käiks kogu aeg edasi tagasi erinevate piletitega?
Ma arvan et sebra triipkoodi loetakse ainult üks kord. Siiski kui lähed välja, sul on vaja uut piletit.
Jah, aga kui ma prindin piletilevist endale 10 erinevat piletit ja iga kord tulen uue piletiga sisse?
Võib eeldada, et sel puhul väravas ikka mingi stjuuard passimas. Tunduks üsna meeleheitlik tegutsemine klubi poolt, kui keegi tõesti nii talitaks nagu kirjeldasid.
No ma lihtsalt spekuleerin ja teoreetiliselt on see siiski võimalus. Sissepääsuvõimalusi on mitmeid. Ma loodan, et ükski klubi seda tegema ei hakka, aga kui mängus on raha ja madalamate liigade klubide jaoks on see umbes kolmandik eelarvest, ehk isegi rohkem, siis mõni võib täitsa mõelda.
Kommentaar