Selle hooaja suurim pettumus on kindlasti Kruglov. Siiani 5 punkti. :-( Läks tänasest mu meeskonnast minema, las kogub veidi vormi mujal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas Defa Vaata postitustSööduks hakkame lugema sellest hooajast pealelöök, mis tabab värava raamistikku või blokeeritakse kaitsemängija või väravahi poolt kuid tagasipõrkunud palli lööb väravasse võistkonnakaaslane;
Muud asjad ametlikku andmebaasi ehk EJL protokolli ei ole planeeritud.
Samuti puudub JL ametlikust protokollist söödupunkt Denis Poliakovile, kes Flora-Transi mängus tsenderdas 64' Koubile.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKas Tulevik-Pärnu mängus Hallmerele (halvasti on näha aga vist on Hallmere) peaks assisti andma, tema löögi järgsest vv tõrjest põrkas pall tagasi Pentile.
Samuti puudub JL ametlikust protokollist söödupunkt Denis Poliakovile, kes Flora-Transi mängus tsenderdas 64' Koubile.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSellisel juhul ootaks Poliakovi punkte ka Fantasy-s. Mitte et ma nüüd liiga palju juurde saaks, aga eksikombel jäi härra mul kaptenistaatusesse eelmiseks vooruks.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustSoccerneti artikkel väidab, et Sappinen panustas 5 väravasse, fantasys 4 värava punktid hetkel. Keegi oskab seletada?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar