Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
PL Fantasy
Collapse
X
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Teise värava lõi Tomson. Budnik tegi jalaliigutuse, aga palli ta ei puutunud. Vaata kordust aeglustusega ja näed. Ütles ka Tomson ise, et ta lõi selle.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Mulle tundub, et üleminekute tegemisel on üks viga. Toon näite nii hästi kui suudan. Eemaldan meeskonnast Ugge, valin asemele Jürgensoni ning kui ma nüüd eemaldan Jürgensoni siis näitab juba -4 punkti. Ühe tegevuse vahepeal ei kinnita. Kas praegusel hetkel lähevad tõesti mulle siis miinuspunktid kirja?Kommentaar
-
Kindluse mõttes tühista üleminekud, alusta nullist ning too kohe Ugge asemele mängija, keda soovid.Mulle tundub, et üleminekute tegemisel on üks viga. Toon näite nii hästi kui suudan. Eemaldan meeskonnast Ugge, valin asemele Jürgensoni ning kui ma nüüd eemaldan Jürgensoni siis näitab juba -4 punkti. Ühe tegevuse vahepeal ei kinnita. Kas praegusel hetkel lähevad tõesti mulle siis miinuspunktid kirja?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar