See aasta polegi piiramatuid üleminekuid pärast ülemineku akna lõppu?
Veitsa võiks olla see reeglites sees, et see iga aasta toimub või teine variant on, et ükski aasta ei toimu seda üldse. Ei peaks käima selle järgi kas on palju üleminekuid või mitte.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Flora 20 mängunädala puhul on puudu Vassiljevi punktid flora-kalev mängult (flora topeltmängu esimene mäng). Teiste flora mängijate punktid olemas.
Leave a comment:
-
Foorumi kontoga. Üldiselt kuna brauseri kaudu toimib, siis otseselt see ei häiri.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSelle nädala voorust on mingi bug sees, Kalevi mängijatele on nullimängu eest punktid antud.
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustKas ma olen ainus, kes äppist ligi ei pääse fantasyle? Viskab avalehele, kui tahaks sisse logida. Brauseriga on kõik korras.
Leave a comment:
-
Kas ma olen ainus, kes äppist ligi ei pääse fantasyle? Viskab avalehele, kui tahaks sisse logida. Brauseriga on kõik korras.
Leave a comment:
-
Selle nädala voorust on mingi bug sees, Kalevi mängijatele on nullimängu eest punktid antud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust9.07 toimub edasilükatud mäng Vaprus-Trans.
Kuhu see paigutatakse?
Peaks nagu 19. vooru paigutatama
Leave a comment:
-
9.07 toimub edasilükatud mäng Vaprus-Trans.
Kuhu see paigutatakse?
Peaks nagu 19. vooru paigutatama
Leave a comment:
-
Agiry eile selge ja kindel väravasööt, aga Fantasys pole pandud. Kas pannakse juurde veel?
Leave a comment:
-
Tere. Eilses Kure-Paide mängus löödud Paide värava puhul tundub segadus.
Kui väravaautoriks Saag, siis sööduandjaks ei saa kuidagi olla Mööl (nii nagu protokollis on hetkeseisuga kirjas), vaid assisti peaks saama Piht
Kui väravaautoriks Piht, siis sööduandjaks Mööl
Leave a comment:
-
Ma eeldan, et fantasy jookseb automaatselt mingite ametlike protokollide/andmebaaside pealt ja parandage kui eksin, aga Eesti liigas vist nii peeneid statistika näitajaid ei koguta. Klubid enda mängijate kohta vb küll, aga mitte jalgpalli liit. Premier Leagues salvestatakse tõesti kõikvõimalikke asju a la iga mängija söödud, taklamised, tsenderdused, tõrjed jne. Vähemalt spordiennustuskontorid seal selliseid asju pakuvad.
- Likes 3
Leave a comment:
-
Kas fantasysse on mõeldud millalgi ka täiendused, nagu nt. boonuspunktid, tõrjetepunktid jne (sarnaselt premier league'ile)?
Leave a comment:
-
Algselt postitas xerikx Vaata postitustAhaa, kas see ongi jalgpallis üldiselt nii mitte ainult Fantasys? Pole nii kursis jalgpalli reeglitega, et mis on res. söödu definitsioon. Minu jaoks vaatajana kummaline, kuna tsenderdus oli 100% mõõdetult oma mehele pandud, Käosilt super pall. Aga kuna ripsakas oli, siis nö Kure(vastasmängija) sööt? Väravalöömiste puhul pannakse küll kõik rikošetist ja põrkest löögid ikka lööja nimele, ja omaväravaks ainult juhtudel kui absull teine suund ja pall muidu ei oleks väravasse läinud. Aga söötude puhul siis iga ripsakas "tühistab" hea eeltöö ära.
Leave a comment:
-
Ahaa, kas see ongi jalgpallis üldiselt nii mitte ainult Fantasys? Pole nii kursis jalgpalli reeglitega, et mis on res. söödu definitsioon. Minu jaoks vaatajana kummaline, kuna tsenderdus oli 100% mõõdetult oma mehele pandud, Käosilt super pall. Aga kuna ripsakas oli, siis nö Kure(vastasmängija) sööt? Väravalöömiste puhul pannakse küll kõik rikošetist ja põrkest löögid ikka lööja nimele, ja omaväravaks ainult juhtudel kui absull teine suund ja pall muidu ei oleks väravasse läinud. Aga söötude puhul siis iga ripsakas "tühistab" hea eeltöö ära.
Leave a comment:
-
Algselt postitas xerikx Vaata postitustKäos peaks veel söödupunktid juurde saama, tsenderdas palli Dedetskole esimese värava puhul.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: