320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Kas Märten Kuuse ostuhind poleks pidanud langema see nädal, kuna ta oli top 10 müüduimate seas?
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÄkki sul on keskväljal juba 5 meest ning vahetus ei saa formatsiooni tõttu toimuda?
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMillal vahetused tehakse? Mul on üks vahetus mitte mänginud mehega tehtud, aga viimast vahetust pole veel tehtud? Ehk pikemalt, fantasy järgi Kuusk ei osalenud ja kaks esimest vahetust samuti. Marin osales, aga endiselt pingil. Samas üks vahetus on juba toimunud.
Leave a comment:
-
Millal vahetused tehakse? Mul on üks vahetus mitte mänginud mehega tehtud, aga viimast vahetust pole veel tehtud? Ehk pikemalt, fantasy järgi Kuusk ei osalenud ja kaks esimest vahetust samuti. Marin osales, aga endiselt pingil. Samas üks vahetus on juba toimunud.
Leave a comment:
-
See voor ikka täiesti p...s, unustasin üleminekuid teha ja hetkeseisuga mu koosseisust rivis max 7 meestAga ei, fantasy võlud ja valud, vahel peab seda viimast ka tunda saama!
Leave a comment:
-
Kas Levadia 3:0 värava puhul söödupunktid ikka Liivak saab? Begla ei tundunud väga puutuvat seda palli?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustEi. Kui ta oleks esimese palli ära löönud, siis oleks tulnud. Aga Deabeas lõi, väravavaht tõrjus, Deabeas lõi uuesti. Fantasy loogika järgi tähendaks see väravasöötu iseendale, aga see ei ole võimalik.
Leave a comment:
-
Vähe närvi ei aja v kui Artjunin või ükskõik kes 1min enne CS kirja saamist välja vahetatakse, krt.
Leave a comment:
-
Miks peaks? Ta pole ju mingi eriline skoorija ja teda on ka rohkelt erinevad vigastused kimbutanud. Miks ta peaks palju rohkem maksma kui näiteks Ojamaa?
Leave a comment:
-
Kas tuleb poole hooaja pealt jälle tasuta üleminekute tegemise võimalus? või ainult zetoon uueneb? Ja millal midagi juhtub?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustAnierile peaks tulema sööt Debease väravale?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: