Algselt postitas Marek_T
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMulle meeldib, kui klubil on oma pood, mitte tab kusagil netipoes.
Aga samas arvestades turgu, siis mõistlik.
Leave a comment:
-
Mulle meeldib, kui klubil on oma pood, mitte tab kusagil netipoes.
Aga samas arvestades turgu, siis mõistlik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTransil avanes e-pood, kust saab igast nänni. Kõva!
Перейти в э-магазин по ссылке - fctrans.ee/shop/ До сих пор мы продавали фанатскую атрибутику через наши социальные платформы, а оформить сезонный ...
Kui arenenud see asi meil Eesti klubidel muidu on? Ma tean, et Floral on midagi, kuidas teistel?
Levadial olemas, varsti lisandumas selle hooaja mängusärk ka.
Kaljul olemas
Tegelt üldiselt kõigil klubidel vähemalt iSpordi e-poes olemas mingit laadi fännitoode.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTransil avanes e-pood, kust saab igast nänni. Kõva!
Перейти в э-магазин по ссылке - fctrans.ee/shop/ До сих пор мы продавали фанатскую атрибутику через наши социальные платформы, а оформить сезонный ...
Kui arenenud see asi meil Eesti klubidel muidu on? Ma tean, et Floral on midagi, kuidas teistel?
Leave a comment:
-
Transil avanes e-pood, kust saab igast nänni. Kõva!
Leave a comment:
-
Täitsa kiiduväärt video ja ka kena särk. Võrreldes nt Nõmme Kaljuga on Narva justkui lahe klubi.
Leave a comment:
-
Kõva video! Mulle meeldis, et sealt paistis osade mängijate isikupära kenasti välja.
Leave a comment:
-
Guest repliedKui mälu ei peta, siis NKB omal ajal juba oli antud erakonna liige, ka volikogu liige ja niisama paar korda Narva linnavolikokku kandideerinud.
Pole nagu uudis ka
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustLol, mu FB lehelt käis läbi sponsoreeritud Keskerakonna postitus, et Nikolai Burdakov on nendega liitunud.
Leave a comment:
-
Lol, mu FB lehelt käis läbi sponsoreeritud Keskerakonna postitus, et Nikolai Burdakov on nendega liitunud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: