Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narva Trans

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ekspert
    replied
    Algselt postitas matys Vaata postitust
    Narvas käinud ja kompleks jah olemas, aga kompleks ei anna stabiilsust. Nii mängijate, kui ka treeneri osas on vaja stabiilsust, selleks,et pikemas perspektiivis edu saavutada. Ei? Slava Slavaks, minu meelest mögiseb väljaku kõrval sama palju, kui Henn!
    mis pikk perspektiiv? halloo! trans on olnud alates 1991 eesti klubijalgpalli tipus..kas see pole stabiilsus? georgi tunjov on itaalia serie a-s..on mõnel klubil peale flora seda ette näidata? mõelgem natukene laiemalt, mitte eile ja täna

Leave a comment:

• matys
    replied
    - juhtimise poole pealt, et need, kes seda kritiseerivad, pole vast ise narvas käinud ning tegelikult on seal vägagi hea kompleks ehitatud, mis arvestades ülejäänud ida-virumaad on nagu kroonjuveel seal keskel
    Narvas käinud ja kompleks jah olemas, aga kompleks ei anna stabiilsust. Nii mängijate, kui ka treeneri osas on vaja stabiilsust, selleks,et pikemas perspektiivis edu saavutada. Ei? Slava Slavaks, minu meelest mögiseb väljaku kõrval sama palju, kui Henn!

Leave a comment:

• ekspert
    replied
    nendele naljahammastele, kes siin võrdlevad juhtimist ja "mentaliteeti", siis neile kaks märkust
    - #fucknõukogudementaliteet, ehkki zahovaiko on vaat et kõige rohkem kollaseid kaarte ja kõige valjemat häält omav treener premiumis
    - juhtimise poole pealt, et need, kes seda kritiseerivad, pole vast ise narvas käinud ning tegelikult on seal vägagi hea kompleks ehitatud, mis arvestades ülejäänud ida-virumaad on nagu kroonjuveel seal keskel

mõelge natukene ning ei tasu tulla oma emotsionaalsete mittemeeldimistega argumenteerima..ei ole lihtsalt viisakas

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    pelt, aer, sapp, metso, palumets, valge, kokla on saanud kamba peale täpselt 54 minutit mängida, viimane ka muidugi sellepärast, et lutsu polnud eile, kui see on see äge sügavus, millega paide sinu arvates edestab transi, siis on see võimas! klubijuhtimisest ma muidugi ei ole rääkinudki kordagi. aga, et see siin ei läheks mingiks noksi mõõtmiseks, siis let's agree to disagree.
    Eelmine hooaeg ja see hooaeg näitavad resultaadi suhtes ideaalselt, et miks sai õige meeskond Euroopasse. Eile tõesti Paidel oli mitu põhitegijat puudu ja poldud harjutud uue formatsiooniga ning Transi vorm on natukene paranev ja läks 1:0 kodus Transile. Aga nagu mainitud, siis eelmine hooaeg ei suutnud Trans Paidele väravatki lüüa.

Sul võivad seal Transis kõik premmi parimad olla nii tehniliselt, vaimselt ja seksuaalselt, aga tulemusena tabelis ja mängudes ei ole see põhimõtteliselt ikkagi mitte kuskil kajastunud.

Mina Transi võimekusse midagi Euroopas korraldada ei uskunud ning gratz to Eesti Jalgpall, et selle võimaluse sai auga ja ausalt ära teeninud Paide. #FuckNõukogudeMentaliteet.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    pelt, aer, sapp, metso, palumets, valge, kokla on saanud kamba peale täpselt 54 minutit mängida, viimane ka muidugi sellepärast, et lutsu polnud eile, kui see on see äge sügavus, millega paide sinu arvates edestab transi, siis on see võimas! klubijuhtimisest ma muidugi ei ole rääkinudki kordagi. aga, et see siin ei läheks mingiks noksi mõõtmiseks, siis let's agree to disagree.

Leave a comment:

• matys
    replied
    see kuidas geoffrey tõmbas nagu tahtis paide kaitsjaid oli ikka päris pull vaadata jah. ja üldjuhul unustage oma kostjad ja mosnikovid ja jutud, tounkara on täielik pl keskväljakunn!
    Ja Matrossov parim väravavaht ja Max Gruznov parim treener. Narval pole sügavust ja stabiilset juhtimist! Eesti jaoks on parem,e t Paide saab Euroopas mängida ja kui panna nende kahe meeskonna viimase kahe hooaja mängud ritta, siis väljub Paide selgelt tugevamana. Aga edu Narvale, vaib on hea, kogukond hoolib klubist, stabiilsust ja kannatlikust loodetavasti jõutakse tagasi tabeli ülemisse poolde.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Just! Õigupoolest peakski 4 eurokoha välja jagama 11 vooru kohtumise tulemuse põhjal, mitte eelmise aasta lõpptabeli või jabura karikafinaalivõidu eest! Sambazi süvaanalüüsi karandii!
    see kuidas geoffrey tõmbas nagu tahtis paide kaitsjaid oli ikka päris pull vaadata jah. ja üldjuhul unustage oma kostjad ja mosnikovid ja jutud, tounkara on täielik pl keskväljakunn!

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Just! Õigupoolest peakski 4 eurokoha välja jagama 11 vooru kohtumise tulemuse põhjal, mitte eelmise aasta lõpptabeli või jabura karikafinaalivõidu eest! Sambazi süvaanalüüsi karandii!

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    ma olen alati narvasse uskunud, alati. ma nägin seda halli turnal juba ja ma näen seda siiamaani. ootan juba neid tegalasi" paide kõlbab ainult eurosse" vendi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    See on märkimisväärne, et esimene hooaja võit tuli tiimibvadtu, kellele ei löödud eelmine aasta ühtegi väravat.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    1. poolajal panin tähele, et standardolukordades hoidis Kuuske Zakarlyuka. Nagu miks? Ja seejärel panin tähele, et Flora sai kogu aeg peaga löögile neis olukordades. Lõpuks läks see maksma.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kerge finaalieelne nostalgialaks. Filmisime siis, kui Özcan oli veel peatreener.

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Balaball nr. 35 - Maksim Gruznov (inglisekeelsed supakad)

- mida praegu teeb?
    - kuidas tervis on?
    - mida karjäärist mäletab?
    - keda Narvas austab?
    - nõrkused ja tugevused treenerina
    - mis variandid olid välismaal mängimiseks?
    - Narva Transi karikavõit 2001. aastal
    - vigastused
    - koondis ja kodakondsus

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    See on nii naljakas lause, et tuleb kindlasti jäädvustada: "Ma armastan meie presidenti väga, Burdakovid on nagu minu perekond. Nikolai on nagu minu isa. Constantine ja Igor vennad, Christina õde."

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Vene jalgpalli stiil on vähemalt suhteliselt ilus, lühikesed söödud ja värki

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Tead Ida-Viru klubides on kõigis sama probleem, et need Nõukaaegsed vene rahvusest härrasmehed viljelevad seda 40 aasta tagust stiili, et kui võidetakse, siis on ,,oo maladets,, ja kui kaotatakse, siis hea kui lõuga ei saa. Niikaua kuni see koolkond seal tegutseb ei hakka mitte midagi muutuma ja sa võid sinna peatreeneri pingile tuua Pep Guardiola isiklikult ka. Sellessuhtes, et ma olen samamoodi suht enam kui kindel, et paari kuupärast on taas vahetusi oodata.
    Nii ta on jah.

Leave a comment:

Working...
X