Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Narva Trans
Collapse
X
-
Pidin lihtsalt kaks legendaarset pilti foorumisse üles riputama. Erakordne tiimipildi tegemise oskus on Ussoltsevil ikka
Leave a comment:
-
aasta läks põõsa taha looja
põõsast katab lumi ...
Viru Valge annab sooja -
Rõõmsalt hommikuni!!! :-D :-D :-D
energilist aastavahetusLeave a comment:
-
Pole viga, paar meest veel juurde ja poodiumikoht jälle olemas.Praeguse seisuga on Transil olemas lepingud Kitto, Starovaitovi, Gorškovi, Lepiku, Kazakovi, Bazjukini, Leontovitši, Mandinho ja Ussoltseviga. Vennad Ratnikovid lahkuvad loogiliselt koos isaga ja Tarassenkov suht kindlalt liikumas Sillamäele.
Leegionäride Stonyse, Rimase ja Breitveidiga ning Volodiniga on asi veel lahtine.Leave a comment:
-
Praeguse seisuga on Transil olemas lepingud Kitto, Starovaitovi, Gorškovi, Lepiku, Kazakovi, Bazjukini, Leontovitši, Mandinho ja Ussoltseviga. Vennad Ratnikovid lahkuvad loogiliselt koos isaga ja Tarassenkov suht kindlalt liikumas Sillamäele.
Leegionäride Stonyse, Rimase ja Breitveidiga ning Volodiniga on asi veel lahtine.Leave a comment:
-
-
Ma olen suga täiesti nõus ,et Trans on kõige müstilisem klubi Eesti jalgpallis ,kusjuures ma ise olen iga hooaja alguses üks neist ,kes neile hävingut ennustab ja iga kord panen puusse. Mingil ime kombel suudavad kogu aeg ühtlast taset hoida ,kuigi kaotavad kogu aeg omal juhtmängijaid. Võtame kas või andeka Ivanovi mineku Levadiasse või veteranide loikkamised Sillamäele.
Samas on siiski hea ,et nad pinnal püsivad.Leave a comment:
-
Eelmise hooaja alguses ennustati Transile pigem läbilööki ja kuldmedalit.
Leave a comment:
-
trans ongi ju iga hooaeg ühe aasta klubi, ja kõige naljakam on see, et nad ikka ei vaju mitte kusagile, kuigi iga aasta alguses ennustatakse nelie hävingut.
ehk siis kõige müstilisem klubi eestisLeave a comment:
-
-
Ratnikovil oligi Transiga vaid ühe aastane leping.Eks paistab mis mees edasi tegema hakkabLeave a comment:
-
Taibukas oled
Oligi " ühe-aasta projekt "
Kui too inglane meile ei tule võiks ju Ratnikov meile tulla
ta häää treener ju
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: