320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustJah, ajalooline Eesti linn, mis lõhuti, lagastati, ehitati oma näo järgi kolelinnana üles ja vanu narvakaid kodupaika naasmast keelates asustati võõrkeelsete-meelsete kolonistidega, kelle järeltulijad nüüdse Transi mängijatest enamik ka on.
Leave a comment:
-
Kesa,oled suht haiglaslik mees enda ajolooga jalgpalli foorumis!sinuga on m6ttetu vaielda ka,sitast sepikut ei saa! J22 ikka enda m6istusele truuks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustEks igal ühel omad eelistused.
Ajalooliselt on Narva ikka vana Eesti linn, mis tegutses juba 13. sajandil.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustÜksi igav ei hakka?
Minu jaoks on Trans samaväärne mõne Leningradi või Pihkva kohaliku liiga kamandaga, kes mingi traagilise ajalooirve tõttu on sattunud mängima eesti liigasse. Kurb paratamatus.
Ajalooliselt on Narva ikka vana Eesti linn, mis tegutses juba 13. sajandil.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustÜksi igav ei hakka?
Minu jaoks on Trans samaväärne mõne Leningradi või Pihkva kohaliku liiga kamandaga, kes mingi traagilise ajalooirve tõttu on sattunud mängima eesti liigasse. Kurb paratamatus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustNiipalju,kui on erinevaid inimesi maamunal,on ka erinevaid suhtumisi-arvamusi.minu jaoks on trans igati sympaatne klubi ja k2in tihti nende kodum2ngudel.igati sympaatne klubi MINU JAOKS
Leave a comment:
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustSiin foorumis on kuidagi ohtlik selliseid asju kirjutada
Leave a comment:
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustJa eriti 6nnelik olex,kui Levadia ja Silla j2rel v6taks medali Transpidup2ev ida-virumaal
Leave a comment:
-
Niipalju,kui on erinevaid inimesi maamunal,on ka erinevaid suhtumisi-arvamusi.minu jaoks on trans igati sympaatne klubi ja k2in tihti nende kodum2ngudel.igati sympaatne klubi MINU JAOKS
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMiks ollakse Narva suhtes nii negatiivsed,kas selle pärast ,et saarlased jalgpalli mängida ei oska?
Leave a comment:
-
Miks ollakse Narva suhtes nii negatiivsed,kas selle pärast ,et saarlased jalgpalli mängida ei oska?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: