Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• trk
    replied
    Mina ei tähista kellegagi ja ei olegi midagi tähistada, halvemat tulemust kolmandast kohast oleks ju olnud raske saada. Viimases voorus kaotati vantidele mänguga, mis võtab hooaja hästi kokku. Mehed on Eesti mõistes head, aga midagi jääb võistkonnal puudu. Pigem oli Kadriorust ära sõites mõttes, et kas Eesti jalgpallil on üldse lootust? Võib-olla on, aga väga pikk ja raske tee on käia.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    No seda ma tegelikult mõtlesingi, et meil vist väga pole neid tavahuvilisi, kes ei tähista midagi aga vaatasid mängu/mänge kodust ja omavad ehk kerget sümpaatiat ühe või teise satsi vastu. Mis on mingis mõttes kummaline kuna leiab ju argumente, et neid tegelikult on.
    Ma pakun, et on ikka. Lihtsalt nad ei kasuta Soccernet.ee foorumit.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Ma küll täpselt ei tea, kuid äkki fännid tähistavad või need kes ei tähista, istuvad lihtsalt seltskonnaga ja räägivad juttu?
    No seda ma tegelikult mõtlesingi, et meil vist väga pole neid tavahuvilisi, kes ei tähista midagi aga vaatasid mängu/mänge kodust ja omavad ehk kerget sümpaatiat ühe või teise satsi vastu. Mis on mingis mõttes kummaline kuna leiab ju argumente, et neid tegelikult on.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Iseenesest aga on mõtlemapanev, et kuigi lõppes liiga ajaloo üks olulisemaid voore või päevi, on siin vaikus. Ometi oli samaaegselt lausa kaks mängu, kus võinuks selguda tiitel. See näitab vist ei midagi muud kui õhuke me jalgpallikultuur on.
    Mina ise ei näinud kumbagi mängu, kuna magasin päev otsa aga arvasin siit lugevat tuliseid arutelusid, et mis toimus ühel või teisel mängus, mis ikkagi otsustavaks sai jne. Nihhuijaa?
    Ma küll täpselt ei tea, kuid äkki fännid tähistavad või need kes ei tähista, istuvad lihtsalt seltskonnaga ja räägivad juttu?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Iseenesest aga on mõtlemapanev, et kuigi lõppes liiga ajaloo üks olulisemaid voore või päevi, on siin vaikus. Ometi oli samaaegselt lausa kaks mängu, kus võinuks selguda tiitel. See näitab vist ei midagi muud kui õhuke me jalgpallikultuur on.
    Mina ise ei näinud kumbagi mängu, kuna magasin päev otsa aga arvasin siit lugevat tuliseid arutelusid, et mis toimus ühel või teisel mängus, mis ikkagi otsustavaks sai jne. Nihhuijaa?

Leave a comment:

• SoccerGoal
    replied
    Õnnitlused Kaljule ja selle fännidele teenitud tiitli eest!
    FCI ei suutnud enda potentsiaali tulemuseks realiseerida, Flora samas pisut üllatas, et lõpuni välja tiitliheitluses oldi. Narva tubli, Paide taaskordne meh, Tammeka sümpaatne hoog rauges lõpus, ent sellegipoolest igati asjalikud. Viljandi oli tubli, aga kuidas kurat suutis Tallinna Kalev neist tahapoole jääda?
    Kure vahepealne edukas periood oli täitsa nauditav ja Premmi fännid saavad lõpuks Pärnust vähemalt üheks hooajaks lahti.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Narva mängib suverehvidega

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kes on Premium liiga parim mängija? Millised on olnud parimad mängud?

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Kahjuks mängu lõpud jäävad nägemata. Kell 14:30 hakkab ju Cardiff vs Brighton thriller

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Meenub väga 2011/12 City-United saaga.
    Kes selleks Kun Agueroks saab ongi küsimus.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Meenub väga 2011/12 City-United saaga.

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Sama siin Flora fännina. Kõige parem mu meelest on see, et mängud täpselt samal ajal( ilmselt on paar skauti Kadriorus ja mõned Hiiul, et noh mängijaid teaksid mis seisu peale mängida) Kuid üldjoontes on siga positiivne, et enne viimast vooru pole ükski asi veel kindel. Mulle meeldib. Nagu välismaal juba.
    Hästi öeldud, nii on!

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Kui aus olla, siis kerge värin Kalju fännina on küll juba sees. Mänguni on 2p. Äge värk igatahes!
    Sama siin Flora fännina. Kõige parem mu meelest on see, et mängud täpselt samal ajal( ilmselt on paar skauti Kadriorus ja mõned Hiiul, et noh mängijaid teaksid mis seisu peale mängida) Kuid üldjoontes on siga positiivne, et enne viimast vooru pole ükski asi veel kindel. Mulle meeldib. Nagu välismaal juba.

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Kui aus olla, siis kerge värin Kalju fännina on küll juba sees. Mänguni on 2p. Äge värk igatahes!

Leave a comment:

• jumalakäsi
    replied
    Üldise põnevuse mõttes oleks muidugi ülim, kui Kalju kaotaks tiitli viimase mänguga ja meistriks tuleks hoopis Flora või Levadia. Loodetavasti Trans mängib oma paremate päevade mängu ja pinge püsib viimaste sekunditeni.

Leave a comment:

Working...
X