Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kesa
    replied
    Täielik pohhuism, 35. vooru protokollid on ametlikuks tehtud aga assistid pooleldi puudu.

Hooaja lõpp, saaks juba kiiremini kaelast ära.
    Krt, isegi selles valdkonnas on tunda, et 36 vooru käib meil üle jõu.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas asdf Vaata postitust
    Ankeet läheb (ja on ka varasematel aastatel alati läinud) e-posti teel kõikidele Premium liiga uudiskirja saajatele (neid on tuhandeid), kodulehele, sotsiaalmeediasse. Selleks on konkreetselt planeeritud tegevused, mida tehakse enne viimast vooru ja pärast seda. Saadeti ka klubidele. Ka Postimees paneb oma õla alla. Küsitlus kestab veel mitu nädalat. Hetkel on tulnud üle 300 vastuse.
    Selline küsimus ootab vastust ka siis, kui märgid, et pole lemmikklubi kodumängudel käinud.

Märgi allolevast valikust olulisim tegevus, mida sinu lemmikklubi peaks parandama seoses kodumängudega? *
    Muide, "olulisim", mitte "oluliseim".

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Algselt postitas trk Vaata postitust
    Täitsin Premium Liiga küsitluse. Aga selle ankeedi lingi sain siitsamast foorumist ja kusagil mujal ei ole ma seda nägema juhtunud. Võib-olla vajaks see link laiemat jagamist?
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Välismaised taolised küsitlused on tavaliselt suunatud sihtgrupile, huvilistele.
    Ankeet läheb (ja on ka varasematel aastatel alati läinud) e-posti teel kõikidele Premium liiga uudiskirja saajatele (neid on tuhandeid), kodulehele, sotsiaalmeediasse. Selleks on konkreetselt planeeritud tegevused, mida tehakse enne viimast vooru ja pärast seda. Saadeti ka klubidele. Ka Postimees paneb oma õla alla. Küsitlus kestab veel mitu nädalat. Hetkel on tulnud üle 300 vastuse.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Liidu koduleht äkki jagab. Ajakirjanduses vaevalt. Vincent ja Martin tulevad räägivad kuidas nad müügimeesteks muutuvad kui nad mingit jalgpalli asja propageerivad ja üleüldse liigapalju artikleid on vutist.
    Välismaised taolised küsitlused on tavaliselt suunatud sihtgrupile, huvilistele.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas trk Vaata postitust
    Täitsin Premium Liiga küsitluse. Aga selle ankeedi lingi sain siitsamast foorumist ja kusagil mujal ei ole ma seda nägema juhtunud. Võib-olla vajaks see link laiemat jagamist?
    Liidu koduleht äkki jagab. Ajakirjanduses vaevalt. Vincent ja Martin tulevad räägivad kuidas nad müügimeesteks muutuvad kui nad mingit jalgpalli asja propageerivad ja üleüldse liigapalju artikleid on vutist.

Leave a comment:

• trk
    replied

Leave a comment:

• Defa
    replied
    Algselt postitas uhuu Vaata postitust
    Miks Läänemaad elukoha valikus pole (ja välismaad)? Hooga täites klikkisin LÄÄNE-virumaa peale ja kuna läänemaad ega välismaad polnud, siis polnud võimalik enam midagi muud valida. Sinna ta pooleli jäi siis.
    Tänud! Oli Läänemaa välja jäänud! Sai parandatud ja välismaa ka lisatud.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Kõik ok ,aga ei ole kunagi aru saanud neist poolitamistest!? See poolitamine aitab kaasa veel rohkem tippude ja tagumiste taseme vahe suurenemisele!
    Tippude ja tagumiste taseme vahe sõltub peamiselt rahast, mis on klubidel kasutada. UEFA eurokarikamängudes jagatav raha ainult suurendab vahet rikaste ja vaesemate vahel, eriti keskmistes ja kehvemate riikide liigades. Et põnevust ja publikuhuvi üleval hoida, et vähendada ühepoolsemate mängude arvu, kasutataksegi liigade poolitamist ja play-offe. Bosmani reegli mōju kandumine tanapäeva.Samuti kui mäng on suht ebaoluline ja sisuliselt etteennustatav, suureneb pettuste oht ja seda just hooaja lõpus, ebaolulistes mängudes.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    On seal ikka väga suurt tähtsust? Selles suhtes, et eurokohad on mängitud, väljalangemismuret ka pole.
    Vot sellepärast võikski olla tulemuspõhised auhinnarahad EJL poot vastavalt liiga lõpp-positsioonile. See paneb pingutama.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Jah ma olen nõus sinuga. Päris võrdsed on see hooaeg oldud. Kuid tahaks neist eespool lõpetada lihtsalt. Ja paremuse all pidasin silmas omavahelisi mänge, kus me minu meelest (rõhutan et minu meelest) oleme Paidest üle olnud, kuigi tulemused ei pruugi seda näidata.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    On. Kuues koht on nii tavaline, aeg oleks areneda vaikselt . Ja Paidest oleme see hooaeg paremad olnud, minu meelest. Seega oleks viies koht aus.
    Eks see ole ema-tütar olukord. Tammeka üleolek Paidest on sama suhteline filosoofilises plaanis nagu Tuleviku üleolek Kalevist tänavu. Tabeis on hetkel Paidel Tammekast kaks punkti rohkem ja see on fakt, mille valguses öelda, et Tammeka on Paidest parem olnud, on veidi... Off. Ehkki mängupildiliselt võib see ju nii olla. Tulevik-Kalev paralleel selles mõttes sama. Mänguliselt oli Kalev kolmes mängus neljast Tulevikust üle, aga 12 punktist sai kätte täpselt ühe ja enne viimast vooru on Tulevik Kalevist ühe punktiga tabelis ees. On siis Kalev (seni) Tulevikust parem või mitte? Kui nad võtavad näiteks ühepunktilise eduga 7. koha endale, kas nad siis on Tulevikust paremad olnud? Nii ja naa.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    On seal ikka väga suurt tähtsust? Selles suhtes, et eurokohad on mängitud, väljalangemismuret ka pole.
    On. Kuues koht on nii tavaline, aeg oleks areneda vaikselt . Ja Paidest oleme see hooaeg paremad olnud, minu meelest. Seega oleks viies koht aus.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Tartu JK Tammeka - JK Tallinna Kalev : Minu jaoks vooru põnevaim mäng, sest olenevalt Paide - Viljandi mängust on Tammekal võimalik tõusta viiendaks, mis oleks ülisuper tulemus Tammeka jaoks. Kalevil samas on võimalik tõusta 7.- .ks

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Poolitamine ja mõnel pool play-offid Europa League kohale on viimasel ajal saanud populaarseks süsteemiks

Austria loobus Eestiga sarnasest 10 klubi ja 4 ringi süsteemist ja läks üle nagu Soome 12 klubi, poolitamise ja play-offide peale
    Bosnia 12 klubi ja poolitab
    Bulgaaria 14 klubi, poolitab ja play-offid
    Küpros 12 klubi, poolitab
    Tšehhi 16 klubi, poolitab ja play-offid
    Taani 14 klubi, poolitab 6 esimest ja 8 tagumist lüüakse kahte alagruppi ja play-offid
    Iisrael 14 klubi ja poolitab
    P-Iiri ja Šoti 12 klubi poolitavad peale 3 ringi.
    Poola 16 klubi poolitab
    Rumeenia 14 klubi ja poolitab
    Serbia 16 klubi ja poolitab
    Slovakkia 12 klubi ja poolitab'
    Ukraina 12 klubi ja poolitab
    Andorra 8 klubi ja poolitab
    San Marino 2 8-st alagruppi ja play-offid
    Wales 12 klubi poolitab ja play-offid

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Tunnen end põnevil

Viimane voor on tõeline maiuspala. 4 mängu 5-st on minu jaoks ülipõnevad. Ja selle üle on mul super hea meel, sest nii põnevaid mänge ei oleks viimaseks voorus uneski oodanud:

Tartu JK Tammeka - JK Tallinna Kalev : Minu jaoks vooru põnevaim mäng, sest olenevalt Paide - Viljandi mängust on Tammekal võimalik tõusta viiendaks, mis oleks ülisuper tulemus Tammeka jaoks. Kalevil samas on võimalik tõusta 7.- .ks

Tallinna FCI Levadia - Tallinna FC Flora : lisaks eesti liiga vihaseimale derbile on olenevalt Nõmme Kalju mängust võimalus mõlemil tulla Eesti meistriks. Magus magus mäng igale liigafännile!!

Nõmme Kalju FC - JK Narva Trans : Nõmme Kalju võib võita või kaotada oma tiitli. Mõnna mäng

Paide Linnameeskond -Viljandi JK Tulevik : Paidel on võimalik kaotada 5 positsioon ja anda see Tammekale. Hoian Tulevikule pöialt! Ka Tulevikul on mängus 7. või 8. koht

FC Kuressaare - Pärnu JK Vaprus ´: Jah siin pole tõesti midagi mängus peale au, aga ka see on tähtis.

Juba ootan põnevil viimast vooru.

Leave a comment:

Working...
X