Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• dareth
    replied
    Algselt postitas k2bo Vaata postitust
    On alles, selle peale pole mõelnud?
    Vandenõuteoreetikuga pole mõtet vaielda, tema teab tõde.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas k2bo Vaata postitust
    Aa selepeale ma ei mõelnudki, mis seda raha ikka kulutada kui kõik on niigi hästi.

Leave a comment:

• k2bo
    replied

Igatahes, kui 2,8 milli maksis 1 korralik sisehall, mille radikad küll ei tööta juba mitu aastat, siis 15 halli rajamiseks läheks vaja ainult umbes 40 milli

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust
    1)Paar aasta eest ehitati Lillekülla sisehall 2)Hetkel laiendatakse Alekokki 3)Hetkel ehitatakse Sportlandile korralikud tribüünid. Meenusid need 3 asja esimesena, ei ole just odavad projektid. Jooksvaid kulusid ei hakka üldse arvestama, neid on alati sitta kanti.

Ma ei väida, et Pohlak pole 25 aasta jooksul natuke endale kõrvaldanud, aga vandenõuteooriad on ka üsna naljakad asjad.
    Jalgpalli Sisehalli kogumaksumus oli 2,8 miljonit eurot, Alecoq arena laiendamise jaoks andis riik eelarvest 5miljonit eurot. Seega Kuhu need Uefa miljonid kõik lähevad?

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Võta ükskõik milline suvaline artikkel EJL omast lahti kus juttu eelarvest. Mul esimesena tuli Postimehe oma https://sport.postimees.ee/4192219/k...lli-liidu-raha

Loe kus miljoneid tuleb siit ja sealt. Kuhu see raha pannakse? Mida on tehtud nende miljonitega Eesti jalgpallis? EJL kinnitab tulusid, aga noh vandenõulane või mitte, aga tahaks reaalselt näha ka, mida 10m tehakse? 1m osteti teleõigused MM - super väga väärt investeering. Mida on Eesti jalgpallis tehtud 9,5miljoni euroga infrastruktuuride ja asjade jaoks? Ma oleks väga tänulik kui mõni kõiketeadja valgustaks mind.
    1)Paar aasta eest ehitati Lillekülla sisehall 2)Hetkel laiendatakse Alekokki 3)Hetkel ehitatakse Sportlandile korralikud tribüünid. Meenusid need 3 asja esimesena, ei ole just odavad projektid. Jooksvaid kulusid ei hakka üldse arvestama, neid on alati sitta kanti.

Ma ei väida, et Pohlak pole 25 aasta jooksul natuke endale kõrvaldanud, aga vandenõuteooriad on ka üsna naljakad asjad.

Leave a comment:

• k2bo
    replied
    EJL on kindlasti panustanud kõvasti kunstmurudele kogu üle Eesti ja A le coq arena sai lõpuks valmis ehitatud, lisaks tehakse sportland arenale veel ühte tribüüni, et kõik klubid rõõmsalt saaks talvel just seal hooaega alustada üheskoos.

See vandenõuteooria värk on veits mõttetu ja ise seda jama ei usu, kuni kellegil mingeid tõestusi pole. Ma ei tea kas EJL rahalised tegemised on kuidagi avalikult kättesaadavad, kui ei ole siis igatahes võiks, et lõppeks see Flora-EJL vandenõuteooria jama.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas peters Vaata postitust
    Kas see ikka on õige, et Floral on väiksemad palgad kui teistel suurtel? See on samasugune legend, et Flora kandib liidult raha.
    Ega meist kellegil ju klubide palgalehti ette näidata pole, aga mõned aastad tagasi Pohlak natuke seda "saladuskatet" kergitas, tõsi see oli ikka mõned head aastad tagasi ja sel hetkel olid Flora keskmised palgad natuke madalamad kui otsestel konkurentidel.

Asi on pigem selles, et Floral ei ole selliseid suuri palgaröövleid nagu mõnel konkurendil, kus kuulu järgi mõned välismängijad või ka kodumaised "staarid" siinse liiga üldist palgataset arvestades üsna uskumatuid summasid teenisid-teenivad.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Tüüpiline vandenõutoreetiku möla: teie olete pimestatud ja ei näe suurt pilti, mina üksi tean tõde. Kusjuures argumendid on, et ega ma ise ka ei tea aga mis seal uskumatut on, kui ikkagi nii on.
    Võta ükskõik milline suvaline artikkel EJL omast lahti kus juttu eelarvest. Mul esimesena tuli Postimehe oma https://sport.postimees.ee/4192219/k...lli-liidu-raha

Loe kus miljoneid tuleb siit ja sealt. Kuhu see raha pannakse? Mida on tehtud nende miljonitega Eesti jalgpallis? EJL kinnitab tulusid, aga noh vandenõulane või mitte, aga tahaks reaalselt näha ka, mida 10m tehakse? 1m osteti teleõigused MM - super väga väärt investeering. Mida on Eesti jalgpallis tehtud 9,5miljoni euroga infrastruktuuride ja asjade jaoks? Ma oleks väga tänulik kui mõni kõiketeadja valgustaks mind.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Saaremaa kasutab rahasid, mis on neil reaalselt olemas. Infonet tekitas võlgu ja sõltus tulemustest.

Petersile: Flora palkade kohta ma ei oska täpset suurust öelda on need väiksemad või suuremad, aga ega sellel laias laastus vahet ei ole. Pohlak kandib ja teeb liidu rahadega mis ise tahab? Mis siin nii uskumatut on - see on ühe mehe võim seal oma punti pandud käpiknukkudega. Täpselt samasugune süsteem nagu Keskerakonnal Tallinnas, kus Savisaar ehitas kõik enda käejärgi ülesse ja rahapesu käis. Teie olete siin enamuses kõik sinisilmsed lasnamäe koljad ja vadimid, kes ei suuda natukene ega taha suuremat pilti näha.
    Tüüpiline vandenõutoreetiku möla: teie olete pimestatud ja ei näe suurt pilti, mina üksi tean tõde. Kusjuures argumendid on, et ega ma ise ka ei tea aga mis seal uskumatut on, kui ikkagi nii on.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Kas see ikka on õige, et Floral on väiksemad palgad kui teistel suurtel? See on samasugune legend, et Flora kandib liidult raha.
    No puhtloogiliselt saavad ju 20-23 aastased, heal juhul B-koondise vennad, vähem pappi kui Kruglovid, Dmitrijevid ja võõrleegionärid.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Vaadake ntks Võrkpallis, mis toimub Saaremaa võrkpalliklubiga üks perekond otsustas raha alla panna ja kõmm korralik klubi valmis ja tase tõuseb.

Mismoodi see erineb Sedini või Leškini keissist? Kui jätkusuutlik see saaremaa vk on?
    Selle jutu kohta mida sparkz tsiteeris- no päriselt?
    Saaremaa kasutab rahasid, mis on neil reaalselt olemas. Infonet tekitas võlgu ja sõltus tulemustest.

Petersile: Flora palkade kohta ma ei oska täpset suurust öelda on need väiksemad või suuremad, aga ega sellel laias laastus vahet ei ole. Pohlak kandib ja teeb liidu rahadega mis ise tahab? Mis siin nii uskumatut on - see on ühe mehe võim seal oma punti pandud käpiknukkudega. Täpselt samasugune süsteem nagu Keskerakonnal Tallinnas, kus Savisaar ehitas kõik enda käejärgi ülesse ja rahapesu käis. Teie olete siin enamuses kõik sinisilmsed lasnamäe koljad ja vadimid, kes ei suuda natukene ega taha suuremat pilti näha.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    See pole ju miski legend- aivar alustas pärast tänast ak spordiuudiseid autosõitu vanuatule, et arveid kirjutama minna...

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Vaadake ntks Võrkpallis, mis toimub Saaremaa võrkpalliklubiga üks perekond otsustas raha alla panna ja kõmm korralik klubi valmis ja tase tõuseb.

Mismoodi see erineb Sedini või Leškini keissist? Kui jätkusuutlik see saaremaa vk on?
    Täpselt ei tea aga konkreetsel klubil on ka mõned eelised jalkaklubide ees - Saaremaal teisi meistriliiga klubisid, ühelgi alal pole, võrkpallimeeskonna palgakulud on kõvasti väiksemad ja kuuldavasti on publikuhuvi suur - hiljuti mingit mängu vaatas 800 inimest.

Leave a comment:

• peters
    replied

Leave a comment:

• marcello
    replied

Leave a comment:

Working...
X