Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Pareiko võiks ka selle pideva kobisemise ära lõpetada. Kohe kui tulemust ei ole, on ta esimene kes läheb vilemeestega jutule. Kui ise ei löö, lüüakse sulle.
-
Rogic kuidagi tihti on kurtma hakanud mängude tihedat graafikut. Täna taas peale mängu viitas sellele. Mingid ebakõlad seal on, sest Levadial peaks mängijaid jätkuma küll, et 2 mängu nädalas või siis 3 mängu 7 päeva jooksul ära mängida.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKolme päeva pärast kolmas kaotus ja Rogici kohal hakkavad vihmapilved kogunema?
Leave a comment:
-
Kolme päeva pärast kolmas kaotus ja Rogici kohal hakkavad vihmapilved kogunema?
Leave a comment:
-
Kui saad sellise pallimängu eest olematu kollase ja jätad kõige olulisema mängu vahele, sa siis ei läheks keema? Kohtunik juba võlus talle karistuse, milleks juurde keevitada?
Leave a comment:
-
Ei õigusta kuidagi Tkatšuki rusikatega vehkimist ja äkilist iseloomu, kuid video näitab tõesti, et Tkatšuk oli ammu palli ära löönud kui Kauber jalg ees sisse sadas. Õnnetu mänguolukord.Algselt postitas purgeenius Vaata postitustKuulge talle anti andeks, sest Tarajev andis mitte millegi eest kollase -karjuv ebaõiglus oli.
https://youtu.be/YF1PmbQU9II?t=252
Leave a comment:
-
Kuulge talle anti andeks, sest Tarajev andis mitte millegi eest kollase -karjuv ebaõiglus oli. Tarajevil lööb see kohtuniku võimupositsioon pea segi ja katus sõidab ära. Kohutav kohtunik vähemalt juba viimased 7 aastat, mis tema mänge olen näinud.
Leave a comment:
-
"Kohtunik raportis seda ei märkinud ja distsiplinaarjuhtumit pole" - Noo mida perset? Ehk siis tehke mida tahes, lööge, sülitage, kutsuge halvustavalt, senikaua kuni kohtunik raportisse kirja ei pane, senikaua on kõik EJL arvates õige. Mis sest, et videokordustest on juhtunut konkreetselt näha.
Leave a comment:
-
Andestust, kuid mida kuradit nagu? Kuidas ei ole voimalik distsiplinaaril naha sellist olukorda teistpidi, kui reaalselt valmisolekut rundamaks kohtuniku? Totaalne farss, how the hell its possible?
Leave a comment:
-
Tkatšuk mänguks Kaljuga tagasi:
Leave a comment:
-
Ei usu.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele.
Leave a comment:
-
2010 a-l Levadia kasuks 13 penaltit, 12 resultatiivset + 1 tõrjutud.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele. Palju on üldse ühe meeskonna kasuks hooaja lõikes seni rekordiliselt penalteid siin liigas antud ja kes personaalselt ühel aastal neid kõige rohkem realiseerinud? Sellel rekordil võiks küll aegsalt silma peal hoida.
2016 a-l Tarvase kahjuks 15 penaltit, mis kõik realiseeriti.
2018 a.- Beglarishvili (Flora) - 10-st 10
Enim ühel hooajal penalteid löönud mängija.
2001 a. Gruznov (Trans) 12-st 9 (realiseeris 5-s järjestikulises mängus)
1997/98 Nahk (Sadam) realiseeris 5-s järjestikulises mängus
Kohtunike rekord on Margus Kotteri käes 2001 a-l 25-s vilistatud mängus 15 penaltit.
Leave a comment:
-
Mitte et ma teaks, aga ma kardan, et maailmarekord jääb küll valgusaastate kaugusele. Palju on üldse ühe meeskonna kasuks hooaja lõikes seni rekordiliselt penalteid siin liigas antud ja kes personaalselt ühel aastal neid kõige rohkem realiseerinud? Sellel rekordil võiks küll aegsalt silma peal hoida.
Leave a comment:
-
Budnik on saanud seda komponenti korralikult harjutada jep.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTäiesti ebareaalsed numbrid. Levadia on teeninud kuus mängu järjest penalti. Ja meil on mängitud seitse vooru, hakkab ilmselt maailmarekordi poole liikuma.
Leave a comment:
-
Täiesti ebareaalsed numbrid. Levadia on teeninud kuus mängu järjest penalti. Ja meil on mängitud seitse vooru, hakkab ilmselt maailmarekordi poole liikuma.
e: Tkatšuk on Tkatšuk ja neljas kohtunik ka kardab teda ilmselt juba.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: