Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Dundalk paistab olevat võidetav vastane ja kordusmängus on head ansid edasi minna. Levadia kaitsemängu tuleks palju paremini korraldada - kuidagi liiga vabaks jäeti iirlased. Samuti vilistati enamik kahevõitlusi Levadia kahjuks, millest mõni tundus ebaõiglane olevat. Samas lennati liiga tihti hilinenult sisse. Mehed tundusid kohati endast väljas olevad ja kole palju lihtsaid eksimusi tuli sisse. Loodetavasti oli see Levadia mängijate halb keskendumine, mitte iirlaste kvaliteet.
Leave a comment:
-
Kui sa mõtled ühte eksnoortekoondislast, siis minu betradar on punases juba paar viimast hooaega. Kahjuks pole õnnestunud siiani teda aga asendada seal..Algselt postitas football2u Vaata postitustKaitsetööga on kenasti suudetud mõlemad väravad tühistada, mõttetuks muuta. Ulme lihtsalt. Eriti üks mees seal.
Leave a comment:
-
Kaitsetööga on kenasti suudetud mõlemad väravad tühistada, mõttetuks muuta. Ulme lihtsalt. Eriti üks mees seal.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustBogdan on kunn raisk!
Leave a comment:
-
AITÄH STRAHINJA & ZHURA!
Klubi lõpetas poolte kokkuleppel töölepingud Ukraina poolkaitsja Ihor Zhurakhovskyi ning Serbia ründaja Strahinja Krstevskiga.
Klubi tänab mehi antud panuse eest ja soovib mõlemale palju edu edasisel jalgpalliteel!
Selline teade, siis Facebooki lisatud. Nüüd peaks 1 koht legionäri jaoks olemas olema. Nagu Pikk ette ja isejärele podcastis öeldi, siis seostatakse vana tuttava Lilliuga.
Leave a comment:
-
Kas Savic on millegipeale solvunud või nagu nii Soccernet kui Etv on teda tellinud, aga igaord tuleb Vassiljev.
Leave a comment:
-
Kas keegi oskab kl 15:00 kohta infot jagada - kas publik suunatakse päikese kätte (kui seda on) või saab varjus ka istuda?
Leave a comment:
-
Noh, samas, iga hooaeg järjest rohkem suutnud mängida!Algselt postitas xrip55 Vaata postitustLoodetavasti koju nahhuj ja aitab küll temast
2018 - 6 mängu (368 min), 1 värav
2019 - 7 mängu (578 min), 2 väravat
2020 - 10 mängu (235 min), 1 värav
2021 - 13 mängu (663 min), 1 värav
See on umbes sama palju minuteid, kui mul endal viimase 1,5 hooaja peale madalamates liigades kokku
Leave a comment:
-
Loodetavasti koju nahhuj ja aitab küll temastAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustHooaja lõpuni katki? Korralik legomees ikka.
Leave a comment:
-
Hooaja lõpuni katki? Korralik legomees ikka.Algselt postitas Kasper Vaata postitustŽurahhovski regati maha seoses uue mehe tulekuga.
Leave a comment:
-
jalgpall.ee lehe järgi on 5+4 hetkel:Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui ma midagi just maha ei ole maganud, siis 5+3 on maksimaalne.
Esindus: Agyiri, Ilic, Krstevski, Putincanin, Ugge
Duubel: Abdallah, Lukovic, Mitrovic, Zhurakhovskyi
Leave a comment:
-
Kui ma midagi just maha ei ole maganud, siis 5+3 on maksimaalne.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEsinduse ja duubli vahel ära jagada ei anna 9tk?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: