Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
FC Levadia pressiteenistus teatas, et tänasest on SK FC Levadia uueks presidendiks senine klubi direktor ja juhatuse liige Juri Tšurilkin. SK FC Levadia senine president Viktor Levada jätkab klubi juhatuse liikmena. Veel kuulub klubi juhatusse Andres Leht.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
FC Levadia pressiteenistus teatas, et tänasest on SK FC Levadia uueks presidendiks senine klubi direktor ja juhatuse liige Juri Tšurilkin. SK FC Levadia senine president Viktor Levada jätkab klubi juhatuse liikmena. Veel kuulub klubi juhatusse Andres Leht.
paistab nagu ainus klubi hetkel, kes tõsiselt viitsib lükata raha mängu. Ei usu, et nad peale esimest hooaega kohe loobuks oma kavast, samal ajal kui ülejäänud klbuid ainult nõrgenevad...
paistab nagu ainus klubi hetkel, kes tõsiselt viitsib lükata raha mängu. Ei usu, et nad peale esimest hooaega kohe loobuks oma kavast, samal ajal kui ülejäänud klbuid ainult nõrgenevad...
Ma arvan, et Kalju peaks uuesti koosseisu välja vahetama, kui tahab meistriks tulla. Üks asi on saavutada sellist suhtelist edu, nagu Kalev mullu, meistriks tuleks eeldab siiski tugevamaid mängijad. Lihtsalt selline arvamus.
Levadiast liiguvad mehed Norra esiliigasse või mujale vana maailma vägevate sekka. Aga ma miskipärast ei usu väga sellesse, et Levada kraanid kinni keerab.
Levadiast liiguvad mehed Norra esiliigasse või mujale vana maailma vägevate sekka. Aga ma miskipärast ei usu väga sellesse, et Levada kraanid kinni keerab.
Kommentaar