Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas biist Vaata postitustkuradi tšurka...Levadia maine langes minu silmis küll madalamale kui muru ja ma usun, et ma pole ainuke. Loodan, et Levadia hooaeg läheb võimalikult sitalt
Kommentaar
-
Algselt postitas biist Vaata postitustkuradi tšurka...Levadia maine langes minu silmis küll madalamale kui muru ja ma usun, et ma pole ainuke. Loodan, et Levadia hooaeg läheb võimalikult sitaltAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustKahjuks, ei olnud võimalust Terevisiooni kaeda. Ehk keegi kes nägi saab Aivari jutust kokkuvõtte teha.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitusthttp://sport.postimees.ee/140308/esi...sti/317541.php
«Pigem käituvad mängijad omakasupüüdlikult. Nad soovivad lepingu lõpuni ühes klubis veeta ning siis vaba agendi staatuses uut töökohta otsida,» märkis Tšurilkin.
tõepoolest ennekuulmatu!
aga selliste pallurite kohta öeldakse tavaliselt veelgi halvemini
Let's just remind ourselves how he treated us. He spent months telling us how much he loved Tottenham but refused to sign a new contract.
(ja mitte ainult kuhu ta edasi läks, vaid ka kuidas)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustKahjuks, ei olnud võimalust Terevisiooni kaeda. Ehk keegi kes nägi saab Aivari jutust kokkuvõtte teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
mul ei ole mingeid konkreetseid fakte või asjaolusid teada, mille alusel kedagi antud juhul hukka mõistma hakata või protestikisa tõsta.
küll aga klubi poolehoidjana olen väga kurb.
võib-olla mõned siin mäletavad (vähemalt need, kes tol korral mu peale pahaseks said), et mitte ammu arvasin, et parima koosseisuga koondise oleks täielikult saanud kombineerida Levadia mängijatest - noh, praeguseks ei ole sellest ideaalkoosseisust klubisse eriti palju alles jäänud.
Sanja on (Taki kõrval) üks mul kõige lemmikumaid mängijaid Eestis üleüldse ja oleksin väga tahtnud teda kasvõi sellel hooajalgi veel Levadias mängimas näha või siis vähemalt meeldivate emotsioonidega tema karjääriredelil edenemisele kaasa elada.
kindlasti ei saa olla kerge tema positsioonil mängijale teda väärivat head uut klubi välismaalt leida, nentis seda ju ka Rüütli oma Vikerraadio intervjuus, vaatamata asjaolule, et peab Sanjat samuti väga heaks (Euroopa tasemel üle keskmise näitajatega) mängijaks.
sinisilmselt loodan ikka, et hundid söönuks saavad ja lambad seejuures terveks jäävad, aga teatav positiivsete emotsioonide kriis on hetkel küll võimust võtnud. et mis järgmiseks, kallid Viktor ja Juri?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar