Algselt postitas Nuutu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmina ei tea, mina ei olnud mängul.
See võtab need sajad kommentaarid väga hästi kokku
bubbles, bubbles, bubblesRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustPole absoluutselt vahet kui palju kedagi on. Normaalne käitumine on mitte lasta end häirida igast pirisejast. Keeratagu selg ja könnitagu minema.
ps. ma ei rääkinud praegu sellest konkreetsest juhtumist vaid üldises plaanis, sest mind polnud seal ja ma pole veel kusagil kuulnud/lugenud teise osapoole arvamust.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
... ma kahjuks/õnneks seda kaklust ei näinud ehkki mängul/staadionil olin(jäime seda pürotehnilist imet vaatama) aga seda ma ütlen et omadele appi (ka siis kui nad vähemuses oleks olnud) oleksin kindlasti läinud. Nagu ma arusain siis kutsusid venkud ju ka n.ö. abiväge ja sel juhul oleks mõne hetke jooksul olnud jõudude vahekord võibolla vastupidine - oleks peale Seni veel paar meest haiglasse pekstud või hullemat - ja mis siis - kas oleks siinsetel moraalijüngritel jälle midagi "huvitavat ja eetilist" kommida a la et olite ise süüdi, paras teile jne jne. või istuge üldse kodus ja vaadake telerist jalkat siis ei toimu ka konflikte... Seda eestlaslikku peaga liivaalla pugemist ja peksasaamise korral teise näopoole ettekeeramist on meil liiga palju...meenub koheselt ka esimene EST vs RUS sõpruskohtumine kui rongkäigus statkale läksime(meenutan et meid oli siis vist 200..300 eesti toetajat) ja Vabaduse platsil mingi 5..7 tibla meile kallale tuli, suure lipu ära varastas ja paarile meie omale muhu pähe lõid...ja mida siis meie tegime..pistsime igas ilmakaares plehku..no tramaeivõi see on ju huumor. Kus on meie ühtekuuluvustunne ja õlgõla tunne? Ja igaljuhul usun selles intsidendis oma pikaajalisi kaasfänne (Kunn, Vosem) oma versiooni esitlemisel kui mingeid mõttetuid moraalilugevaid sopaajakirjanikke nii et ma ei imesta üldse et venelased ise nokkima tulid nähes ka ise paari suht nokastanud tibla seal statkal ringi kakerdamas ning tüli norimas... usun juba ka selle pärast et kui ise peaks kunagi hätta sattuma siis äkki aidatakse ka mind.
P.S. Õige on muidugi ka see et sellised ballacku taolised foorumi-ärplejad ning "kõvad mehed" oma väljaütlemistes on äärmiselt madalad - kõva lööja mees küll - juba oma natuurilt - my ass....RummaBastards!
Kommentaar
-
Kipun Jansa ja Pedroga nõus olema. On olukordi, kus tuleb omade eest seista! Asi läks veidi võibolla üle piiri aga katsu sa seda piiri pidada kui omadele kallale minnakse.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackjansa, kus ma mängisin "kõvat meest"? ma kutsusin üles levadia fänne ohjeldama oma "fänne". kuidas ma oleks pidanud teisiti kirjutama siis? paku omapoolne lahendus sellele.
kui sa mind tunneksid siis sa ei kirjutaks igast vale minu kohta nagu praegu.RummaBastards!
Kommentaar
-
ebaõnn ebaõnn ebaõnn
no kuidas on võimalik nii palju kindlaid väravavõimalusi niimoodi mitte ära realiseerida?!?
mis küll toimus Leitani peas 90-ndal minutil?
närvid täitsa narmendavad
kostja, kalli jt pommlöökidest oli suur puudus - tavaliselt ei jõua neid ära lugeda, täna mitte ühtegi
kalju peab teeverist küll kõvasti kinni hoidma - kullatükk neil ja väravavaht ka täna pidevalt õiges kohas. teised kalju mängijad millegi positiivsega silma ei torganud
aga põnev oli, igatahes parem, kui mängida lasnamäe ajaxiga tulemusele 11-0
kas kohtunikega on nii, et üldiselt ongi selline veider inimtüüp, kes selle ameti valib või muutuvad nad jobudeks seda praktiseerides?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mephisto Vaata postitustei põnev mäng oli igatahes...tänud Levadiale!! Kohtume järgmine kord siis Hiiul!kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ivarios Vaata postitustloodame et tulevikus tuleb veel palju taolisi ning ka paremaid mänge...nii mängu kui ka pealtvaatajate poolelt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar