Algselt postitas fcfloraforever
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMa ei tea mitmendat korda ma seda juba ütlen, ja ei tea miks. Kuid mulle see Eesti jalgpallis meeldib, see intriig just. Usun et kodusele jalgpallile toob see üldkokkuvõttes kasu.
Väike lahkheli eesti ning vene keelt kõnelevate inimeste puhul on lahe (mitte küll kaklused) Kuid eile oli tõesti värava taga vinge teineteist üle laulda.
Igas jalgpalliriigis on mingine vastasseis. Neegrid vs valged, jõukad vs. vaesed, linnasisesed värgid jne.
Olgu meil siis selline. Aga igatahes õnne tiitli puhul, sest neljandat te järjest ei saa!
Tõesti, kui Levadia omad kohale jõudsid, tekkis hoopis lahedam fiiling. Ilma nendeta oleks jäänud asi üpriski emotsioonituks.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmul on ka!!!Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustHuvitav oleks kuulda sinu arvamust Levadia fännide tegutsemise suhtes. Arvestades su sõnavõtte Savisaare ja pronkssõduri teemal..
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustTegelikult tore, et TVMK ära kaob Meistriliigast, üks tiblade punt jälle vähem,
Igatahes nagu Mario ütles, intriig on olemas intriigi on vaja ja see teeb põnevamaks. See meeldib ka mulle, muidu on suhtelselt mõtetu.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMida Ajaxil on TVMK-le anda?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMida Ajaxil on TVMK-le anda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Elari#3 Vaata postitustTVMK võiks Ajaxiga ühineda ja jätkata.Ma usun,et kahepeale saaksid hakkam küllThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Yea yea Disco sound Elvis Presley’s dead and Rock’n’Roll Lomp on loll
Jee-jee miks peab eestlastest fänniarmee olema kohustuslik? Saksas on türgi juurtega klubid, Bayern on peamiselt sisserännanud fännide klubi. Sakslane fännab klubi nimega 1860 München! Rokk ja roll - olen loll.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustYea yea Disco sound Elvis Presley’s dead and Rock’n’Roll Lomp on loll
Jee-jee miks peab eestlastest fänniarmee olema kohustuslik? Saksas on türgi juurtega klubid, Bayern on peamiselt sisserännanud fännide klubi. Sakslane fännab klubi nimega 1860 München! Rokk ja roll - olen loll.
Regionalliga Nord
Levadia õige koht oleks Eesti teise liiga ida/põhi.
TVMK, Trans, Sillamäe jt. sarnased veel madalamal või üldse mitte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar