Paistab, et Levadia läheb. Nii hinge pugenud sulle..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustja juhul kui Levadia lööb värava, ning su kõrval olev Flora fänn hakkab rõõmust karjuma, siis mis sa teeksid?
Sa ju tead minu seisukohta, tibladel on oma koht venemaal
Tibladel pole Flora sektoris asja!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas LeftWing Vaata postitustSen sa peaks ju suur mees olema, kuidas sa saad selline vend olla, kas sul lõi mingi venelane naise üle? tundub su käitumisest et asi on isiklik
ei ole mul ühtegi vene naist olnud ja ei tahaks ka
minu käitumist pojakene sa pole näinud, kasva enne ja siis võta sõna.
head ööd ja fännake oma tiblalevadiat edasi!
vsjo nashe...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustanna andeks, vene keelt kuuldes läheb mul süda pahaks.
oi Sen, mu ühel, ka väga eestimeelsel, sõbral on vene naine ja probleemi nagu pole. igatahes elu on tal muidugi huvitav, kui temperamenti kah majas on.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Sen Vaata postitustanna andeks, vene keelt kuuldes läheb mul süda pahaks.
minu käitumist pojakene sa pole näinud, kasva enne ja siis võta sõna.
head ööd ja fännake oma tiblalevadiat edasi!
vsjo nashe...
Kommentaar
-
Algselt postitas ArturOn iseenesest mõistetav, et Seni jutt on iroonia. Nii intelligentne ja arukas inimene ei saa ju selliseid asju ometi tõsiselt mõelda. Ta saab ju ise ka aru, et just selliste suhtumiste ja inimtüüpide pärast, mida ta praegu siin peenelt parodeeris, Eestis asjad sageli vales suunas arenevadki. Samas see, mille peale meil süda pahaks läheb, on vist väga vähe inimese enda teha. Mul läheb näiteks ühepajatoidu ja süldi, olgu need valmistatud kui tahes suure hoole ja armastusega.
jah aga vaata kuidas Sen jutt kohe toimib ja rahval mootori käima tõmbab
Mõeldes praegu sellele, mis küll on Senaatori pärisnimi...
Edu Sen!
Kommentaar
-
Nii ühepajatoit kui ka sült on väga head asjad. Seda viimast küll enamus muust maailmast inimesed ei suuda nautida, aga see ongi hea, mis teeb meist erilise. Paraku on negatiivseid asju ka mis meist erilise teeb, nagu see, et meil siin euroopa klubijalgpalli tippusi saab üliharva näha. Ja nüüd on see nii lähedal...
Nii, et thumbs up Levadia - iga tulemus peale kaotuse on täna aktseteeritav, aga loodame, et mehed suudavad kodus ideaalilähedast mängu pakkuda ja see oleks 2-0 või 3-1 ntx...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustSärk on tõesti ilus, erinevalt teie kaltsust mille Erkki põlema pani.
Ei, tänan
Flora fännid vaatavad minu juures mängu, mõningate eranditega.
Sa toetad ju koondist, paljud mängijad on/olid ka koondises rahva lemmikud. Mina vaatasin tihtipeale vene liigat, lihtsalt sellepärast et eestlased seal mängisid, kuigi mulle samuti ei meelde paljude venelaste käitumine ega ka keel.
Juhul kui sa tõesti üritad lihtsalt noortel kukkedel harja punaseks ajada siis on sul selle tegemiseks väga mage meetod.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustja pärast mängu saate üksteisele rida panna et näidata oma kokkuhoidu?
Sa toetad ju koondist, paljud mängijad on/olid ka koondises rahva lemmikud. Mina vaatasin tihtipeale vene liigat, lihtsalt sellepärast et eestlased seal mängisid, kuigi mulle samuti ei meelde paljude venelaste käitumine ega ka keel.
Juhul kui sa tõesti üritad lihtsalt noortel kukkedel harja punaseks ajada siis on sul selle tegemiseks väga mage meetod.
Mida see koondis siia puutub kulla laps.
Tee omale selgeks mis on Eesti koondis, mis on klubi.
Sinu arvates peaks ma Tomskit ka toetama, seal ju ka koondislane.
Loomulikult toetan koondist ja käin ka mängudel erinevalt sinust kes teab ainult ridapanemisest. Ega teil maal ju midagi targemat teha pole.
Aga ok, ehk aitab
Tahad veel selgitust siis pm abiks, ridapanemist võid samuti seal selgitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustRäägi kuidas see rida panemine käib? Vaatan et tead sellest päris hästi.
Mida see koondis siia puutub kulla laps.
Tee omale selgeks mis on Eesti koondis, mis on klubi.
Sinu arvates peaks ma Tomskit ka toetama, seal ju ka koondislane.
Loomulikult toetan koondist ja käin ka mängudel erinevalt sinust kes teab ainult ridapanemisest. Ega teil maal ju midagi targemat teha pole.
Aga ok, ehk aitab
Tahad veel selgitust siis pm abiks, ridapanemist võid samuti seal selgitada.
Pidasin silmas toetada Eesti koondises endisi,praeguseid või siis tulevasi koondislasi .
Mis puutub "maal" elamisse siis eelistan pigem maal elada kui olla idoot, kes Tallinnat cityks peab ja selle tõttu et ta seal elab peab ennast teistest paremaks !
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustAga ok, ehk aitab
Vabandust teemavälise postituse pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKas Kadrioru staadionil on istekoht enda valida? Pileti peal pole kohta nagu märgitud.
seda ma nüüd ei teagi, kas seekord lubatakse meie omi ka peatribüüni vastas olevale väiksemale tribüünile (muidu paigutatakse sinna vastaste fänne), sest mingitest saabuvatest ungarlaste hordidest pole kuulda olnud.
aga tule peatribüüni tagumisse otsa, seal pesitsevad fännid - saad ehk parema fiilingu.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar