Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Levadia tiblad ongi ühed suurimad tiblad ! kõige "vaimukam" hüüdlause mida kuulnud olen "MULGIKAPSAD"
No hea kokkuvõte teie tasemest. Seisate vaikselt nagu kodutud jaamas ja siis tulles tagasi kohe hakkate meid sõimama. Keegi ju ei sõimanud teid ei provotseerinud ega midagi sellist. Olid vaid hästi tavalised naljad teie kohta, kõik. Aga vastuseks..... see. Madal, väga madal. Aga äkki teie külas tavad ongi sellised, ma ei tea. Vaesed inimesed.....
meie kohta käis ka nii mõnigi Flora nali ja kui küsisin ,et mis Flora siia puutub siis vastust ma ei saanud .
Kelle käest sa küsisid siis? Irwww, su juttu järgi tundub nagu sa tegelikult KÜSISID, mitte seisid nagu teie terve kamp vihmavari all pomisedes midagi meie poole - aga vabandust, teid ei kuulnud keegi.
Kelle käest sa küsisid siis? Irwww, su juttu järgi tundub nagu sa tegelikult KÜSISID, mitte seisid nagu teie terve kamp vihmavari all pomisedes midagi meie poole - aga vabandust, teid ei kuulnud keegi.
Kommentaar