kosmos...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustJagan asja ikka! Kuna ma ka suur Eesti korvpallisõber, siis seal loetakse päevi, millal viimati TLÜ/Kalev mõne kohtumise võitis. Mul tuli Leva pinki vaadates sama küsimus, et mitu päeva pole Markus Jürgenson kõrgliiga tasemel jalkat mänginud? Ma saan aru, et Leval suur koosseis ja värki, hea trennitase jms, aga krt kui sa võtad konstantselt pingile venna ( viimati mängis 29.05.2021 PL-is) ning teda üldse ei kasuta tekib ka erinevaid küsimusi
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMa ka lepistust muidu väga vaimustuses pole, aga siin tuleb küll kiita.
Kommentaar
-
Long story short...
Tribüün jõudis teise video-projektini. Eesti Meistriliiga matchday experience. Väga oluline on märkida, et see ja kõik uued projektid saavad sündida vaid siis, kui meie jälgijad selle monteerimist rahaliselt toetavad. Meid toetada saab SIIT.
Pilootepisood sündis Levadia - Nõmme Kalju mängu ajal.
Keda huvitab, meeldivat vaatamist!
Kommentaar
-
Algselt postitas Meke Vaata postitustEile sai pingilt Vassiljev kollase, kui seda mõtled
Kommentaar
-
Hi, greetings from Israel.
I hope I don´t break any forum rule, but I´ll be glad for your help.
As Maccabi tel aviv fan, I´m looking for video (or any other media if video is not possible), of the matches played against FCI Levadia Tallinn at season 2002/03, at dates:
15-08-2002 (0-2)
29-08-2002 (0-2)
I could not find it public on youtube or similar and I hope some of you have this record.
Thank you very much!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar