Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei usu, et palgateema.
Kui sa oled närviline mängus, ei tähenda, et oled närviline elus. Vaata Poljakovi näiteks.
Kommentaar
-
Reimi laused on suhteliselt üheselt arusaadavad:
Klubi pakutud tingimused talle ei sobinud ja ta ei soovinud enam meeskonnas olla. Treenerina tahan ma, et minu mängijad päriselt tahaksid siin olla. Kui tingimused muutusid, siis on igal mängijal õigus oma elu ise elada," selgitas peatreener Soccernet.ee-le. "Ma tean, et karantiiniaja tingimustes ei saanud ta klubiga kokkuleppele."Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ma arvan, et ei ole mingi väga suur kaotus Levadiale. Tuli ju Lepistu ja on seal veel teisi noori kutte, kes saavad nüüd rohkem mängija.
Tkachuk lubas endale liiga palju lõualõksutamist. Selline tunne, et vend nägi peeglist kogu aeg Gattusot vastu vaatamas. Selle närvitsemisega keeras tala oma meeskonnale kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustMa arvan, et ei ole mingi väga suur kaotus Levadiale. Tuli ju Lepistu ja on seal veel teisi noori kutte, kes saavad nüüd rohkem mängija.
Pealegi pole palju selliseid mängijaid kes suudaks ühe karistuslöögiga vastase väravavahi ja klubi auti lüüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustNüüd kõik proovivad jalgpallur-lammutaja-ehitaja K. Rääbist üle trumbata. Laviin on lahti lastud.
On mingid kõlakad, et üks meistriliiga mängija on alustanud ka tööd kirurgina.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Kes tahab võib tõlkida: https://rus.err.ee/1088798/jurij-tka...odavcov-maxima
Põhipoint - Levadias alandati palka 50% ja mitte ainult eriolukorra ajaks.
Rääkis Lepmetsa teise töö olukorrast ning sellest, et niimõnigi veel mõtleb lahkumisele.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKes tahab võib tõlkida: https://rus.err.ee/1088798/jurij-tka...odavcov-maxima
Põhipoint - Levadias alandati palka 50% ja mitte ainult eriolukorra ajaks.
Rääkis Lepmetsa teise töö olukorrast ning sellest, et niimõnigi veel mõtleb lahkumisele.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar