Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ausalt kui nüüd Mai kuu jooksul ei tule mingit meeletut arengut, siis võiks selle Curro kuhugi puhkusele saata - imo tal ideed otsas kuidas seda väga mitmekesist ründe osakonda mängima panna. See eelmise hooaja voolavus on justkui kadunud, lisaks kutt beefib mingite Flora kuttidega juba, tundub, et tal närvid veidi pingul.

Kommentaar

Puhas spekulatsioon aga siin võib olla, et EJL teeb Levada eest otsuse ise ära.
      Ütleme, et liit tahab siin paavstist veel püham olla ja näidispoomise korraldada selle kargu eest - spinnivad selle õnnetu situatsiooni "kohutavaks fänni ründamiseks" ja lajatavad mitmemängulise bänniga.
      Kas siis on mõtet enam hoida? Jää on niigi ülimalt õhuke ja euro pole kaugel. Ja noh VV ka.
      EDIT: teisalt on presidendi valimised tulemas ja Levadiaga ei saa tülli minna. Hääli on hädasti vaja. Pigem küsitakse Levada käest - kas anname bänni ja kui pikalt? Selle põhjal klubil hea edasi toimetada peatreeneri küsimusega. Kui tahetakse lahti saada, siis siin on see võimalus.

Kommentaar

Huvitav kelle poolt Levada hääletab presidendi valimistel

Kommentaar

Klavan asus peale halli saamist vastasleeri. Nüüd võib ju sama juhtuda.

Kommentaar

Algselt postitas Foribi12 Vaata postitust
            Puhas spekulatsioon aga siin võib olla, et EJL teeb Levada eest otsuse ise ära.
            Ütleme, et liit tahab siin paavstist veel püham olla ja näidispoomise korraldada selle kargu eest - spinnivad selle õnnetu situatsiooni "kohutavaks fänni ründamiseks" ja lajatavad mitmemängulise bänniga.
            Kas siis on mõtet enam hoida? Jää on niigi ülimalt õhuke ja euro pole kaugel. Ja noh VV ka.
            EDIT: teisalt on presidendi valimised tulemas ja Levadiaga ei saa tülli minna. Hääli on hädasti vaja. Pigem küsitakse Levada käest - kas anname bänni ja kui pikalt? Selle põhjal klubil hea edasi toimetada peatreeneri küsimusega. Kui tahetakse lahti saada, siis siin on see võimalus.
            Ma ei usu, et aastal 2025 asi nii robustselt saaks käia, et Aivar helistab Viktoril ja küsib, et millise karistuse teeme. Küll aga ma ei välistaks, et otsustajate ringis võis kuklas tiksuda, et kui tõlgendada lugu pehmemalt, siis saab olema aplaavat vähem, eriti nüüd, kus presidendivalimiste eel on kohalik jalgpall suuremas fookuses.

Ma usun, et paljud eeldasid, et siit tuleb vähemalt hoiatus ja väikene trahv Florale ning vähemalt ühemänguline (kui mitte pikem) keeld Torresele. Igatahes saab olema huvitav jälgida, et kuidas tulevikus midagi sarnast lahendatakse. Millegipärast kahtlen, et nõnda leebelt.

Algselt postitas Eranio Vaata postitust
            Klavan asus peale halli saamist vastasleeri. Nüüd võib ju sama juhtuda.
            Võib ka varem juhtuda. Ma ei soovi Levadiale ebaedu, Euroopas kuluks meie klubidele õnnestumine väga ära, ent ma olen üsna kindel, et kui peaks juhtuma, et Levadia euros kärssab ja kui Flora peaks veel meistriks ka tulema, siis toon Pohlaku suunas saab olema natukeke tuttavam varasemale.​

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Ma ei usu, et aastal 2025 asi nii robustselt saaks käia, et Aivar helistab Viktoril ja küsib, et millise karistuse teeme. Küll aga ma ei välistaks, et otsustajate ringis võis kuklas tiksuda, et kui tõlgendada lugu pehmemalt, siis saab olema aplaavat vähem, eriti nüüd, kus presidendivalimiste eel on kohalik jalgpall suuremas fookuses.

Ma usun, et paljud eeldasid, et siit tuleb vähemalt hoiatus ja väikene trahv Florale ning vähemalt ühemänguline (kui mitte pikem) keeld Torresele. Igatahes saab olema huvitav jälgida, et kuidas tulevikus midagi sarnast lahendatakse. Millegipärast kahtlen, et nõnda leebelt.
                Tänaseks asi teistsuguse lahenduse saanud aga teemat edasi veeretades - mida Sina teeksid?

Sul on Eesti tippklubi. Sul on teatud kohustused sõprade ja toetajate ees. Eesti meistritiitel need ei koti kedagi, juba ammu igav. Sa oled klubise viimase 3 aasta jooksul sisse matnud tohutul hulgal rahhi, et mingisugustki euroedu saavutada.
                Eesti tasemel tippmängijaid on sul 2 ja poole meeskonna jagu. Sisuliselt ka duubelmeeskond võiks täna mängida medalitele. See hooaeg on natuke selline all or nothing, absoluutselt kõik on kokku korjatud ja üleostetud selle suve euromängude nimel. Aga sul on ka kõrgepalgaline coach koos kaaskonnaga kes praegusel ülikriitilisel ajal, pehmelt öeldes, ei performi.

Aeg tiksub halastamatult, veel viimane võimalus vahetus teha ning uuele treenerile mingisugustki kohanemisaega pakkuda.
                Coach koos kaaskonnaga ise muidugi ära ei lähe. Lahti lasta neid ei saa. Või noh eks saab aga... päris kulukas. Rahaliselt selline eurosaraja ühe ringi pool auhinnarahadest.

Aga saatus pakkus teistsuguse võimaluse.
                Siin olnuks see võimalus ära manageerida TAHTE korral. Liidult Coachile mitemänguline bänn, lepingu erakorraline lõpetamine ja VV sisse.
                Liit saab PRi teha kuidas meie liigamängud on pere-ja lastesõbralikud ning igasugune vägivald fännide suunas on nulltolerantsiga ning seega tuli määrata selline range karistus.
                Klubi saab treenerivahetuse ära teha soodustingimustel.
                Liidu valitsev klikk saab ühe tippklubi ja tema satelliitde jätkuva jäägitu toetuse valimistel.

Ainult võitjad siin. Aga ju ei olnud sellist Tahet siis.

Kommentaar

See on ego laks ka, nii nimekat treenerit nad vaevalt leiavad. Curro Torrese pealt Vladimir Vassiljevi peale tagasi liikuda ka ei saa, ego ei lubaks. Kui Xavi tuleks või Thiego Motta siis veel. Aga Levadia on äge, ainuke Eesti superklubi.

Kommentaar

Intervjuu Ainsaluga https://youtu.be/Z_dC2GAOL9w?si=dbH7Z10qiFXVM1sd
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Suht nõme oleks nüüd lätlastelt mingi 0-3 saada. Ma ei tea kui tugev see RFS sel uuel hooajal nüüd on? Kui sama mis eelmisel, siis läheb keeruliseks.

Kommentaar

Suurim lahkuja on see Soome sibul, kes Ajaxi vastu võiduvärava lõi. Ülejäänud põhimehed kõik alles, mõned uued kutid ka juures. Ühesõnaga saab raske olema.

Kommentaar

Ei ole Levadial asja sinna euroopasse kui vaadata selle hooaja mänge siis palju võite on tulnud endast palju nõrgemate vastu äärmiselt keeruliselt. Euroopa tasemel peaks ikka selja võidud olema. Tundub nagu treeneril endal ka juba ideed hakkavad otsa saama. See hooaeg saab olema tundub selline ägisev olema..

Kommentaar

Working...
                          X