Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pff.. Mul on minu teada mingi andmeside mahupiirang pärast kella 18.00'i niiet ma loodan selle peale, et kui ma mingi tund varem või nii proovin, saan ikka sisse
mis nali sellega on, et kui ma realplayeri heli maha keeran, läheb maha ka mu muusikamängija heli?
Real Player ongi selles suhtes tropp programm, et heli maha keerates ei korrigeeri ta enda programmi siseseid muutujaid, vaid keerab arvuti helisüsteemi volüümi maha.
Käisin täna maarjamäel ja II meeskond treenis seal. Purje jalutas niisama suluseisus ja Andrejev seisis väravas. Ülejäänud olid teise tiimi vennad seal.
Algselt postitas Maekas
Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Siis on küll pahasti. Kes siis Dmitrejevi kõrvale täna? Rõškevitš?
Smirnov usun, mängus Pobedaga paistis ta hästi silma.
Eilses interjuus Vikerraadiole ütles Lemsalu, et see, et Vassiljev ja Nahk on vigased pole niivõrd suur probleem, kuna rohkem tuleb mängu lõhkuda, kui ehitada
Smirnov usun, mängus Pobedaga paistis ta hästi silma.
Eilses interjuus Vikerraadiole ütles Lemsalu, et see, et Vassiljev ja Nahk on vigased pole niivõrd suur probleem, kuna rohkem tuleb mängu lõhkuda, kui ehitada
Lugesin Õhtulehe artikli läbi ja seal oli ka Smirrele vihjatud.
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Krt,ma hakkan arvutit lõhkuma.Nüüd viskab sellise jama ette: Failinimi "rts1uzivo.ram" näitab, et selle faili tüüp on "RealAudio document". Faili sisu näitab, et selle faili tüüp on "plain text document". Kui sa selle faili avad, siis võib see fail osutuda sinu süsteemile turvariskiks.
Krt,ma hakkan arvutit lõhkuma.Nüüd viskab sellise jama ette: Failinimi "rts1uzivo.ram" näitab, et selle faili tüüp on "RealAudio document". Faili sisu näitab, et selle faili tüüp on "plain text document". Kui sa selle faili avad, siis võib see fail osutuda sinu süsteemile turvariskiks.
Tee resa arvutile, äkki aitab ja kui ei siis formatt...
I'm a Red Star fan and I wish you good luck for tonight
What will be Levadia's line-up? who are your most important players?
Hi!
I haven't seen any official line-up of Levadia, but ishould be something like this:
Artur Kotenko,
Tihhon iov, Andrei Kalimullin, Marek Lemsalu, Vitoldas Cepauskas,
Marius Dovydeans ,Maksim Smirnov, Aleksandr Dmitrjev, Vitali Leitan,
Tarmo Kink, Indrek Zelinski
Our most important player are Playmaker Konstatin Vasiljev and Konstatin Nahk, who scored against Pobeda. Unfortunately both of them are injured.
It will be though game for us. Levadia's head-coach Tarmo Rüütli said that we will go with spade against tank
Kommentaar