Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olgem ausad, enamus väravaid olid ikka täitsa kusekad. Zelinski värav oli vast ainuke ilus.
Leitanile siis sajas värav meistriliigas nagu ma aru sain. Palju õnne, väärt saavutus ikka!
Vaadates mis mängud Levadiat ees ootavad, siis võib vist Levadiale juba õnne soovida kah.
Olgem ausad, enamus väravaid olid ikka täitsa kusekad. Zelinski värav oli vast ainuke ilus.
Leitanile siis sajas värav meistriliigas nagu ma aru sain. Palju õnne, väärt saavutus ikka!
Vaadates mis mängud Levadiat ees ootavad, siis võib vist Levadiale juba õnne soovida kah.
Ei mäleta enam väga hästi Nika väravat, kuid minu arust oli tal küll päris ilus värav..
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
täitsa totter et proff sõjaväkke võetakse, neil niigi suured koormused peal ja kirsadega jooksma minna tapab nende jalgu veel rohkem, me kõik teame ju et see baaskursuse läbimine on mõttetu, Vassiljevi vigastused olidki tingitud enamus sõjaväe pärast
Mul üks küsimus, et mis on selle mehe nimi, kes käib Tuleviku mängudel Purisid pidevalt vaatamas? Teda on korduvalt telekast näidanud ja ka mujal Levadia särki kandmas. Selline pikemate juustega ja vähe turskem tüüp.
Mul üks küsimus, et mis on selle mehe nimi, kes käib Tuleviku mängudel Purisid pidevalt vaatamas? Teda on korduvalt telekast näidanud ja ka mujal Levadia särki kandmas. Selline pikemate juustega ja vähe turskem tüüp.
Kommentaar