320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2020

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Discball
    replied
    Kaldun ka arvama, et pigem jäetakse mänge hetkel ära kui peetakse tühjade tribüünide ees, sest olgem ausad, iga Eesti meistriliiga satsi mängu näeb ka aia tagant kui vaja

    Leave a comment:


  • kesa
    replied
    Ehk oleks mõtet Meistriliiga esimene ring ära jätta, alustada mai alguses ja mängida 3 ringi.
    Esimese vooru tulemused jätta jõusse ja paigutada need kordusvoorudesse.

    Olgugi, et meil publikut suhteliselt napib, on 0-publikuga jalgpall veel hullem... antijalgpall
    Isegi eilne tühikõle tippmäng PSG-Borussia oli TV-st vaadates täielik porr.

    Rootsi, kus liigahooaeg algab aprilli alguses, kaalub kõrgemate liigade hooaja alguse edasilükkamist
    Norras, kus hooaeg algab samuti aprilli alguses, on hetkel peatatud kõik treeningud ja treeningmängud, kõrgemate liigade hooaja algus lükati edasi maisse!

    Leave a comment:


  • Kribenski
    replied
    Kogukonnajuhtidest hakkab lihtsalt kahju, peavad tegema vist lobitööd selle nimel, et publik kes staadionile ei tule peab teleka ette minema.

    Leave a comment:


  • Nasfal
    replied
    Algselt postitas Ramm Vaata postitust
    Siin eriti vahet pole, meil koguaeg enamuselt tühjad need...
    Huvitav, et ma ei ole viimane aasta seda märkand. Ju siis liiga omas mullis seal tribüünil.

    Leave a comment:


  • Ramm
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    kui mängida tühjade tribüünide ees vms.
    Siin eriti vahet pole, meil koguaeg enamuselt tühjad need...

    Leave a comment:


  • Nasfal
    replied
    Ma usun, et kui esimest vooru poleks ära olnud, siis näiteks see nv enam liigaga ei alustataks. Ise ka esimest hooaeg reaalselt hype ning oleks ikka väga kahju kui ära jäetakse. Finantsiliselt keerulisem olukord, aga pigem suvel tihedam graafik kui mängida tühjade tribüünide ees vms.

    Leave a comment:


  • Fc.
    replied
    Selle uudise ootuse valguses tahaks nutta. Krt.
    Aasta aastalt põnevamaks läinud. Esimest hooaega profiliiga hõnguga. Esimeses voorus korralik publiku huvi.

    Leave a comment:


  • -vandersell-
    replied
    Peaminister teeb homme seoses koroona viirusega avalduse. Kas ma olen ainuke, kes kahtlustab, et see võib tekitada piiranguid avalikele üritustele ja ka Preemium Liiga võib siin lähitulevikus tühjande tribüünide ees mängida. Loodetavasti siiski nii ei lähe.

    Leave a comment:


  • fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
    Kas InStat indeksi järgi olid ka need top mehed oma positsioonidel? Kui jah siis loogiline, aga kui ei siis värava löömine ei tohiks olla põhiline näitaja tõesti.
    Küsima veel paneb Kuuse välja toomine. Kuusk lõi värava, aga terve mäng räägiti kommentaatorite poolt et elu sitt mäng mehelt. Sama rääkisid ka pärast soccerneti podcastis inimesed. Tundub et sümboolne koosseis ei ole eriti tõsiselt võetav.
    Soovitan ka eelmise hooaja parima mängija kandidaate vaadata.
    Sealgi oli korralik huumor.😀

    Leave a comment:


  • Hyrax
    replied
    Kas InStat indeksi järgi olid ka need top mehed oma positsioonidel? Kui jah siis loogiline, aga kui ei siis värava löömine ei tohiks olla põhiline näitaja tõesti.
    Küsima veel paneb Kuuse välja toomine. Kuusk lõi värava, aga terve mäng räägiti kommentaatorite poolt et elu sitt mäng mehelt. Sama rääkisid ka pärast soccerneti podcastis inimesed. Tundub et sümboolne koosseis ei ole eriti tõsiselt võetav.

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Okei, naljamehed. Kes neid koosseise muidu valib? Khomutov keda polnud üldse näha peale väravalöömist on kooseisus. Kus kohas on narva poisid? Tounkara ja Geoffrey üldse puudu. See arusaam, et silma paista peab ainult värava lööma võiks ükskord ära lõpetada ja narva kutid on ehtne näide sellest.

    Leave a comment:


  • Hyrax
    replied
    Suuresti nõus, aga lisaks, et Legioni mängule pani mõnusa pitseri Mašitšev vigastus, sest Gvinašvili kes asemele tuli tegi väga halva mängu.

    Leave a comment:


  • -RoMaRiO-
    replied
    Avavoor mängitud ning esimesed muljed saadud ka ametlike mängude põhjal.

    Flora 3-1 Legion

    Ei tahaks taaskordselt alustada KTM reeglist, aga võimatu on ka mööda vaadata faktist, et Legion alustas mängu kahe KTM-ga ning lõpetas selle ühe kohustuslikuga (vahetades mõlemad mängu alustanud KTM-d mängu käigus välja). Seda ma öelda ei saa, kas Legion oli sunnitud oma valikud tegema reeglist tulenevalt või mitte, aga küll saan ma välja öelda oma isikliku arvamuse, et väljakul olnud KTM-d olid Legioni kõige nõrgemad mehed väljakul. Legion on üks viimaseid klubisid, kellele saaks ette heita viletsat noortetööd, aga kuna järgmine põlvkond on veel natuke liiga noor ning Gussev ja Šlein on vigastatud, siis ei ole ka nende elu kohe üldse mitte kerge.

    Üldplaanis oli Legioni esitus aga igati viisakas ning näidati, et ka selles dressis on võimalik rahuldaval tasemel kaitsetööga tegeleda. Enamus meeskonda on siiski Eesti tasemel teadatuntud tasemel ja kui põhituumik hooaja lõikes koos püsib, siis tabeli keskmiste kohtade eest on nad valmis küll võitlema. Oleks-poleks Artjunin esimese poolaja lõppedes kingitust teinud, siis oleks mängukulg olnud küll veidi teine, aga taakordselt veidi küsitav taktikaline lahendus Legioni poolelt, et teise poolaja alguses kohe suuremate jõududega üritati vastuväravat otsima minna. Florast midagi liiga palju rääkida ei olegi, kui seda, et võrreldes jaanuarikuu ja veebruari algusega ollakse mänguliselt ikka palju viletsamas seisus, aga eks nendest võimalikest põhjustestki omajagu juba räägitud. Samas võeti siiski küllaltki kindlalt punktid ära ja seegi on kvaliteedimärk, kuigi nii palju lihtsat tehnilist praaki üldjuhul Flora repertuaari ei kuulu.

    Trans 0-1 Kalju

    Trans on hea. Individuaalsete oskuste poolest on Trans absoluutne Eesti tipp, aga nagu mullu hooaja alguseski, siis mängupilt ei vasta tulemustele. Jaguks Burdakovil nüüd lõpuks kannatust, siis hooaja edenedes võib Trans teha ikka väga ilusaid tulemusi. Kui superkarikaks polnud veel kahe leegionäri dokumendid korda saanud ning viimasel kolmandikul puudus seetõttu teravus, siis nüüd on üles leitud ka need vajalikud käigud ja küll need pallidki lõpuks võrku hakkavad minema. Selleks, et midagi väga suurt hooaja perspektiivis korda saata, on see sats ikkagi natuke õhuke, aga Narvas ei hakka taaskordselt kellelgi kerge olema.

    Kaljule on nüüd neljas aasta järjest pandud kevadine mäng Narva ja kui varasemalt polegi sealt võiduga lahkutud, siis nüüd sai see viga lõpuks parandatud, aga mänguliselt igatahes küllaltki teenimatult. Sellest, mida võis loota kontrollmängude põhjal, ei olnud küll suurt miskit alles. Muutunud oli ainult see, et kui kontrollmängudes läks kaks kolmandikku vastaste poolt raami sooritatud löökidest ka võrku, siis nüüd oli korralik sein ees ja Meerits sai juba avavoorus esimese nullimängu kirja. Kolm punkti on siiski kolm punkti ja kui nii viletsa esituse juures on ka võimalik neid teenida, siis võib see aasta kõike juhtuda.

    Levadia 1-0 Kuressaare

    Hooaja esimeses faasis on punktid kõige tähtsamad ja sellega sai Levadia taaskordselt kenasti hakkama. Midagi liiga veenvat polnudki põhjust oodata, aga mängukäiku kontrolliti kenasti. Rohkem on põhjust vast rääkida Kuressaarest, kes on saanud endale suurepärase treeneri, kes võtab olemasolevast materjalist välja maksimumi. Kožuhhovski on minu arust just täpselt see treener, kes aitab su tiimi liigasse püsima jätta. Ja ta on ka peamine põhjus miks ma arvan, et Kuressaare tänavu viimaseks ei jää, kuigi materjal väljakul liiga suurt mängu just mängida ei luba. Eks paljuski otsustavad saatuse omavahelised mängud Kaleviga, aga tavalises reamängus saarlased erinevalt Kalevi kolleegidest saunapäevadel liiga tihti ei käi.

    Kalev 1:8 Paide Linnameeskond

    Midagi liiga palju kommenteerida pole. Jah, juhtub selliseid skoore aeg-ajalt ka palju kõrgemal tasemel, aga avavoorus selline sahmakas saada on ikka väga piinlik. Eriti kui väravavaht teeb veel küllaltki soliidse mängu. Kalevi komplekteeritus nimede poolest ehk kõige hullem ei tundugi, aga kui vaadata mängijaprofiile, mis koosneb põhimõtteliselt ainult rollimängijatest ja noortest, siis kõige üllatavam tulemus polegi, kui rong täitsa vales suunas liikumas on. Paide väga heal esitusel on ka kahtlemata suur roll, aga ennegi nähtud meeskondi, kes näevad torbikute vahel fantastilised välja. Paide jaoks algab hooaeg järgmine nädal Transi vastu ja kui seal ka pooltki nii veenvad ollakse, siis peavad Tallinna suured juba väga tõsiselt muretsema hakkama.

    Tammeka 2-1 Tulevik

    See mäng oli kahtlemata positiivne reklaam Eesti jalgpallile, mis näitas taaskordselt, et väljakul näidatav kvaliteet ei pea olema tipptasemel, et mäng saaks väga kütkestav olla. Tuleviku puhul oli eeldada, et kuna koosseis on suurel määral muutunud, siis esimestes kohtumistes ei pruugi kõik väga ladusalt minna ja eks tänane seda omajagu ka tõestas. Herolile pole praeguses satsis veel õiget kohta leitud ja eks seda oleks naiivne loota ka mõne päeva pealt. Kui Aafrika poiste dokumendid korda saab ja meeskonda ka veidi sügavust tekib, siis saab Tulevikust parema pildi ette. Täna oli ikka päris karm reaalsus, et ega pingilt polnudki kedagi mängu muutma tuua. Tammeka treeneripinki tuleb aga taaskordselt kiita. On nad ennegi näidanud, et suudavad mängu käigus õigete otsustega mängu muutuse tuua ja tänased poolajadki olid nagu kaks erinevat mängu. Jah, ka esimese poolaja 10-15 olid Tammeka poolelt sümpaatsed, aga riietusruumist tuli tagasi täiesti teine meeskond ja lõpuks võeti täiesti teenitult punktid ära. Nõmm pidi tegema veel hooaja ühe vägevaima tõrje ja lisaks Koskori raiskamisele suutis ka Uljanov 100%-se latti lüüa.

    Leave a comment:


  • QRkood
    replied
    Kus kohast saab vaadata mängude statistikat, pealelöögid, suluseisud jne?

    Leave a comment:


  • dareth
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kas Levadia vs Kaljul võiks olla jumet ,,Hüpoteetilise derbina'' ?
    Kalju - Metallica on hüpoteetiline derbi

    Leave a comment:

Working...
X