Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AFC - Antiflora coalition

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'AFC - Antiflora coalition\'

Miks sa talle ise ei või kirjutada?

Kommentaar

Kui mõni sellest veel aru ei saanud, siis minu viimase postituse eesmärgiks oli tuua samaväärselt jaburaid süüdistusi, nagu tavaliselt Florale (ja Pohlakule) esitatakse (kohtunike mõjutamine, meistriliiga mängugraafik koostatakse Flora huvides jne. jne.)
      Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Mayhem, pole mõtet selliste kommentaaridega väga vaeva näha, niikuinii AFC selle sisust ega veelvähem alatoonist suurt aru ei saa
        Muidu väga nauditav lugemismaterjal iseenesest.

Kommentaar

ei noh kuda ma saan kirjutada moderaatorile kui ma tema e-maili ei tea.....ta vist ei taha anda kah
          Kuule - kes on esitanud selliseid syydistusi florale? kes?
          ! ! ! E L A G U N A R V A T R A N S ! ! !

Kommentaar

Originally posted by PHILIPZ

ei noh kuda ma saan kirjutada moderaatorile kui ma tema e-maili ei tea.....ta vist ei taha anda kah
            Kuule - kes on esitanud selliseid syydistusi florale? kes?
            Vahest on juhtunud selline kokkusattumus, et selle foorumi admin on kah soccernet.ee tegevmeeskonnas. Kui selline üllatav asi tõepoolest esineb, siis on soccernet.ee portaalis vahest ka saidi haldajad kuskil \'tegijate sektsioonis\' koos meiliaadressidega ära toodud... Kas kõikvõimas AFC koalitsioon selle peale ei tule juhuslikult?

Kommentaar

Originally posted by PHILIPZ

Kliki http://foorum.soccernet.ee/misc.php?action=team, sealt \"sõnum\" ja asi tahe :-)

Teile peab kah köik ettetaha ära tegema... nii ei saa ju rallit söita

Kommentaar

Teate,minu meelest on täiesti mõttetud sellised teemad,kus inimesed eriti oma seisukohti eipõhjenda ja oma kadedust roppude väljenditega kirjeldavad.Paadunud
                fännil on ikka väga raske paadunud vihkajat \"mõistusele tuua\".Tahaks lihtsalt öelda,
                et igasugused vihkan/ei vihka arutelud pole eriti huvitavad lugeda...Lõpetage ometi see
                mõttetus!

Kommentaar

Lugesin teema tervenisti läbi. postituste kaupa.
                  Üksainus ajuhälbega Narva fänn on ajanud kõik foorumi liikmed närvi. Minu jaoks on :lol: see, et üht enesetõestamis- vajadusega \"kehkenpüks\" (<--mega väljend) võetakse miskipärast tõsiselt. See meie PHILIPZ ja tema 2-3 sõbrameest ajavad lolli ila suust välja ja ei suuda peatuda. Argumenteerimisoskus on null. Alguses tahtsin poissi kuskil viiel ütlusel tsiteerida ning vastu vaielda, aga kui ma jõudsin 3. leheküljele, sain aru, et see on mõttetu tegevus.
                  Kogu sellel jutul on võib-olla üks mõttetera sees : pole mõtet välismaalasi keeleoskamatuse ja nime pärast diskrimineerida.
                  Vaesele Philipzile tunnen ma küll kaasa. Ilmselt tehti ta läbi soki lauapõrkest kanepiuimas magedes ning söödi pool kilo antibeebipille.
                  Pole mõtet vaielda, kuna argumenteeritud väitele järgneb mingi lahmimine stiilis:\"sina kaktuse-eestlase-pede ole üldse vait\".
                  Parim lahendus on nagu hullude puhulgi : öelda \"jajah \" ja lihtsalt ignoreerida.

kõike, mida te ütlete võidakse kasutada kohtus teie vastu...

Kommentaar

hahahaaaa :
                    mis sa ra\"a\"gid argumenteerimis oskusest siin? Ma parem ytlen sulle natukene teisest oskusest - to~tt ra\"a\"kida - ilmselt sul see puudub 101% ! Tsiteerin
                    Pole mõtet vaielda, kuna argumenteeritud väitele järgneb mingi lahmimine stiilis:\"sina kaktuse-eestlase-pede ole üldse vait\".
                    Noh millal ma sellist asja olen postitanud kyll ei ma\"leta..... Saan aru - mo~nikord on parem lihtsalt mo~elda mingi saast va\"lja ja sellega na\"idata et olen nyyd tark, vaadake mind ko~ik...Hehee - tegelt na\"itad et oled vastupidi - loll kui saabas....Ma vo~in kah ju mo~elda mingi ta\"itsa uus jutt sinust ja siia postitada - aga mul pole seda lihtsalt vaja...Panna suu kinni kellelegile vo~i siis mitte kuulata on alati ko~ige lihtsam aga....saad ise aru

Kommentaar

Teate,minu meelest on täiesti mõttetud sellised teemad,kus inimesed eriti oma seisukohti eipõhjenda ja oma kadedust roppude väljenditega kirjeldavad
                      Noh kuule mees - loe teema hoolikalt la\"bi, roppe va\"ljendeid ma ei kasuta, just vastupidi minu suhtes neid kasutataxe, kuid mul pole vahet....Las lapsed mo~tlevad et on cool\'id...Hahaha !

Kommentaar

To Yhexa & Kaarel :
                        ThanX guys ! Aga ikkagi loll foorum, nii palju igasugu liigseid detaile...Olex veel va\"a\"rt asi, kuid siin ju palju teemasi mis on naeruva\"a\"rt....Minu arust ikka vo~ix selline foorum \"prostam\" olla :-)

Kommentaar

Jajah

Kommentaar

mhmh, just nii
                            \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

hahaaa - olin teist paremat arvamust hahahahaaaaa

Kommentaar

kui vana sa ikke philipz olid......mingi 10ne ve?

Kommentaar

Working...
                                X