Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AFC - Antiflora coalition

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'AFC - Antiflora coalition\'

Muideks Krõlov ei \"pannud mööda\" vaid Kaalma kaitses ära. Muidu oli vahva mäng

Kommentaar

Peeter ja Kuuno käisid kalal.

Kommentaar

Originally posted by LootusFan

GEORGE - FOREVER! FLORA & POHLAK MUST DIE! AFK - GO GO GO!

ma ei hakka mingile jalka klubile siin surma lootma , sest muidu polex floral enam kedagi võita aga

AFK & AFK LEADERS DIE !!!!!!!!!!

Kommentaar

kuulge kas keegi jagab veel raimo aasa huumoripreemiad?

Kommentaar

norm ma ei saa sealt lehelt sittagi esitex see keeles millest ma sõnagi aru ei saa ja teisex kõik pildid mingi punase ristiga nurgas

Kommentaar

Allo

Ei oska seda mujale postitada.
              Tahaks teada, kes on see Kasimir, kes Transi eest Kurede vastu 2 värvat lõi. Ega ometi pole tegu Sixten Kasimiriga kes kunagi Merkuuri eest mängis. Meistriliiga ja kohe 2 värvat.

Andke teada narvakad vüi muud teadjamehed.

Parimatega
              Eestlane Finsbury Parkis

Kommentaar

Replying to Topic \'AFC -

Seesama Siksten, kes oli natuke Flora systeemis, m2ngis Tartu Merkuuris ja eelmine aasta Soomes.

Lisaks, huumoripreemiat annan ikka veel v2lja, aga tetavasti on hea nalja kriteerium ka uudsus. Et nali ei ole vana, juun6u. Sellega seoses l2heb Antiflora meestel raskeks, nagu ka eerikkantonaal.
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

Jah Jaan ytles õigesti Kasimirist - igati hea pallur on... Kahju ainult et Narva fännid Kuressaareni ei jõudnud, ex järgmine kord rohkem veab... Huumoripreemiat pakun jagada flora fännide vahel, kes siiamaani vene keeltest on ainult selgex saand sõnad: pohhui, bljaa, pizdets jne. Edukat õppimist teile HAHAHAHAHA
                  ! ! ! E L A G U N A R V A T R A N S ! ! !

Kommentaar

Originally posted by PHILIPZ

Jah Jaan ytles õigesti Kasimirist - igati hea pallur on... Kahju ainult et Narva fännid Kuressaareni ei jõudnud, ex järgmine kord rohkem veab... Huumoripreemiat pakun jagada flora fännide vahel, kes siiamaani vene keeltest on ainult selgex saand sõnad: pohhui, bljaa, pizdets jne. Edukat õppimist teile HAHAHAHAHA
                    kahju aga ma ei rääkinud floora fännidest vaid iseendast

aa muidugi kavatsen nyyd selle lehe pärast kohe venekeelt õppima hakata

Kommentaar

Philipz, mul on väga kahju, et pean samuti huumoripreemia välja pakkumisega piirduma, sest tegelikult oleksid auhinnalaureaadid rohkemat väärt: Tallinn-Moskva rongipiletit.
                      Ja selle preemia saavad kõik need umbkeelsed levadialased, narvalased ja teised pea 60 aastat tagasi Eesti okupeerinud isikute järeltulijatest jeesti jalgpallurid, kes on terve oma elu küll Eestis viibinud, kuid oma ülbusest, laiskusest ja olematust peremehetundest tingituna pole suvatsenud Eesti rahva vastu nii palju austust näidata, et siinset keelt selgeks õppida. Aga noh, seda oligi pärast Eesti taasiseseisvumist raske oodata.
                      Mis puudutab aga Sinu lauset \"GEORGE - FOREVER! FLORA & POHLAK MUST DIE! AFK - GO GO GO!\", siis oled Sina viimane mees, kes selliseid loosungeid siin võib karjuda.

Kommentaar

Kallis RAIMO:

1) Mina olen sama õigustega eesti kodanik nagu sinagi, sest minu esivanemad elasid Eestis veel enne okupante ja kui sa tahad teada siis mina ei kuulu sinu umbkeelsete narvakate, levadialaste ja muude nimekirja kohe kuidagi mitte...
                        2) Soovitan jälgida foorumit korralikult, sest viimast lauset GEORGE ja AFC kohta postitasin mitte mina... Kuid ma ei räägi et ma pole sellega nõus - aga sa peaksid vähem väitma siin asju mida tegelt pole olemas... Imelik tegelt - oled ju moderaator - peaxid oma tööd paremini tegema, sest kuulujutu ajamine sulle head ei tee.....

Kommentaar

Kallis RAIMO:

1) Mina olen sama õigustega eesti kodanik nagu sinagi, sest minu esivanemad elasid Eestis veel enne okupante ja kui sa tahad teada siis mina ei kuulu sinu umbkeelsete narvakate, levadialaste ja muude nimekirja kohe kuidagi mitte...
                          2) Soovitan jälgida foorumit korralikult, sest viimast lauset GEORGE ja AFC kohta postitasin mitte mina... Kuid ma ei räägi et ma pole sellega nõus - aga sa peaksid vähem väitma siin asju mida tegelt pole olemas... Imelik tegelt - oled ju moderaator - peaxid oma tööd paremini tegema, sest kuulujutu ajamine sulle head ei tee.....
                          Tjah, tunnistan viga, et LotusFani sõnad Sinu nimele panin, kuid see, et sa ikkagi sellise hüüdlausega nõus oled, kinnitab mu arvamust, et võiksid oma lõuad pidada.
                          Huumoripreemia laureaatide sekka pole ma Sind aga sugugi paigutanud ja enda hinnangul kirjutasin selle lause selliselt, et Sind ei tohiks see kuidagi riivata.

Kommentaar

Originally posted by jjriado
                            stadium: confiscation of weapons, flags, fireworks, bottles, etc.
                            See on nüüd kole offtopic, kuid *flags?!?* - ametlikult peaks väravas publikult lipud ära korjama? Mis jama see on?

Alo

Kommentaar

Allo

Lipude all on siis tegelikult mõeldud varraste otsas lippe, mida ei tohiks staadionile viia, sest neid saab odana kasutada. Lihtsalt lippu ei korja sult ikka keegi ära. Loodan vähemalt. Minu arust lastaske ka kokkupandavate teleskoop varrastega sisse. Oleneb turvameestest.

Parimatega
                              Eestlane Finsbury Parkis

Kommentaar

Originally posted by Chazlor

Allo

Lipude all on siis tegelikult mõeldud varraste otsas lippe, mida ei tohiks staadionile viia, sest neid saab odana kasutada. Lihtsalt lippu ei korja sult ikka keegi ära. Loodan vähemalt. Minu arust lastaske ka kokkupandavate teleskoop varrastega sisse. Oleneb turvameestest.

Parimatega
                                lipud keegi ära ei korista, kyll aga natsistlikute ja taoliste loosungitega lipud konfiskeeritaxe euroopas 101%, eestis peax kah selline jama kehtima... Tahax vaadata fännide nägu kui plakat ESTLAND YBER ALLES ära võetaxe ha-ha-ha

Kommentaar

Working...
                                X