Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Raimo
    replied
    Kaala, avastasime Kalevi staadionilt ühe kollase lühikeste käistega särgi, seljal nimi "KAALA", number 10 ja kiri "FC Kuresaare fännklubi".
    paneksin kõrvale, kui on huvi seda kanda

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    ÄITÄH mängijatele selle võrratu mängu eest, ÄITÄH publikule, et teid seal nii palju oli, ÄITÄH fuc... SUPER fännidele, keda eile seal nii arvukalt oli, et lausa südame tegi seest soojaks , tõesti, tegite sellest suurepärase elamuse, mida saab veel aastakümneid meenutada . Hea video tõesti, Karli , vähemalt on tõestus, et Kurel on ka fänne . Ja tänud fännide toetajatele. Järgmine kodumäng samas vaimus!!!

Leave a comment:

• Mällar
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Ülihead fännid! Krt müts maha tõesti, jätkake ainult samas vaimus!!

Leave a comment:

• Vahkito
    replied
    Kõva raisk! Jätkake samas vaimus.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Vot see on koduväljaku toetus, hea töö, kutid!

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Hea video, Karli

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ilmselt hakkasid siis kossu vaatama. Millegipärast pole sa pärast cramo väljalangemist ja Kriisa mahategemist enam kossuteemal kirjutanud. Ei tea miks?
    Jaa, tundub, et urmar põleb ka tähehaigust.
    urmar võiks oma teema teha, kus isiklike probleeme lahata.
    1010101010

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Polegi õlli vaja,et fännata ning lahe ka Tarmo Kinki näha stata tripkal oma lahedate prillidega

Leave a comment:

• kaala
    replied
    väike video fännidest

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    kui aus olla suus ummike ehk siis ruuduline lapsuke võid täitsa vait olla, kuna sa mind üldse ei koti.

algajatel ikka joppab kui kossust rääkida

Ehk sellest võid sa järeldada,et sa mind üldse ei koti ja võid vabalt oma rakvere muru edasi limpsida
    Saan aru, täna algab ju Tallinna dervy, mida sa väga ootasid.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Ilmselt hakkasid siis kossu vaatama. Millegipärast pole sa pärast cramo väljalangemist ja Kriisa mahategemist enam kossuteemal kirjutanud. Ei tea miks?
    kui aus olla suus ummike ehk siis ruuduline lapsuke võid täitsa vait olla, kuna sa mind üldse ei koti.

algajatel ikka joppab kui kossust rääkida

Ehk sellest võid sa järeldada,et sa mind üldse ei koti ja võid vabalt oma rakvere muru edasi limpsida

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Üldiselt ütleks ma seda,et ma ei suutnud seda mängu vaadata üle viie minuti.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ta andis Takile lõuga ja võttis prillid ära

vperjood kure1

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Tere,

olgem ausad,et jube on vaadata kure võistkonda teist nädalat telekast.

Olgem ausad,et see pole üldse normaalne kui kaks kõige kehvemat satsi telekast näidatakse ja veel kaks nädalat, kuid õnneks on järgmine nädal vastaseks KJ.

Mul tegelt pole midagi kure vastu sel aastal, kuid lihtsalt jube kui halvasti nad ikka mängivad.

Üldiselt ütleks ma seda,et ma ei suutnud seda mängu vaadata üle viie minuti.

Aga mul on Karli, Elari, Miko ja Elvise pärast ikka jõle hea meel. Nad vähemalt said kodus ja 305 kaaslase kõrval väga rõõmustavat mängu näha.

Aga muideks Elvis, oled sa Tarmoga koos õlut joond või käisid Ungaris,et sul sellised tsikid prillid täna mängul olid

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Nii suurepärast fiilingut pole tükk aega kogeda saanud!!!!!! Aitähh teile!!!

Leave a comment:

Working...
X