Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kaups
    replied
    Vöimalusi oli kolmele väravale vähemalt 10 veel lisaks.
    Selline tunne jäi, et keegi ei tahtnud ISE lüüa ja pakuti ikka vöimalust teistele. Esimene värav tuli väravavahi eksimusest, teised tulid ikka oma meisterlikusest. Küsimus on, et kuidas saime esimese mängu kaotada 2:1?

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    Ausalt öeldes üldse ei huvita need Kure vihkajad ja igasugused muud asjapulgad, kes meie suhtes kriitilised ja halvustavad on! Minu meelest võiks sellised kriitikanooled tribüünidele jääda, aga las olla. Igatahes tore, et püsima jäime ja kohtume aastalõpukal

Leave a comment:

• nurmalna
    replied
    Õnnitlused

Leave a comment:

• olll
    replied
    et Kure "puujalad" võitsid koguni 3-0 , jääb uus tase paraku ML-i saabumata
    ning eetikeelne klubi jätkabki - ilmselt paljude kurvastuseks

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas olll Vaata postitust
    Kure on hetkel siis see märklaud kelle suunas saavad kõik Karvase vastased oma frustratsiooni välja elada ning tatti pritsida
    ning kui Kiviõli täna äkki võidab - on see teie jaoks kindlasti märgilise tähendusega , nagu ilmutus - et Pohlaku päevad siinses vutis on loetud ?
    hakkate pikisilmi ootama uut jalka-Messiast ; ning arvestades teie meelsust - et igaüks on parem kui Pohlak - sobivad teile suurepäraselt ka ...
    Vilba ja Soonik ??
    Arvad et ida pole Pohlaku leer ?

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Eesti kirjutasin ka, nii et olen eriti lahe.

Aga tegelt ka... Ida-Virus oleks meil 3 klubi jälle ning seda väga ei soovi. Las Meistriliiga olla ka mujal Eestis.
    tegelt ka ida-viru on rahvaarvu poolest suuruselt teine piirkond tallinna ja harjumaa järel.

Leave a comment:

• olll
    replied
    Kure on hetkel siis see märklaud kelle suunas saavad kõik Karvase vastased oma frustratsiooni välja elada ning tatti pritsida
    ning kui Kiviõli täna äkki võidab - on see teie jaoks kindlasti märgilise tähendusega , nagu ilmutus - et Pohlaku päevad siinses vutis on loetud ?
    hakkate pikisilmi ootama uut jalka-Messiast ; ning arvestades teie meelsust - et igaüks on parem kui Pohlak - sobivad teile suurepäraselt ka ...
    Vilba ja Soonik ??

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas Raitsu Vaata postitust
    Kirjutasid vene suure tähega.Türa kui lahe sa oled.
    Eesti kirjutasin ka, nii et olen eriti lahe.

Aga tegelt ka... Ida-Virus oleks meil 3 klubi jälle ning seda väga ei soovi. Las Meistriliiga olla ka mujal Eestis.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Salong on ju tlns mingis koolis õpetaja ning vaevalt,et iga nv naine teda piimamannerguga Salme küla talus ootamas on.

Ma ei saa aru mis kuradi eesti klubi vs vene klubi teil siin koguaeg käib. Ma krt tahaks ikka taset mitte mingeid puujalgu MLsse.
    No mina ka aru ei saa.Ei saa ju teise riigi klubi meie meistrivõistlustest osavõtta.Millistest vene klubidest käib jutt?
    Kui Kure suudab täna Kiviõli üle mängida siis olete teeninud koha järgmiseks hooajaks meistriliigas aga kui pähe saate siis mürage esiliigas.Lihtsalt jääb mulje,et kõik peaks teie poolt olema kuna olete nö."eesti klubi" ja Kiviõli "vene klubi".Meistriliigas peavad mängima riigi tugevamad klubid mitte aivari lemmiklapsed.
    Krt tehke üks korralik Saaremaa klubi ja olete alati meistriliigasse oodatud aga selline tallinn-kure-Rakvere FC ei sobi kuidagist!

Leave a comment:

• Raitsu
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Kuigi mulle absoluutselt Fc Kuressaare ei meeldi, tahan ma, et nad jääksid püsima. Niigi vähe Eesti klubisid meil Meistriliigas ning järjekordset Vene võistkonda küll ei soovi.
    Kirjutasid vene suure tähega.Türa kui lahe sa oled.

Leave a comment:

• kaups
    replied
    See kohtunikuteema on naeruväärne! Kui vilistad-keskendud ainult mängule ja siis ei tähenda, kas oled fänn või klubikaaslane! Pigem on 50-50 olukordades vilistatud selliste kohtunike poolt just omade kahjuks (aus mäng?!?)
    VÖIT tuleb muidugi täna, aga palun mitte 3:2 vms!
    Kure=ML!

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
    Lihtsalt kõike seda kära oleks saanud vältida, EJL juhtkond teab ju, et Salong on endine Kure mängija. Minu arust täiesti ebaprofessionaalne lüke EJl-lt.
    Salong on ju tlns mingis koolis õpetaja ning vaevalt,et iga nv naine teda piimamannerguga Salme küla talus ootamas on.

Ma ei saa aru mis kuradi eesti klubi vs vene klubi teil siin koguaeg käib. Ma krt tahaks ikka taset mitte mingeid puujalgu MLsse.

Leave a comment:

• nurmalna
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    No see on paratamatult probleem mis Tallinnast väljaspool kummitab - kohtunikud määratakse tihti mänguga samast piirkonnast. Teadupärast on aga meie jalgpalliringkond nõnda väike, et on väga suur võimalus, et praegune kohtunik võib olla mõne kohaliku klubi endine mängija.
    Jah, see on madalamates liigades täiesti normaalne ja ma usun, et välismaal ka, aga kui tegemist on kõrgliigaga, siis peaks selline olukord 100% välistatud olema.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Hogweed Vaata postitust
    Põhiprobleem on jah kindlasti kohtunike päritolu..
    Olge õnnelikud selle üle, kui Eesti klubi püsima jääb (Kure). Või variant 2- Kiviõli . Mis siis järgmiseks? Paide, Tammeka välja; Legion, Jõhvi üles?
    minu arust saavadki eesti liigas kaasa teha vaid Eesti klubid.Kui Kure ei suuda üleminekumängudega oma kohta kõrgemas liigas hoida siis peavad harjutama seda esiliigas!

Leave a comment:

• Hogweed
    replied
    Põhiprobleem on jah kindlasti kohtunike päritolu..
    Olge õnnelikud selle üle, kui Eesti klubi püsima jääb (Kure). Või variant 2- Kiviõli . Mis siis järgmiseks? Paide, Tammeka välja; Legion, Jõhvi üles?

Leave a comment:

Working...
X