Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ta võib ju olla kloun, aga see kloun pani teid paika ära täna
Jah, kuidas ta meid paika pani? See, mis me hüüdsime, polnud üldse tallegi mõeldud, vaid kohtunikule, et tõsisema vigastuse korral peaks mängija platsilt ära viima, et liiga pikka mänguseisakut ei tekiks. Tore, et tema kui meeskonna kapten võttis vaevaks meile selle peale vastata, aga kutsuda vastasmeeskonna toetajaid oma kaasmängijat platsil ära tassima, on ikka absurd! Olen kindel, et ta ei mõelnud seda tõsiselt, nagu meie peaksimegi minema seda tegema, aga selline ettepanek isegi naljana on veelgi absurdsem.
Rohkem mul selle teema kohta midagi öelda pole!
Saaremaal kohtume jälle =)
Jah, kuidas ta meid paika pani? See, mis me hüüdsime, polnud üldse tallegi mõeldud, vaid kohtunikule, et tõsisema vigastuse korral peaks mängija platsilt ära viima, et liiga pikka mänguseisakut ei tekiks. Tore, et tema kui meeskonna kapten võttis vaevaks meile selle peale vastata, aga kutsuda vastasmeeskonna toetajaid oma kaasmängijat platsil ära tassima, on ikka absurd! Olen kindel, et ta ei mõelnud seda tõsiselt, nagu meie peaksimegi minema seda tegema, aga selline ettepanek isegi naljana on veelgi absurdsem.
Rohkem mul selle teema kohta midagi öelda pole!
Saaremaal kohtume jälle =)
Olid teil klubi poolt olemas kanderaam ning seda tassivad juntsud?
Täitsa vaffa ja kui ilm alt ei vea siis on teil kindlasti seal üsna korralikult rahvast oodata. Aga eks põhiline publiku magnet väikeses kohas on ikka klubi edukas mäng. Nii ,et jõudu !
Kure tase on ikka kohutav. Aga noh ,mida tahtagi ,kui meistriliiga klubi põhis mängib jalkaliidu tegelane. See näitab juba üksi ära ,mis mõttemaailmaga see klubi mängib.
Skiperski võib ju kohati mõne hea söödu anda aga mees mängib lihtsalt oma lõbuks ja selles mõttes pole temaga klubil mingeid perspektiive. Kui Eestist ei leia temaga võrdset või paremat noormängijat siis on kaks võimalust. Kas neid ei ole või klubi see lihtsalt ei huvitagi . Tiksuvad vaikselt tabli lõpus eesmärgiga mitte välja kukkuda.
No jah kured vist lugesid minu jauramist siin ja võtsid jalad kõhu alt välja 2-2
Ha-ha , peab vist veel rohkem pessimist olema Kurele tuleb see aina kasuks ja Skipa nagu kiuste lõi värava ei noh ,mis seal ikka vanameistri ees müts maha aga jään oma seisukoha juurde ,et see pole klubi arendamine.
AAAAAJEEEEEEE !!!
Milline magus võit !
Ehkki - Kure söödu- ja lõõgitäpsus on kohati ikka kohutav , igasugu tehnilist praaki on aeg-ajalt üle mõistuse palju.
Special Fuck Off kõigile Kure kirujatele !
AAAAAJEEEEEEE !!!
Milline magus võit !
Ehkki - Kure söödu- ja lõõgitäpsus on kohati ikka kohutav , igasugu tehnilist praaki on aeg-ajalt üle mõistuse palju.
Special Fuck Off kõigile Kure kirujatele !
Fuck off on Vastu võetud aga krt. jah , peab tunnistama ,et Kure tegi kohutavast esimesest poolajast õiged järeldused ja teisest isegi vaadatava mängu.
Ja tõusis selle võiduga hoobilt seitsmendaks .
Kommentaar