Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium Liiga 2023

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Drogba Vaata postitust

Rahu rahu, see oli minu ülepakutud soovunelm! Tundub, et rahval hetkel jaks otsas, aga eks näis. Äkki saavad veel käima end kui meeskonna tulemused ka elavnevad.
    Eestis vist pigem keeruline saada staadionile inimest, kes ei ole otseses suhtes klubiga, a la laps käib trennis, sõber käib trennis/on meeskonnas jms. Et puhtaid fänne megapalju ei ole, kuna puudub ajalugu...

Kommentaar

Kui ajalugu ei teki 30 aastaga, kas / millal ta siis üldse tekib ?

Kommentaar

eile olevat fannide ja suure juhi kohtumine. kas aeti marie underi luulet jatkuvalt edasi ja seal juures siiralt ja sudamest usuti seda luulet voi oli miskit uut ka paikse all?

Kommentaar

Vabandan ette surnud lehma lüpsmise eest, kuid krt kui vägev oleks sel aastal poolitamisega liiga! Oleks ka tabeli keskpaigas põnevust ning Tallinna Kalev ja Pärnu saaksid sihtida vastupidiselt ilmselt enamuse ootustele hooaja lõpus "suurte poistega" mängimist, mitte releka grupis. Ja Paide puhul oleks hetkeseisuga tõsine küsimus, kas nad üldse pääsevad esikuuikusse (muidugi reaalselt mahuvad hooaja lõpuks aga tulemused on küll hetkel kohutavad).

2021 oligi liiga põnev. Samuti suureneks tõenäosus 2016 hooaja lõpu sarnasele draamale. Never again ofkoors!
          "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
            Kui ajalugu ei teki 30 aastaga, kas / millal ta siis üldse tekib ?
            Siis on pigem tegu klubide tegematajätmistega, kus kogukonnajuhid ei pinguta väga, et kogukonda kaasata. Mujal välismaal on jalgpalliklubi keskne hub, millel vähemalt samaväärselt on-field tulemustega pingutatakse off-field kogukonna kaasamise nimel.
            Kas eestlased ongi pisut tuimad või klubid ei näe pointi? Meie linnade rahvaarvu juures peaks staadionitel olema paar tuhat inimest vähemalt. Siis tuleb ka arvestatav piletitulu juba.

Sorri, kui seda 100x nämmutatud siin juba, aga mind ennast on viimasel ajal kogu see fänlus jms huvitama hakanud ja ka välismaalt palju uurinud...

Kommentaar

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
              eile olevat fannide ja suure juhi kohtumine. kas aeti marie underi luulet jatkuvalt edasi ja seal juures siiralt ja sudamest usuti seda luulet voi oli miskit uut ka paikse all?
              Soovitan liituda Tribüüni Telegrami kanaliga, aga kui siiski allalaadida ei soovi, siis mingil kujul näeb ka veebis näiteks siit (aruteludest, reaktsioonidest ning eraldi foorumi osast jääd küll ilma). Eile õhtul anti põhjalik ülevaade fännidega kohtumisest: https://t.me/s/tribuun

Selle põhjal mõistan ma, et liit ütles välja, et publikuhuvide ja infra peale hakatakse päriselt mõtlema alles tulevikus, kui sportlikult on kõik triksis-traksis (ehk siis Eesti klubid euromängude alagrupis on tavapärane ning kõik klubid on n-ö "isemajandavad") ning siis alles saab sisse lükata teise käigu. Mulle kõlab see küll aga toreda utoopiana nagu Tallinna linn, mis kunagi valmis ei saa. Ühtlasi jäävad ka mitmed asjad segaseks/ebaveenvaks, et kuidas rahva huvidega arvestamine = sportlik märkimisväärne ebaedu või tagasiminek.

Ma ei väida, et solidaarsus on üdini halb, ilma ilmselt oleks väga tugev samm tagasi, aga küsiks ikka, et kas erinevate solidaarsuste suurendamine suurendab iseseisvust? Minu murekoht on, et äkki uinutame klubid liiga ära ning ehk juba praegu võtab liit, vähemalt mingis osas, klubidelt liiga palju vastutust ära? Ma ise rohkem õnge jagamise kui valmis kalatoote kurgust alla surumise poolt.

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Soovitan liituda Tribüüni Telegrami kanaliga, aga kui siiski allalaadida ei soovi, siis mingil kujul näeb ka veebis näiteks siit (aruteludest, reaktsioonidest ning foorumi osast jääd küll ilma). Eile õhtul anti põhjalik ülevaade fännidega kohtumisest: https://t.me/s/tribuun
                Sealtsamast Tribüünist:

/[COLOR=rgba(255, 255, 255, 0.9)]Janno Kivisild arvutas kokku, et kui 4. ringis split teha, siis piisav koormus ei tule kokku[/COLOR]​/

Kommentaar

"Publikule hakkame mõtlema siis, kui meie klubid stabiilselt Euroopa alagrupis toimetavad". See on sama kui Tottenham ütleks, et staadionile ehitame katuse ja tribüünile paigaldame istmed siis, kui me stabiilselt iga aasta karikaid võitma hakkame.
                  Kuradi lambad johhhaijoo
                  "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                  These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Jalkaliit leidis lahendus küsimusele, miks publikut nii vähe on. Ega ise ju midagi valesti ei tehta. Ja ei peagi kunagi midagi muutma, sest seda vastust saab väga mugavalt kasutada, igavesti. Isegi põhja-koreas organiseeritakse pealtvaatajad kohale

Kommentaar

Ma uurisin oma allikate käest liidus. Mulle kinnitati, et sellist lauset ja mõtet kuskil ei väljandatud. Väga tahaks kuulda, et kuidas siis ikkagi täpselt asi oli. Mulle on jäänud mulje, et keegi kuskil tõlgendab väga oma nägemuse järgi. Või siis oli liidu poolt kuidagi kehva kommunikatsioon.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                        Ma uurisin oma allikate käest liidus. Mulle kinnitati, et sellist lauset ja mõtet kuskil ei väljandatud. Väga tahaks kuulda, et kuidas siis ikkagi täpselt asi oli. Mulle on jäänud mulje, et keegi kuskil tõlgendab väga oma nägemuse järgi. Või siis oli liidu poolt kuidagi kehva kommunikatsioon.
                        kehva kommunikatsiooni probleeme on nagu nad varasemalt toestanud kull, selles osas sul on oigus. kull aga on tragikoomiline, et alati liidust saadakse valesti aru, kuidagi klassika

Kommentaar

Ma ei julge siin detailis vaielda. Mind koosolekul ei olnud. Küll kinnitati, et sellist lauset ja mõtet ei öeldud. Muu oli oletus.

Selline lause oleks muidugi skandaal. Küll väike ja asja sees olevate inimeste juures. Aga see sõnastaks selle, et üks käsi ei tea, mida teine teeb jne.

Kommentaar

Liveülekanne või avalik protokoll oleks abiks, aga võib ka olla, et ma loen liiga palju välja ja liidan mõttekäike liiga meelevaldselt (ülevaade + selle arutelu). Eks kohalkäinud oskavad öelda, et kas liit andis sellise signaali ja fännid võisid selliste järeldustega kohtumiselt tagasi tulla või mitte. Mulle igatahes nii paistab.

Kommentaar

Tegemist oli konfidentsiaalse kohtumisega ning võimalusel välditakse erinevate huvigruppide kokkupuudet. Lekkinud on aga see, et kohal oli 10 fänni.

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
                                Tegemist oli konfidentsiaalse kohtumisega ning võimalusel välditakse erinevate huvigruppide kokkupuudet. Lekkinud on aga see, et kohal oli 10 fänni.
                                Aa nagu too flora priva koosolek või? Äkki õpitakse nendest ämbritest kord ja teeks avalikud pressikonverentsid juba.

Kommentaar

Working...
                                X