Algselt postitas kesa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium Liiga 2023
Collapse
X
-
Üks silm vesistab nutta ja teine homeeriliselt naerda, kui loed foorumis kidisemist 12:30 mänguaja üle ja samal ajal kommentaariumist kostuvat kriitikat 19:30 algava matši kohta.
Ma võiksin liidupoolsele mängugraafikule kõva 7 tundi jutti etteheiteid alla laduda aga tuima eestlasliku virisemise tunnen ma sellegipoolest ära. See, et SULLE ei sobinud see või too aeg, ei tähenda veel, et mängudevoorus tegelikult ka midagi valesti oleks. Nii päevane(ok, mina tõstaks 13:30 peale) kui õhtune on puht objektiivselt vaadates täiesti okei aeg jalgpallimängu korraldamiseks."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Meke Vaata postitust
Et kui 18:00 vms alustaks, siis oleks Narva-Kalev mängul parem atmosfäär?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustJärelkajaks sellele karika mängule Kuressaares - Eesti jalgpall on see hooaeg siiani olnud ikka maru lahe!
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Kõrgetasemeline, tasavägine, kesk-euroopalik, regiooni tugevaim liiga.
Kommentaar
-
Tore, et Soccernet TV täidab tühimikku, kui ETV mängu üle ei kanna (Paide-Leva võiks ju ometi..), aga veel toredam oleks, kui põhioperaator julgemini ja dünaamilisemalt palli järel sisse zoomiks, kui mäng ringi liigub. Kui mäng kaamerast vastaspool väljakut, on palli vaevu näha. Ei viitsi nagu meetri kaugusel telekast ka istuda.
Ja krt ei maksa ju palju paar mikrit osta, et need platsi äärde püsti panna. Kuuleks palli häält ja publikust paari käteplaksutust ka äkki. Ma ei tea, tehke Hooandja või midagi.
Väikesed asjad, millega saaks ülekandekvaliteeti kõvasti parandada.
Külapoe kommenteerimisstiili kallal suurt ilkuma ei hakka, kuigi tahaks. Hea, et vähemalt duo platsis ja mingi dialoog käib. Jutul võiks nagu sisu ja kultuursust rohkem olla, aga mis ma ikka snoobitsen.
/endrant
Kommentaar
-
Algselt postitas Gandalf Vaata postitustTore, et Soccernet TV täidab tühimikku, kui ETV mängu üle ei kanna (Paide-Leva võiks ju ometi..), aga veel toredam oleks, kui põhioperaator julgemini ja dünaamilisemalt palli järel sisse zoomiks, kui mäng ringi liigub. Kui mäng kaamerast vastaspool väljakut, on palli vaevu näha. Ei viitsi nagu meetri kaugusel telekast ka istuda.
Ja krt ei maksa ju palju paar mikrit osta, et need platsi äärde püsti panna. Kuuleks palli häält ja publikust paari käteplaksutust ka äkki. Ma ei tea, tehke Hooandja või midagi.
Väikesed asjad, millega saaks ülekandekvaliteeti kõvasti parandada.
Külapoe kommenteerimisstiili kallal suurt ilkuma ei hakka, kuigi tahaks. Hea, et vähemalt duo platsis ja mingi dialoog käib. Jutul võiks nagu sisu ja kultuursust rohkem olla, aga mis ma ikka snoobitsen.
/endrant
Kommentaar
-
Kuigi üliemotsionaalsus on teinekord häiriv või tundub eestlasele võõras, siis eile passis mulle küll hästi. Kohati oli mängu ajal muid toimetusi, kus pidingi leppima vaid heliga, aga ei tekkinud tahtmist asja täitsa kinni keerata. Duo töötas minu arust igati okeilt ja pigem andis kommentaar üritusele juurde, kui võttis midagi ära. Eks mõneti sõltub enda häälestusest ka, et kuidas peale lennata.
Btw, Paide sotsis on vahva video, kus Jürgenson nendib, et tal juba kommentaatori staaži 5+ aastat ja aeg on teeks ja küpsisteks.
Kommentaar
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustJürgenson on oma lühiajalise kogemuse pealt juba praegu üks meeldivam kommentaator, keda kuulata.
- Likes 2
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar