motlesingi, et kust ta kadunud on hiljuti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium Liiga 2023
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOkei, esimest korda vaatan Harju mängu ja ikka veel need pasunad olemas, kuigi ei tohiks nagu ma aru olen saanud? Päris vastik pinin.
Kommentaar
-
Algselt postitas enrito Vaata postitust
Kuidas sulle siis ei meeldi vaiksel pühapäeval non stop pasunaid kuulda?
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustOkei, esimest korda vaatan Harju mängu ja ikka veel need pasunad olemas, kuigi ei tohiks nagu ma aru olen saanud? Päris vastik pinin.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Telekast on väga meeleolukas atmosfäär kuulda ja üldse ei sega - ma ei tea kuidas nad kohapeal tunduvad.
Kommentaar
-
Piisaks vaid kaks nädalat liiga alustamisega hoogu pidada ja tulemus oleks palju parem. Lumi ei ummista platsi, väljas on väikesed aga juba viisakad plusskraadid ning staadionil viibimine pole ei mängijatele ega publikule katsumus."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Esimese hooga tekitas mõnusa rahulolutunde tõik, et vähemalt Kuressaaregi lõikas 2. vooru kodumängu edasitõstmisega 2.juunile suurima võidu aga võta näpust 2. juuni !!!!! mäng Kuressaare-Tammeka on kalendrist nähtavalt paigutatud Kuressaares masina- ja traktorijaama vaatega Kuressaare KUNSTMURULE.
Kui see tõsi on, siis IDIOOTSUS ruudus.,
Põhjuseks vist 1-4 juunini Kuressaares peetav malefestival.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustVaatan neid kummaliselt varajasi liigamängude kellaaegu, eriti Esilligade 12.30-seid
Ehk võiks kalendri koostaja küsida NOEP-ilt, kelle kontsert meil A.Le Coqil korraldamisel, mida ta arvaks,
kui tõstaks õige kontserdi algusaja kella 12.30-ks.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustVaatan neid kummaliselt varajasi liigamängude kellaaegu, eriti Esilligade 12.30-seid
Ehk võiks kalendri koostaja küsida NOEP-ilt, kelle kontsert meil A.Le Coqil korraldamisel, mida ta arvaks,
kui tõstaks õige kontserdi algusaja kella 12.30-ks.
Kommentaar
-
Algselt postitas suits Vaata postitust
12.30 on väga normaalne aeg mängimiseks.
Kommentaar
-
Jah muidugi, vaatad ennelõunal selle kohaliku uniselt atmosfääritu sudimise ära ja siis kogu päev aega valmistuda mõneks õhtuseks rahvaürituseks või lebotad teleka ees või õlleklaasi taga pubis mõnda sellise võõra riigi vutti vaadates, kus publiku kohalolu väärtustatakse.
Kasvatame kohalikku vutikultuuri.....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar