320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium Liiga 2023

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

motlesingi, et kust ta kadunud on hiljuti.

Kommentaar

Okei, esimest korda vaatan Harju mängu ja ikka veel need pasunad olemas, kuigi ei tohiks nagu ma aru olen saanud? Päris vastik pinin.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
        Okei, esimest korda vaatan Harju mängu ja ikka veel need pasunad olemas, kuigi ei tohiks nagu ma aru olen saanud? Päris vastik pinin.
        Kuidas sulle siis ei meeldi vaiksel pühapäeval non stop pasunaid kuulda?

Kommentaar

Algselt postitas enrito Vaata postitust

Kuidas sulle siis ei meeldi vaiksel pühapäeval non stop pasunaid kuulda?
          Õnneks mul pohmakat pole.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
            Telekast on väga meeleolukas atmosfäär kuulda ja üldse ei sega - ma ei tea kuidas nad kohapeal tunduvad.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Telekast on väga meeleolukas atmosfäär kuulda ja üldse ei sega - ma ei tea kuidas nad kohapeal tunduvad.
              Ma vaatasin telekast.

Kommentaar

Piisaks vaid kaks nädalat liiga alustamisega hoogu pidada ja tulemus oleks palju parem. Lumi ei ummista platsi, väljas on väikesed aga juba viisakad plusskraadid ning staadionil viibimine pole ei mängijatele ega publikule katsumus.
                "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Esimese hooga tekitas mõnusa rahulolutunde tõik, et vähemalt Kuressaaregi lõikas 2. vooru kodumängu edasitõstmisega 2.juunile suurima võidu aga võta näpust 2. juuni !!!!! mäng Kuressaare-Tammeka on kalendrist nähtavalt paigutatud Kuressaares masina- ja traktorijaama vaatega Kuressaare KUNSTMURULE.
                  Kui see tõsi on, siis IDIOOTSUS ruudus.,

Põhjuseks vist 1-4 juunini Kuressaares peetav malefestival.

Kommentaar

Vaatan neid kummaliselt varajasi liigamängude kellaaegu, eriti Esilligade 12.30-seid

Ehk võiks kalendri koostaja küsida NOEP-ilt, kelle kontsert meil A.Le Coqil korraldamisel, mida ta arvaks,
                    kui tõstaks õige kontserdi algusaja kella 12.30-ks.

Kommentaar

Narva võõrsilfit on ilus, oleks mängupilt sama. Meenutab Toulouse'i

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                        Vaatan neid kummaliselt varajasi liigamängude kellaaegu, eriti Esilligade 12.30-seid

Ehk võiks kalendri koostaja küsida NOEP-ilt, kelle kontsert meil A.Le Coqil korraldamisel, mida ta arvaks,
                        HUH? Inglased jne mängivad ka Laupäeval 12.30 ja pole kunagi keegi jorisenud, see tundub väga okei aeg millal kohalikud inimesed uksest välja saada.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust

12.30 on väga normaalne aeg mängimiseks.

Kommentaar

Algselt postitas suits Vaata postitust

12.30 on väga normaalne aeg mängimiseks.
                            Jah, nooruses oli päris vinge nädalavahetuse hommikul varakult kuni lõunani hoovivutti taguda....

Kommentaar

12:30 kodumänguks väga mōnus aeg. võōrsil ilmselt mitte nii väga aga kodumänguna väga hea, jääb veel ilusti terve päev järele. eks mis kellegile sobib ongi väga erinev ja et kõik rahul oleks, pole ilmselt võimalik.

Kommentaar

Jah muidugi, vaatad ennelõunal selle kohaliku uniselt atmosfääritu sudimise ära ja siis kogu päev aega valmistuda mõneks õhtuseks rahvaürituseks või lebotad teleka ees või õlleklaasi taga pubis mõnda sellise võõra riigi vutti vaadates, kus publiku kohalolu väärtustatakse.
                                Kasvatame kohalikku vutikultuuri.....

Kommentaar

Working...
                                X