Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium Liiga 2023

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Floral on mängud Levadia ja Kaljuga. Ma ei julgeks kogu oma maiset vara Flora tiitlile panna. Samas, Levadia ei tundu praegu selline, et nad ise Flora ja Paide ära võtaksid. Tuletame meelde, et vahe on 5p.

Kommentaar

Haige
      Hooaja viimane derby Levadia-Flora, mäng, mis otsustab tõenäoliselt meistritiitli....
      ja vähe sellest, et avavile on tobedalt kell 14.30, mis pole mitte mingit pidi ideaalne aeg päeva suursündmuseks, mida ärevusega oodata ja milleks ette valmistuda.
      Viiakse mäng murukattega jalgpallistaadionilt, A.Le Coqi Arenalt, üle tagahoovi, kunstmuruga Sportlandile, kus mitte kuidagi pole võimalik oodata derbile iseloomulikku atmosfääri, mitut tuhandet publikut, viiakse staadionile, mis on poolik, kuhu pole raatsitud publiku heaoluks ehitatada tuule eest kaitsvaid küljeseinu, kus üksikud peldikud on plastmasskarbid, kus tabloo on meie-teie.jne. jne.

Mis krdi jalgpalli meil siin ehitatakse, Tõsiseltvõetav liiga, huumor kuubis....plastikust ersats...

Parafraseerides ..mingi austus võiks ikka olla...kui mitte mängijatele, siis vähemalt publikule, fännidele.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
        Haige
        Hooaja viimane derby Levadia-Flora, mäng, mis otsustab tõenäoliselt meistritiitli....
        ja vähe sellest, et avavile on tobedalt kell 14.30, mis pole mitte mingit pidi ideaalne aeg päeva suursündmuseks, mida ärevusega oodata ja milleks ette valmistuda.
        Viiakse mäng murukattega jalgpallistaadionilt, A.Le Coqi Arenalt, üle tagahoovi, kunstmuruga Sportlandile, kus mitte kuidagi pole võimalik oodata derbile iseloomulikku atmosfääri, mitut tuhandet publikut, viiakse staadionile, mis on poolik, kuhu pole raatsitud publiku heaoluks ehitatada tuule eest kaitsvaid küljeseinu, kus üksikud peldikud on plastmasskarbid, kus tabloo on meie-teie.jne. jne.

Mis krdi jalgpalli meil siin ehitatakse, Tõsiseltvõetav liiga, huumor kuubis....plastikust ersats...

Parafraseerides ..mingi austus võiks ikka olla...kui mitte mängijatele, siis vähemalt publikule, fännidele.
        See on Eesti jalgpall, siin me ei tegele austusega. Me arendame inimesi.

Kommentaar

Ma pole kunagi Leva fänn olnud, aga täna ma ausalt olen rõõmus, et nad võitsid. Kohtunike poolt on sel hooajal olnud palju arusaamatusi ja seda enam hea, et viimase vooruga ausalt otsustatakse meistritiitel.

Kommentaar

Kui viimane voor mängitakse samal ajal, ühed Paides ja teised Tallinnas, siis kuidas see karika viimine välja näeb? Keegi istub kuskil poole tee peal karikaga või on neid mitu tükki?

Kommentaar

Algselt postitas vanafänn Vaata postitust
              Kui viimane voor mängitakse samal ajal, ühed Paides ja teised Tallinnas, siis kuidas see karika viimine välja näeb? Keegi istub kuskil poole tee peal karikaga või on neid mitu tükki?
              Aivar tiirutab kopteriga ringi mängude ajal

Kommentaar

Selle aasta degradeerunud premmi hooaja grimassid on eriti omapärased. Mitte ainult meister või kolmanda-neljanda koha saaja, isegi otse väljalangeja otsustatakse viimases voorus. Öelge veel, et allakäik ei või põnev olla.

Kommentaar

Algselt postitas SunWolf Vaata postitust
                  Selle aasta degradeerunud premmi hooaja grimassid on eriti omapärased. Mitte ainult meister või kolmanda-neljanda koha saaja, isegi otse väljalangeja otsustatakse viimases voorus. Öelge veel, et allakäik ei või põnev olla.
                  kõige põnevam saaks olla ennustamine, kas seks aastaks üldse mingit liigat kokku saadakse

Kommentaar

Minu jaoks on mõistatus miks pole Tammeka treenerit vahetanud. See rong on ikka juba ammu rajalt maha jooksnud ja hetkel pean viimases vooruses kergeks favoriidiks Harjut.

Kommentaar

Sest Pähnal on õigus, väravaid lastakse isiklike eksimuste pealt ja ees ei suudeta olukordi ära lahendada. Võta või viimane mäng Pärnuga. Nad said viis pealelööki, millest kaks väravat. Tammekal oli pealelööke mingi.. pakun, et kakskümmend.

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
                        Minu jaoks on mõistatus miks pole Tammeka treenerit vahetanud. See rong on ikka juba ammu rajalt maha jooksnud ja hetkel pean viimases vooruses kergeks favoriidiks Harjut.
                        No aga mis see annaks? Ma siin kordan ma ei tea mitmendat korda, et seda punti võib juhtida Anceloti isiklikult aga mängupilt sellest ei paraneks. Lisaks veel levivad kuulujutud finantsraskustest, mille tõttu järgmine aasta nii-ehk-naa Esiliigat nühitakse. Kui sedagi. Juba 2014 (?), kui need türklased klubi põhja juhtisid, oleks pidanud Esiliigasse minema ja puhtalt lehelt alustama. Aga jalkaliit hoidis asja kunstlikult pinnapeal. Puhas karuteene minuarust.
                        Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Põnev, et viimaseks vooruks veel ikka kõik olulised tabelikohad lahtised, võitja, eurokohad ja tabelilõpp ka.
                          Mis meil esimene eristaja on võrdsete punktide korral, väravate vahe või omavahelised mängud?

Kommentaar

Algselt postitas mikanza Vaata postitust
                            Põnev, et viimaseks vooruks veel ikka kõik olulised tabelikohad lahtised, võitja, eurokohad ja tabelilõpp ka.
                            Mis meil esimene eristaja on võrdsete punktide korral, väravate vahe või omavahelised mängud?
                            Omavahelised mängud.
                            FC Flora

Kommentaar

maailm on tore koht, igasuguseid arvamusi voib omada, sest noh demokraatia ja jutud ja tegelt on usna meeldiv, et ajakirjanik on selles vaba seda arvamust omada. aga uhe teatud tegelase perselakkumine muutub juba tragikoomiliseks uhelt klubilt.

kula pealt muidugi on juba ammu kuulda, et seda venda ei vota ka juba mangijaid tosiselt.

Kommentaar

Tammeka püsib, mis on kindlasti ilus. Ma usun et United suudab möllu teha ja lõpetada 5.-6. koha peal järgmine hooaeg, kui just ei minda Harju teed pidi ja hakataks suva üleminkutega mingit ellujäämistiimi kokku panema.

Kommentaar

Working...
                                X