Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohtla-Järve JK Järve

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Samas vaadates ametliku protokolli EJL lehel, siis pole seal Tarva mängus ühtegi Dmitri Gabineti, ja kollast kaarti pole talle ka määratud protokollis. Vaadates mängija profiili seal lehel, näitab et vennal on 2 kaarti, ning Tarva mängus ta pole kaarti saanud.

Kelle pask see nüüd siis on, kas Kohtla -Järve või EJL'i?

Kommentaar

Selgitus on seal kirjas

Ja all ka, selliseid asju ei tohi unustada

Nagu ma varemgi olen öelnud: kõige kindlam on seda kaartidevärki ikka paberil arvestada. Kuigi ka siis võib eksitusi sisse lipsata.

Kommentaar

urmar põhjenda nüüd palun,miks peab K-Järve Lootuse tegelased hakkama infot otsima FC Flora kodulehelt?
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          http://www.fcflora.ee/index.php?lang...n_id=7&id=3467

Selgitus on seal kirjas

Ja all ka, selliseid asju ei tohi unustada

Nagu ma varemgi olen öelnud: kõige kindlam on seda kaartidevärki ikka paberil arvestada. Kuigi ka siis võib eksitusi sisse lipsata.
          Millisel paberil? Kui ise seda teha, poleks see ju ametlik - ametlik info peab ju ikkagi EJL-i kodukal üleval olema. Uudisnupp pole ametlik info - protokollid on. Mängija juures olev info ka nibin-nabin.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Ajaga ununes ja eks nüüd siis tuli jälle meelde.
            Hoia mütsi kinni noh. See on kõigi aegade idiootseimate põhjenduste seas top kolme kandidaat kindlasti. Peab ka hakkama tööl ja igapäevaelus kasutama.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

hahahahahahahahaaa

Aga milleks üldse EJLi vaja on siis? Las klubid ise lepivad kokku omavahel, millal nad mängivad ja kirjutavad siis paberile omavaheliste mängude tulemused üles.

Kommentaar

Las nüüd K-J Ämber kaebab Rakvere Ämbri, kel ajaga ununes ja siis jälle meelde tuli, kohtusse
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kogu loo kurbloolisus seisneb selles, et 10. juuni mängus Tarvasega oli Dmitri Gabinet jäänud mänguprotokolli kandmata, kuid pääses siiski asjaolude õnnetu kokkusattumise tõttu mängima ja teenis kiiresti ka hoiatuse. Hoiatused teatavasti tühistamisele kuuluvates mängudes kehtivust ei kaota. Kuna aga Gabineti nime paberprotokollis ei olnud, jäi see hoiatus fikseerituks vaid paberil, elektrooniliselt seda ei fikseeritudki. Ajaga ununes ja eks nüüd siis tuli jälle meelde.
                  ---

vot see on klassika
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid
                  valged, merevahust sääred
                  hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Lugesin nüüd seda Flora lehel olnud põhjendust ja.. kuidas saab keegi keda protokollis pole kaarti teenida? Kas see tähendab, et kui ma olen tegevmängijana tribüünil, siis on mul ka see võimalus??? Näiteks kui platsile jooksen? Ilma loata platsile sisenemise eest? Müstika.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                      Lugesin nüüd seda Flora lehel olnud põhjendust ja.. kuidas saab keegi keda protokollis pole kaarti teenida? Kas see tähendab, et kui ma olen tegevmängijana tribüünil, siis on mul ka see võimalus??? Näiteks kui platsile jooksen? Ilma loata platsile sisenemise eest? Müstika.

Ainult Eestis! Järjekordne EJL Ämber
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                        urmar põhjenda nüüd palun,miks peab K-Järve Lootuse tegelased hakkama infot otsima FC Flora kodulehelt?
                        Teema lõpetuseks ütlen vaid seda, et Lootus oleks pidanud selle meelde jätma, et Gabinet sai kaardi ja seda netis ei ole. Täitsa lihtne tegelikult.

Keegi ei peagi otsima infot Flora kodukalt, selgitasin seal lihtsalt kuidas see lugu tegelikult kulges.

Teised filosoofid, kes siin lõugu laksutavad tegelegu parem ühes teises teemas tõstatatud teooriaga, mis millegipärast poolikuks jäi.

Kommentaar

ühesõnaga peavad klubid hakkama varsti ka mälutreenereid palkama, sest kõik kaardid tuleb meelde jätta ja paberprotokolliga kõlbab vaid ühte teatud kohta pühkida. hea teada.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            ühesõnaga peavad klubid hakkama varsti ka mälutreenereid palkama, sest kõik kaardid tuleb meelde jätta ja paberprotokolliga kõlbab vaid ühte teatud kohta pühkida. hea teada.
                            Ei pea, aga selles mängus juhtus selline erandlik lugu, et mängu pääses protokollist puudunud mängija. Ja sai ka kaardi. Lootus oleks pidanud lihtsalt selle meelde jätma, et kaarti netis kirjas ei ole. Ja ongi kõik. Saad ju aru küll, milles probleem, aga üldiselt targa inimesena mängid millegipärast endale sobival hetkel puupead. Ja üpris tihti.

Kommentaar

Peab vist teema lemmikute hulka panema, sest ma ootan huviga kuidas "lõugu laksutavad filosoofid" tühikargaja järjekordsele soperdisele reageerivad
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ei pea, aga selles mängus juhtus selline erandlik lugu, et mängu pääses protokollist puudunud mängija. Ja sai ka kaardi. Lootus oleks pidanud lihtsalt selle meelde jätma, et kaarti netis kirjas ei ole. Ja ongi kõik. Saad ju aru küll, milles probleem, aga üldiselt targa inimesena mängid millegipärast endale sobival hetkel puupead. Ja üpris tihti.
                                klubi eksib kaartide lugemisel: klubi saab karistada ja kaotatakse punkte
                                EJL eksib kaartide märkimisel: keegi ei saa karistada ja üleolev lõugade laksutamine käib, kuidas tegelikult on kõik teised süüdi.

Kommentaar

Working...
                                X