Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
-
-
Selgemast selgem ,et täisprofiliiga oleks unistuste unistus aga ma pakun ,et nii nagu ka mõnes väiksemas naaberiigis jääme me poolproffessionaalse liiga tasemele . Ei maksa endale illusioone luua .
Kahju, aga Kaleviga on vist selleks hooajaks jokk.FCF ForeverKommentaar
-
-
-
mis siin imelikku. EL nõuab ju märksa rohkem raha kui II liiga.Selline lugu siis: http://sport.err.ee/index.php?06100919Kommentaar
-
Tundes isiklikult Jaanus Glaaset ja olles temaga paljudes kinnisvara tehingutes kokkupuutunud ning olnud temaga ühistes kasumi jagamis osalus-projektides siis ma kahtlen selles sügavalt... õnn on muidugi see et hetkel meil Masu-pupu-täpe ja ilmselt mingeid valge laevaga saabuvaid investoreid kes sellesse halli investeerida soovivad vast pole ... aga võimalusel head raha teenida ta ristiette ei löö....RummaBastards!Kommentaar
-
Üldiselt näib ,et Kalevi spordiseltsi juhiti nagu mingit kolhoosi,kusjuures mitte eesrindlikku a-la Kirovi nim. vaid sellist mahajäänud ääremaa sots.majandit. Kõik ju vanad kommarid eesotsas Ojaverega, kes huvitaval kombel pääses puhta nahaga ,kuigi viis seltsi pankrotti. Vara oli ja on seltsil sitaks aga midagi mõistlikku ei osatud ja ei osata ka tulevikus sellega teha ,kui omandivorm on sotsialistlik. Ja ,mis see Kreitzberg parem on . Samuti vana komparteilane .
Huvitav kas keegi lõpuks vastutab kah ,et asjad nii pees on ?
Raadiost kuulasin Pärnu Kalevi staadioni saagat ja noh ütleme nii ,et see Kreitzberg on sama tark ,kui kolhoosiesimees Ojavere.
Oodake aga oodake oma staadionitega ja ärge jumala pärast neid jalgpallile andke , võibolla leiab keegi naftat sealt alt .FCF ForeverKommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Sama siin, mina pooldaks Tiidust näha Kalevi treenerina, sest Reali noored mängivad ju ainult Tiiduse käe all Eestis. Kindlasti saaks Reali noortest hea täiendus Kalevisse.Kommentaar
-
lõppeks ajab Tiidus alati oma asja, ei huvita teda see Kalev põrmugi. oluline on oma poistele mänguaega leida ja neid hiljem kuhugi müüa. kui hädas Kalev aitab sellele eesmärgile kaasa, siis tuleb seda ära kasutadaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar