Daniel Evuy on jah Kalevis mänginud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Oskab keegi mulle vastata ,kes Kalevi praegustest või endistest mängijatest mängib hetkel Eurospordi pealt nähtavas Africa Nation Cup - i poolfinaalis . Just Eurospordi venelasest kommentaator mainis seda fakti aga ma ei pannud nime tähele ega ka koondist oli ta nüüd EQG või GHA koondisest.
Leave a comment:
-
Kas uuel peatreeneril polegi mingeid õiguseid? Pärnpuu võis ka soovida endale sobivat abitreenerit.
Leave a comment:
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustKelle initsiatiivil Meijel tahaplaanile lükati?
Leave a comment:
-
huvitav et noortekoondise treener on ilma litsentsita... Vähemalt EJL litsenseeritud treenerite nimekirjas teda justkui pole.
Leave a comment:
-
Esindusmeeskonna peatreener Marko Pärnpuu kõrval võtab koha sisse uuel hooajal abitreeneri kohuseid täitev kunagine Kalevi mängija ja praegune noortekoondise treener Vahur Vahtramäe.
Seni on Vahtramäe tegutsenud Eesti Jalgpalli Liidus U-17 koondise treenerina, kuid paneb nüüdsest end proovile ka Esiliiga meeskonda assisteerides.
38- aastane Vahur Vahtramäe on oma jalgpallurikarjääri jooksul esindanud mitmeid võistkondi peamiselt Eestis, kusjuures jooksnud Tallinna Kalevi esindusmeeskonna eest väljakule aastatel 2005-2009 koguni üle 100 korra ja saanud seitse mängu kirja ka Eesti koondises. Viimastel aastatel on ta pallinud HÜJK Emmaste eest.
Esindusmeeskonna uued treenerid saavad end proovile panna juba esmaspäeval, 15. detsembril, mil algab ettevalmistus 2015. aasta hooajaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas irvitaja Vaata postitustKalev on MTÜ, seega omaniku sellel pole, on ainult asutajaliikmed. Need saavad vahetuda või lisanduda vastavalt põhikirjale. Omanik saab seal olla staadionil ja muul varal, aga see peaks suure Kalevi all olema.
Ühesõnaga tahtsin öelda, et sellisel kujul klubi osta/müüa ei saa.
Seal on Nõu, Karpova ja Tõnu Sirel.
Leave a comment:
-
Kalev on MTÜ, seega omaniku sellel pole, on ainult asutajaliikmed. Need saavad vahetuda või lisanduda vastavalt põhikirjale. Omanik saab seal olla staadionil ja muul varal, aga see peaks suure Kalevi all olema.
Ühesõnaga tahtsin öelda, et sellisel kujul klubi osta/müüa ei saa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kerbs Vaata postitustKuidas Karpova kaudu kontrollida saab, kui igal pool räägib klubi nimel Nõu. Rääkima lastakse ju ikkagi asjapulgad, kes räägivad Aivarile meeldivat juttu. Siit ka minu järeldus, et Nõu ja Pohlak on suured sõbrad.
On ikka hapukurgi hooaeg
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kerbs Vaata postitustKuidas Karpova kaudu kontrollida saab, kui igal pool räägib klubi nimel Nõu. Rääkima lastakse ju ikkagi asjapulgad, kes räägivad Aivarile meeldivat juttu. Siit ka minu järeldus, et Nõu ja Pohlak on suured sõbrad.
On ikka hapukurgi hooaeg
Leave a comment:
-
Kuidas Karpova kaudu kontrollida saab, kui igal pool räägib klubi nimel Nõu. Rääkima lastakse ju ikkagi asjapulgad, kes räägivad Aivarile meeldivat juttu. Siit ka minu järeldus, et Nõu ja Pohlak on suured sõbrad.
On ikka hapukurgi hooaeg
Leave a comment:
-
No ärge nüüd seda juttu ajage,et kodanik Nõu on klubiomanik sõna otseses mõttes?!? Või siiski...
Leave a comment:
-
Guest repliedAlgselt postitas Kerbs Vaata postitustKas nii ei või olla, et kõigil on õigus antud teemas. Äkki Pohlak kontrollib klubi tegemisi tegelikkuses Raimo kaudu?
Leave a comment:
-
Kas nii ei või olla, et kõigil on õigus antud teemas. Äkki Pohlak kontrollib klubi tegemisi tegelikkuses Raimo kaudu?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: